- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 36
Geçecek canım o dönem bı iştah açılıyorArkadaşlar benim de bir sorunun var karnım sürekli aç yiyorum yarım saat sonra yine aç nasıl olacak ya pöff dizinde durumlar aynı mı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçecek canım o dönem bı iştah açılıyorArkadaşlar benim de bir sorunun var karnım sürekli aç yiyorum yarım saat sonra yine aç nasıl olacak ya pöff dizinde durumlar aynı mı ki
Hala enginar yiyemedimKızlar sabah 2 yumurta peynir roka zeytin ama bu sefer bir tane simit yedim. Kahvaltımı 11 de bitirdim öğle yemeği yemicem. İkisi birarada oldu. Dün akşam yemeğinde enginar vardı hafif geçmiş oldu
O haftalar herkesin sorunu aynı canım.Arkadaşlar benim de bir sorunun var karnım sürekli aç yiyorum yarım saat sonra yine aç nasıl olacak ya pöff dizinde durumlar aynı mı ki
Omlete hiç tahammül edemiyorum,kokusu,görüntüsü hepsi midemi bulandırıyor.tuhaf işte...Canım, haşlanmış biraz daha ağır oluyor. omlet olarak tükettiğinde nasıl ? lor peyniriyle çırparak da deneyebilirsin
Senin menülerinde büyükkk gelişme var cok güzelllSabah: 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,çay
Öğle: Brokoli hasladim,biraz beyaz peynirle ve bir biberle yedim.Degisik bir menü oldu
Ara: 7 Erik,2 kare minik cikolata
Akşam: Bir tabak et sote, yoğurtlu brokoli,salata
Ara:Bir bardak süt,2 ceviz, ve bir kase erik-cilek
Ekmek ve pilavı tamamen kafamda bitirdim de,haftada bir çok olmasa bile makarna ve mantıyı da bitirsem tam olucak aslındaSenin menülerinde büyükkk gelişme var cok güzelll
Hadi beee . Kız ye artık mis gibi. Ben bu akşam da yedimHala enginar yiyemedim
Oooo süperSabah: 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,çay
Öğle: Brokoli hasladim,biraz beyaz peynirle ve bir biberle yedim.Degisik bir menü oldu
Ara: 7 Erik,2 kare minik cikolata
Akşam: Bir tabak et sote, yoğurtlu brokoli,salata
Ara:Bir bardak süt,2 ceviz, ve bir kase erik-cilek
Bana sormadın ama cvp veresim var ben kızımda kullandım çok sevmişti
Yok canım almadim daha benim kiz aglamadan dönmüyor ki ama almayi düşünmüyorum
Beni çok örnek alma kuzumm, ben abartılı yediğimi düşünmüyorum ona rağmen tartıda kilom artıyor aklım almıyor yaEkmek ve pilavı tamamen kafamda bitirdim de,haftada bir çok olmasa bile makarna ve mantıyı da bitirsem tam olucak aslında
Örnek alıyorum sizi,inşallah yarın tartı da içtiğim sular yaramaz
Ben şimdiden aldım doğmamış bebeğe Neseliyimmm pufboregiBana sormadın ama cvp veresim var ben kızımda kullandım çok sevmişti ☺
Ben kizimda kullandim bayaga bi sure :)
Ben de yarın keşke tartı bozulsa da umutlarim yikilmasa görüşündeyim canım. O kadar dikkatli davranmaya calis,ama al yavaştan yavaştan Haftan çok güzel ve eski kıyafetlere hala giriyorsan sahiden nereye gidiyor kilo Kız mı olucak bebeğin erkek mi,sadece göbek deyince merak ettim.Benim kiz ve söylenen klasiğe göre kilomu vucuduma dağıtarak alicamBeni çok örnek alma kuzumm, ben abartılı yediğimi düşünmüyorum ona rağmen tartıda kilom artıyor aklım almıyor ya
işin ilginç yanı hala gebelik öncesi bedenimden giyiniyorum. Hamileyken tek aldığım şey 1 tanecik hamile pantolonu ve 1 tane hamile taytı hala onları ve üstüme de hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyiyorum. Hani kilo alırsın sıkar zamanla büyüğüne geçersin ya o da olmadı. Aynaya bakıyorum ,göbek dışında bi değişiklik yok, eşim bakıyor “hala fit görünüyorsun masallah” diyor. Ama ben anlamıyorum Cuma oldu mu tartıda bi artış..gel de delirme!