Ben diycektim daha aç geziyosunOldukça sağlıklı dedi canım doktor. Tabi ağzıma şeker zor giriyor dedim içimden
Ben diycektim daha aç geziyosun
Inşallah canm bende sabırsızlıkla bekliyorum hemen eski kilona dönersem çok çabuk kilo veririm sonuçta hareket eklenecek süt verecem doğum olsun bir hafta sonra kilo bildirimi yaparım insallahrmys4203 doğumunu bekliyorum canım. Eğer Doğum sonrası hemen kiloların giderse senin bana bi rahatlama gelecek
Inşallah canm bende sabırsızlıkla bekliyorum hemen eski kilona dönersem çok çabuk kilo veririm sonuçta hareket eklenecek süt verecem doğum olsun bir hafta sonra kilo bildirimi yaparım insallah
Yapma canım ya toplamda 3buçuk kilo aldin bence gayet iyisin benim dr a bu konuda cok guveniyorum hem.bilimsel bir durum her aya 1 kilo hesapliyoruz dedi hani 6 olmalı idi ama seninki masallah yarısiAç geziyorum ama işte kilolar yapıştı yapıştı
Yapma canım ya toplamda 3buçuk kilo aldin bence gayet iyisin benim dr a bu konuda cok guveniyorum hem.bilimsel bir durum her aya 1 kilo hesapliyoruz dedi hani 6 olmalı idi ama seninki masallah yarısibence gayet iyisin herkesle kiyaslamamaliyiz bazilari çok.cok az aldigi.gibi zayifliyomuşda
Yahu kızlar bu haftasonundan bitek ben mi korkuyorum anneme yada kayinvalideye ya da avm ye gidiliyor cok hareketsiz gectigi icin baya artıya gecıyorum
Bence yürüme çok.etkli ama.tempolu yürü eger yuruyebiliyorsan ben bu hafta tempolu yurudum yarim saat vaktim varsa 1 saat miş.gibi kalori.harcadim sebebi baya tempolu yürüdüm bu hafta gelen 500 gr ise benim şişkinliğim hiç gecmedi afedersin karnım gaz dolu artı hiç canini sıkma ayda 2 kilo çok ideal bence bundan sonraki aylar icin 2 yi.gecersek stres yapalımBenim üzüldüğüm ne biliyor musun 1 ayda 2 kg görünce biraz şok oldum. Ama totale bakınca 3,5 cidden iyi bi rakam. Dur bakalım önümüzdeki cuma neler olcak. Hergün düzenli 1 saat yürüyecem bu hafta. Bakalım kilolar gelecek mi :) bir de bu hafta muzu da Günde 1 tane değil yarım tane yemeye karar verdim . Belki o da bende kabızlık yaptı iyice bilmiyorum ki
Bence yürüme çok.etkli ama.tempolu yürü eger yuruyebiliyorsan ben bu hafta tempolu yurudum yarim saat vaktim varsa 1 saat miş.gibi kalori.harcadim sebebi baya tempolu yürüdüm bu hafta gelen 500 gr ise benim şişkinliğim hiç gecmedi afedersin karnım gaz dolu artı hiç canini sıkma ayda 2 kilo çok ideal bence bundan sonraki aylar icin 2 yi.gecersek stres yapalımson ay zaten 3 olabilir
Evet allah nasip ederse inşallahAy hadi inşallah. 3 hafta kaldı di mi
. Ay sen söyleyince nasıl heveslendim ben ancak evin içinde ne yürürsem buralara öyle bir soğuk çöktü ki galiba yürüyüş yapmak bir süre hayal olacakBenim üzüldüğüm ne biliyor musun 1 ayda 2 kg görünce biraz şok oldum. Ama totale bakınca 3,5 cidden iyi bi rakam. Dur bakalım önümüzdeki cuma neler olcak. Hergün düzenli 1 saat yürüyecem bu hafta. Bakalım kilolar gelecek mi :) bir de bu hafta muzu da Günde 1 tane değil yarım tane yemeye karar verdim . Belki o da bende kabızlık yaptı iyice bilmiyorum ki
Canm benmde 27 haftada 915 gram demişti iyi.senimki57-58 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum, bebek Salı günü 950 gramdı 27 haftalık. Doktor iyi dedi. 27 haftalık gebelerin ne kadar acaba bebekleri?
Canm sıkma canını benimde kimi ay çok aldim kimi ay az ama genele yaydigim zaman 9.aya giriyorum ve 8 kilo aldim yani her aya 1 kilo düşüyor öyle olunca rahatlıyorum normalde encok 8 9 ayda alınır kilo ama ben en az 8 ayda aldim iştah çok kalmadiBenim üzüldüğüm ne biliyor musun 1 ayda 2 kg görünce biraz şok oldum. Ama totale bakınca 3,5 cidden iyi bi rakam. Dur bakalım önümüzdeki cuma neler olcak. Hergün düzenli 1 saat yürüyecem bu hafta. Bakalım kilolar gelecek mi :) bir de bu hafta muzu da Günde 1 tane değil yarım tane yemeye karar verdim . Belki o da bende kabızlık yaptı iyice bilmiyorum ki
Bir gunde 600 gr eksilmişsin süper ama.kalici opmuyor işte bence 3 kilo cok iyi ama tartı cok dengesiz yahu ben de bugun 58.7 geldim yani 1 haftada 200 gr arti gosteriyor ama bakarsin yarin 59 olurCumartesi gunleri benim odem atma gunum heraldedun 68.7 idim bugun 68.1 bugun 25+1 olduk yani toplamda 3 kilo almis oluyorum nerdeyse sizce iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?