Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
ay bi miniğimiz daha acele ediyor inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım benim.
Hepinize çok teşekkür ederim 🥹 şimdi muayene ettiler . Yalancı sancım var çok ağrı yapıyor . Şimdi nst ye bağladılar doktoru bekliyoruz. Artık geri dönüşümüz yok . Çok korkuyorum .. ne çantası hazırdı ne benim eşyalarım . Kimliği bile almadan çıktık yola . Hazırlıklı olun kızlar dün hiçbir şeyim yoktu . Sabah aniden geldi suyum .

Yok kuzum ya hicbir sikayetim yok 0-35 arasi olmasi lazim sanirim cnm 18 cikiyordu hep ilk defa 40 cikmis
Çok ciddi bir yükselme değil anladığım kadarıyla kullandığın ilaçlar vitaminler de yapabiliyor onu. Doktoruna yaz istersen canım ya da bir sor. Ama endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Buradan bir arkadaşınki epey yüksekti sanırım.

Sabah evden çıkarken annemi öptüm çıktım ofise geldim tarihe bi baktım bugün annemin doğumgünü. Kafam hiç kalmadı gerçekten. Sonra aradım dedim kusura bakma ben tarihin farkında bile değilim. kıyamam son zamanlarda artık kafan yerinde değil diyor. Neyse yarın da hatırlayabilirdim lsdkjfl

Silikon olandan aldım canım çift başlıklı meme ucunu boşta bırakıp akan sütü toplayandan. Denedim de şu an çok kullanışlı ama kullanırken ne düşünürüm bilemiyorum.
Şunu aldım ebebebekten.
Bende bundan aldım bir arkadaşım illa gümüş kapak dedi bir arkadaşım illa bundan al dedi aldım bende bundan gümüş almadım arkadaşım dediki kalkan işe yaramazsa ben sana alırım gümüş emin ol işe yarayacak dedi kime tavsiye ettiysem işe yaradı dedi ben de bilmiyorum bakalım tecrübe ederim illaki zaten ilk zamanlar yara oluyormuş genelde bebek tutamadığı için

Canım vajinal muayene yaparak baktı serviks uzunluğu 35 mm dedi plasenta aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor sorun değil dediler. Benim de sürekli bebek toplanıyordu karnım sertleşiyordu sabah da ağrıyla uyandım zaten. Benim de tek isteğim 2 hafta daha sabretmesi 🥺 her ne kadar tehlikeli zamanları atlatmış olsak da yine de biraz daha kalmasında fayda var. Hiç stres yapma kasılmalar sıklaşırsa git bence çünkü benim Nstde sancılar görünüyordu ama haftasına göre normal artık dediler.
Ben en son 10 gün önce girmiştim nst’ye ama 35in üzerinde anlamlı bir sancım çıkmadı canım, düzensizdi yani. Cuma yeniden gireceğim kontrole gidince. Evet artık prematüre sayılmıyor bile olsalar gelişim açısından bir iki hafta daha sabretmeleri daha iyi olur gibi 🥹 Benim servikal uzunluk 26 mm düşmüştü cuma günkü muayenede. Zaten doktor hepsine birden bakarak 10-15 gün var en fazla geliyor bebek demişti 🥹

Hanımlar muayenelerde vajinal muayene yapılıyor mu artık? Ben öyle tüylerimi falan almadan gidiyorum ayıptır söylemesi saldım iyice, ona göre alayım bari perşembeden önce fjfj

Bende bundan aldım bir arkadaşım illa gümüş kapak dedi bir arkadaşım illa bundan al dedi aldım bende bundan gümüş almadım arkadaşım dediki kalkan işe yaramazsa ben sana alırım gümüş emin ol işe yarayacak dedi kime tavsiye ettiysem işe yaradı dedi ben de bilmiyorum bakalım tecrübe ederim illaki zaten ilk zamanlar yara oluyormuş genelde bebek tutamadığı için
Ya aynı mantık değil mi ha silikon olmuş ha gümüş bana ikisi de işe yarar ya da ikisi de işe yaramazmış gibi geliyor 😂 Ama bunu denediğimde meme ucunu komple boşta bırakıyordu ve bir yerle temasını önlüyordu. Bebeği emzirdikten sonra kremleyip bunları yerleştirsek faydasını görürüz inşallah 🙏

Hanımlar muayenelerde vajinal muayene yapılıyor mu artık? Ben öyle tüylerimi falan almadan gidiyorum ayıptır söylemesi saldım iyice, ona göre alayım bari perşembeden önce fjfj
Benim bu zamana kadar hiç yapmadı bence ultrason da bir şey görürse kasılma görürse yapıyor olabilir

Bana hiç yapmadı yapacağını da sanmıyorum ya ama yine de hazırlıklı gidiyorum her seferinde 😂

35+2 oldum valizim hazir arabanin arkasina yerlestiricem artik. agri kasilma falan yok gecti benim hepsi dinlenince, ama carsamba kontrolum var ne asamadayiz bakicaz..
annem de 1 aralikta geliyor o zamani bekler umarim bebis. 38. hafta oluyor 🙏

Benim kafam iyice karıştı gümüş kapak ve kalkan aynı işlevde mi? Kalkan dediğimiz silikon olan değil mi ikisini de mi almamız lazım, hiç anlamadım ndjdjd
Evet ikisini de alın diyollaa 😅
O zaman ben de alayım bari ya, sonsuza kadar bişey alacakmışız gibi geliyor bana artık🥲
Ben de aynı şeyleri hissediyorum, sürekli hastane çantama eklenecek, yıkanacak şeyler çıkıyor, hööff,
Aa bunu bilmiyordum mesela krem de kullanırdım kesin 🤦‍♀️
Memeyi sütle siliyorsun gümüş kapakta sanırım. Yanlışsam düzeltin. Diğerinde krem kullanıyorsun. Ama ben kremden iki kutu aldığım için 🤣🤣 üstüme boca edicem, her türlü kullanıcam,
Kızlar bir şey soracağım, benim memintolardaki kahverengi bölge çok çok büyüdü, gümüş kapak sadece ufacık ucunu kapatıyor. Normal mi bu sizde de böyle mi 🥲
Benimki de çok büyüdü, hem ucu hem kahverengisi kuzum. Cork diye ağzına tıkışlıcaz inşallah. Bugün yine bir arkadaşım dedıkı memitonun ucunu iki yandan çekiştirip inceltereek de ağzına koyabilirsin o zaman kesin alıyor dedi. Dudak gibi düşün. İki kenarından çekecen, ucu incelecek, ıyy içim bi hoş oldu, çok huylanırım ben, inşallah başarıcaz bu işi.
@blocked kiz bende aldim o sut arttirici seyden instagram yetmedi burada da influnce oluyoruz🤣🤣🤣
Ben de hipp markasınınkini aldım. Sizinkinin yarı fiyatı. Sizinki daha mı iyi acabası, kafam karıştı.
Kızlar Korbell için ne gerek var yiaa diyerek almamıştım , şimdi ebebekte 750 ₺ye düştü , acaba gerek var mı ki sgdhjf
Canın kışın balkon kapısı aç kapa ceryan olur, kedi kaçar, stres olurum vs. Diye aldım ben. Kullanan arkadaşlarım çok lazım dediler. Çocukları 2-3 yaşına kadar bezle uğraşacağımızı düşününce mantıklı gibi
Silikon olandan aldım canım çift başlıklı meme ucunu boşta bırakıp akan sütü toplayandan. Denedim de şu an çok kullanışlı ama kullanırken ne düşünürüm bilemiyorum.
Şunu aldım ebebebekten.
Tamam kuzum ona bakayım

Aynen nolur nolmaz bi de strese girip doğururum ben orda şimdi
Şu cumartesi gittiğim doktor bakacak diye çok korkmuştum inşallah gerek kalmaz inşallah gerek kalmaz diye dua ettim içimden 😂 Benim arkadaşımın doktoru da benim doktorumdu. Doğum gününe kadar muayene etmiyormuş öyle demişti eğer riskli bir durum değilse. Hatta planlı sezaryen olacaksa ve öncesinde farklı bir durum gelişmezse hiç vajinal muayene olmadan süreci tamamlayıp doğurmuş olabilirim 😂

Benim birkaç ay önce Alt değerim yüksekti. İlk 42 çıktı. Doktor iki hafta sonra bir daha ölçelim takip edelim dedi. Sonra 35 oldu ve sonrakinde düşerek normale döndü. Ama normale dönmese ne yapıyorlar hiç bilmiyorum. Doktoruna söyle mutlaka, karaciğer önemli sanırım benimki bunu takip edelim demişti çünkü. Bazen o ara yiyip içtiğin bir şeylerle de alakası olabilir. Benim birkaç haftada kendiliğinden düzelmişti dediğim gibi.
Sagol kuuzm bende gittimde sorcam bu haftaya kadar hep duuskdu ilkdefa 40 olmus netden bakdimda vitaminden demir hapindan olabilce soyleniyor ama yinede tabi bilemeyiz sorcam gidince

Ben de bugün mesaim bitince çantayı tekrar bi düzene sokucam, yeni bi organizer almadan sığmayabilir ama en azından çantanın içinde durur öldürmez yani herkes organizerle mi gidiyor sanki. Hazır dursun kapının yanında bari
Ya bebeğin eşyalarını organizere koyduktan sonra kendinizinkileri normal valiz düzeninde yerleştir bence. 2-3 organizer yeterli olur ki zaten.

benim yapildi ama plesantanin rahim agzina uzakligini olcmek icin.. valla benim de tuylerim vardi biraz vakit olmamisti ama cekinmedim hic n anlayışlılardir sanirim bu halimize. bugun kil tuy temizligi yapicam ben de artik

X