Yürüyüs ekıbım var3 hamıleyız saat 1 de cıktım dısarı 4 de gırdım eve cım sahamız var lojmanda oturuyorum avantajlıyım galıba.maaşallah nasıl atabildin 10 bin adımı..ben en fazla 8 binlerde kalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyüs ekıbım var3 hamıleyız saat 1 de cıktım dısarı 4 de gırdım eve cım sahamız var lojmanda oturuyorum avantajlıyım galıba.maaşallah nasıl atabildin 10 bin adımı..ben en fazla 8 binlerde kalıyorum
ahahah ne güzel..bende mahalledeki yürüyüş yolunda yürüyorum hergün yürüyorum nerdeyse..umarim dogum sonuna kadar yürüyebilirimYürüyüs ekıbım var3 hamıleyız saat 1 de cıktım dısarı 4 de gırdım eve cım sahamız var lojmanda oturuyorum avantajlıyım galıba.
13. Haftdan beri haftaiçi her gün yürüyorum cnm bende.10 bın adım attım bugün yürüyüş yapıyor musunuz kızlar ben bır aydır düzenlı yürüyorum. Doguma kadar devam edecegım ınsallah.
Bu kaynanalra bi çözüm bulmalı. Bazen diyorum bilerek mi yapıyor şişmanlayayım diye mi? Kendi de tombik çünkü. Oysa bizim tüm sülale inceciktir. Bak şimdi işkillendimAyy sorma yaa, azar azar yiyeyim diyorum, başımda zorla “ye, ye, ye...” Karnım patlayacak gibi oluyo bazen. En son sert bi çizgi koyacağım artık ben de..
Cnm maşalllah benim ev sahile 50 metre.insanlar arabayla ta nerelerden geliyo park edip yürüyüş yapıyor, Ben yürümeyi bırak, çıkamıyorum bile kapımın önüne. İşten yorgun argın gel yemek yap çamaşır yıka ortalığı topla derken halim kalmıyor. 1500-2000 adım anca atıyorumdur gün boyu.. keske 10.000 atabilsemYürüyüs ekıbım var3 hamıleyız saat 1 de cıktım dısarı 4 de gırdım eve cım sahamız var lojmanda oturuyorum avantajlıyım galıba.
Canım sen zatem fazla efor harcıyorsun. Bence gerek yok üzme bence bunun ıcın bendem aktıfsın. Hem calısan bayanlar saha az kılo alıyor bence sanslısın. Haftasonları yürürsün insallahCnm maşalllah benim ev sahile 50 metre. Ben yürümeyi bırak, çıkamıyorum bile. İşten yorgun argın gel yemek yap çamaşır yıka ortalığı topla derken halim kalmıyor. 1500-2000 adım anca atıyorumdur gün boyu.. keske 10.000 atabilsem
İnsallahhh bakalım, bir an önce izne çıkmak istiyorum herrrrr sabah yürüyeceğim. Alışkanlık haline getirmek lazım bunu,vücut da dinc oluyorCanım sen zatem fazla efor harcıyorsun. Bence gerek yok üzme bence bunun ıcın bendem aktıfsın. Hem calısan bayanlar saha az kılo alıyor bence sanslısın. Haftasonları yürürsün insallah❤
Ne güzel çok sanslisin aslindaCnm maşalllah benim ev sahile 50 metre.insanlar arabayla ta nerelerden geliyo park edip yürüyüş yapıyor, Ben yürümeyi bırak, çıkamıyorum bile kapımın önüne. İşten yorgun argın gel yemek yap çamaşır yıka ortalığı topla derken halim kalmıyor. 1500-2000 adım anca atıyorumdur gün boyu.. keske 10.000 atabilsem
keşke kontrol gününe kadar tartilmasaydin..bence boşuna stres yapma daha 4 gün olmuş..diyete devam et moralini bozmaKizlar diyetisyene gittigim gun evde tartildim. O günden beri listeye elimden geldiğince uymaya calisiyorum sadece bazi degisikliklikler yapiyorum oda kalori dengesine dikkat ederek.bugun 4.gun 100 gram vermişim moralim bozuldu o kadar su icmeye diyete ve emzirmeye daha fazla gitmesi gerekirdi.. tabi uzulmek icin erken ama ne bileyim acaba liste cok mu geldi anlamadım
Canım bence acele etme vücut anca adapte olacak yeni listeye. 2 hafta geçmeden tartılma bence:))Kizlar diyetisyene gittigim gun evde tartildim. O günden beri listeye elimden geldiğince uymaya calisiyorum sadece bazi degisikliklikler yapiyorum oda kalori dengesine dikkat ederek.bugun 4.gun 100 gram vermişim moralim bozuldu o kadar su icmeye diyete ve emzirmeye daha fazla gitmesi gerekirdi.. tabi uzulmek icin erken ama ne bileyim acaba liste cok mu geldi anlamadım
Ara öğünlerini daha doyurucu hale getirebilirsin canım. Kuruyemişler olabilir. Onlarla da doymuyorum dersen, küçük 1 paket sade activia yoğurda 1kaşık yulaf, yarım çay kaşığı tarçın , 5-6 fındık ya da badem , 1-2 çilek doğrayıp yiyebilirsin. Bu benim aynı zamanda yaz günlerindeki doyurucu öğle yemeğim oluyor , miktarları 2ye katlayarak koca bi kase yiyorum :)Arkadaşlar benim de bir sorunun var karnım sürekli aç yiyorum yarım saat sonra yine aç nasıl olacak ya pöff dizinde durumlar aynı mı ki
Canım, haşlanmış biraz daha ağır oluyor. omlet olarak tükettiğinde nasıl ? lor peyniriyle çırparak da deneyebilirsinsabah: 1 haşlanmış yumurta,3 çeri,1 salatalık,2kk peynir,10 zeytin,kefir
Akşam: 1 dolu tabak kabak yemeği,1 ızgara köfte,1 kaşık mantı,salata,kefir
Ara : 3-4çilek,soda
Kahvaltıdan sonra midem çok kötüydü.yumurta bana dokunuyor sanırım.yiyemedim öğle.hoş akşam yedim gene fenalık geçirdim.yarına bakalım düzelecek mi?
bende oyleydım canm o haftalar kuruyemıs koy az az ye ara ogun yap. Sekerı düsük meyveler ye bu yesıl elma fılan varya onlardanArkadaşlar benim de bir sorunun var karnım sürekli aç yiyorum yarım saat sonra yine aç nasıl olacak ya pöff dizinde durumlar aynı mı ki
Mideni mi usuttun acaba canım hafif yediklerjnsabah: 1 haşlanmış yumurta,3 çeri,1 salatalık,2kk peynir,10 zeytin,kefir
Akşam: 1 dolu tabak kabak yemeği,1 ızgara köfte,1 kaşık mantı,salata,kefir
Ara : 3-4çilek,soda
Kahvaltıdan sonra midem çok kötüydü.yumurta bana dokunuyor sanırım.yiyemedim öğle.hoş akşam yedim gene fenalık geçirdim.yarına bakalım düzelecek mi?