- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
Ayyy ne güzel yaa. 30. Haftaya gelmek istiyorum2 haftadır kilo alimim yavaşladı kızlar tecrübeli anneler o kilo alımının yavaşladığı şanslı döneme girdimmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne güzel yaa. 30. Haftaya gelmek istiyorum2 haftadır kilo alimim yavaşladı kızlar tecrübeli anneler o kilo alımının yavaşladığı şanslı döneme girdimmi acaba
Eheheh aynen benim de böyle. Karnım var ve resimdeki gibi aşağıda. Kızımda yayvandı her yer büyümüştüGünaydın canım, erkek bebegim. Aynen bu resimdeki gibi oldum
Ben bir dilimle duramazdım helal olsun. Karşı koyamayacağım bi baklava bir de aşure varGünaydınlar herkese akşam 3 top dondurma, 1 dilim baklava yedim.
pufboregi
Hafta: 26+0
Geçen hafta: 69.8
Bugün: 69.4
ay o kız göbeği benimm:)Günaydın canım, erkek bebegim. Aynen bu resimdeki gibi oldum
VaaaayyyGünaydın kızlar
26. Hafta
Gecen hafta 63.5
Güncel kilo 63.5
Sadece haftayı yenılemen yeterlı pufboregi
Bunları yiyip kilo mu verdinnnn ah maşallahGünaydınlar herkese akşam 3 top dondurma, 1 dilim baklava yedim.
pufboregi
Hafta: 26+0
Geçen hafta: 69.8
Bugün: 69.4
kıyamam canım merak etme bişi olmaz, sezeryan dersede içini ferah tut. sağlıklı olsun da doğuncada kilo alır. haber ver bizede.Kizlar doktordan geldim 38+1 im bebeğin boynuna 4 kez kordon dolanmjs 3 de bida kontrol edecek durum aynıysa mecburi sezeryana alınacağım, bana dua edin. Hersey yolunda gitsin. 3170 suan kilosu. Umarim cok ufak doğmaz. Gelisimi tamdır, korkuyorum.
Kizlar doktordan geldim 38+1 im bebeğin boynuna 4 kez kordon dolanmjs 3 de bida kontrol edecek durum aynıysa mecburi sezeryana alınacağım, bana dua edin. Hersey yolunda gitsin. 3170 suan kilosu. Umarim cok ufak doğmaz. Gelisimi tamdır, korkuyorum.
Canım haftasida güzel kilosuda güzel maşallah hiç sağlığı tehlikeye atmaya gerek yok inşallah çok rahat bı doğum olur canım fırsatın olursa yine yaz bizeKizlar doktordan geldim 38+1 im bebeğin boynuna 4 kez kordon dolanmjs 3 de bida kontrol edecek durum aynıysa mecburi sezeryana alınacağım, bana dua edin. Hersey yolunda gitsin. 3170 suan kilosu. Umarim cok ufak doğmaz. Gelisimi tamdır, korkuyorum.
benimki kız ama her gören karnın sivri erkek diyoGünaydın canım, erkek bebegim. Aynen bu resimdeki gibi oldum
Bu hafta düzenli yürüyüşler yaptım. Etkisini göstermişBunları yiyip kilo mu verdinnnn ah maşallah
Bazen istisnalar olabiliyor , cok bilmişler etrafta çokbenimki kız ama her gören karnın sivri erkek diyo
hatta bugün tanımadığım birisi yolda erkek mi dedi yok kız dedim kesin erkek bak görürsün demişti dersin falan diye öyle bi kesin konuştuki
doktorum kesinlikle kız diyo yanılıyo olamaz heralde demi
manyak karı kafamı nasıl bulandırdı ya
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınKizlar doktordan geldim 38+1 im bebeğin boynuna 4 kez kordon dolanmjs 3 de bida kontrol edecek durum aynıysa mecburi sezeryana alınacağım, bana dua edin. Hersey yolunda gitsin. 3170 suan kilosu. Umarim cok ufak doğmaz. Gelisimi tamdır, korkuyorum.