- 3 Ocak 2011
- 6.287
- 16.371
- 39
Tatlım hediye geldi seline kaç paradır bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komşu bozabilir elinde bir tabak sıcak sarma ve tatlı getirirse bu saatte.pesss yani pesss üşenmemiş sarmış,koktu diye getirmiş caanım komşumSabah; 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 1 dilim tam bugday ekmek, dereotu
Ara; 1 hurma, 2 minik kuru kayısı, 2 tam ceviz
Öğle; 1 porsiyon köfte (ekmeksiz), 1 bardak ayran
Ara; 6-7 yeşil erik
Akşam; 1 tabak taze fasulye, yarım kase yogurt
Ara: böylesine güzel giden bir menüyü kim bozabilir, kocalardan başka??? Baklava ve dondurma almış gelmiş bana. Henüz yemedim, ama ölçülü yiyeceğim
Ben yarın tartılcam ıcın bugun bozmadm bı ıkı tane ye nefısın kırılsınKomşu bozabilir elinde bir tabak sıcak sarma ve tatlı getirirse bu saatte.pesss yani pesss üşenmemiş sarmış,koktu diye getirmiş caanım komşum
Canım bebiş nasıl nasıl gidiyor annelik
Tatlım hediye geldi seline kaç paradır bilmiyorum
Kullanışlı mı Peki canım.. Bebişin üzerinde vakit geçiriyor mu
Komsular sağolsun gece gece kete, börek haftasonu sabah sıcak poğaça pufboregi canım 27. Hafta güncel kilo 69,1 kg.Komşu bozabilir elinde bir tabak sıcak sarma ve tatlı getirirse bu saatte.pesss yani pesss üşenmemiş sarmış,koktu diye getirmiş caanım komşum
Maşallah cidden ne iyi komşular benim kimse yok burdaKomsular sağolsun gece gece kete, börek haftasonu sabah sıcak poğaça pufboregi canım 27. Hafta güncel kilo 69,1 kg.
Geçirir kuzum eller uzanmaya başladıktan sonra keşfetmeye dokunmaya çalışır objelere zamanla dönmeye falanKullanışlı mı Peki canım.. Bebişin üzerinde vakit geçiriyor mu
Maşallah hem sütüne hem bebeğine yarasın canımbebek iyi canım. İyice kucağa alıştı bana iş yaptırtmıyor evde :)) süt konusu da aynı bildiğin gibi sağmaya devam.. annelik hem çok tatlı hem de çok zormuş ya.. sütüm kesilmesin diye yediğim tahin pekmezin haddi hesabı yok :/// sende durumlar nasıl
Maşallah hem sütüne hem bebeğine yarasın canım
Günaydın canım, erkek bebegim. Aynen bu resimdeki gibi oldumBen de yarın keşke tartı bozulsa da umutlarim yikilmasa görüşündeyim canım. O kadar dikkatli davranmaya calis,ama al yavaştan yavaştan Haftan çok güzel ve eski kıyafetlere hala giriyorsan sahiden nereye gidiyor kilo Kız mı olucak bebeğin erkek mi,sadece göbek deyince merak ettim.Benim kiz ve söylenen klasiğe göre kilomu vucuduma dağıtarak alicam
yaa kıyamam, komşuluk ölmemiş.sağolsunlar:)) napalım birer lokma alıcaz artık dimiKomşu bozabilir elinde bir tabak sıcak sarma ve tatlı getirirse bu saatte.pesss yani pesss üşenmemiş sarmış,koktu diye getirmiş caanım komşum
Sopalıklar işteSabah; 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 1 dilim tam bugday ekmek, dereotu
Ara; 1 hurma, 2 minik kuru kayısı, 2 tam ceviz
Öğle; 1 porsiyon köfte (ekmeksiz), 1 bardak ayran
Ara; 6-7 yeşil erik
Akşam; 1 tabak taze fasulye, yarım kase yogurt
Ara: böylesine güzel giden bir menüyü kim bozabilir, kocalardan başka??? Baklava ve dondurma almış gelmiş bana. Henüz yemedim, ama ölçülü yiyeceğim