Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,4%
  • erkek

OY: 94 51,9%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    181
Ya bebeğin eşyalarını organizere koyduktan sonra kendinizinkileri normal valiz düzeninde yerleştir bence. 2-3 organizer yeterli olur ki zaten.
Aynen bebonunkileri sığdırsam gerisi çok önemli değil ya, en kötü bez çantalara koyarım, koskoca D&R poşetinin nesi varmış dnfjfn
benim yapildi ama plesantanin rahim agzina uzakligini olcmek icin.. valla benim de tuylerim vardi biraz vakit olmamisti ama cekinmedim hic n anlayışlılardir sanirim bu halimize. bugun kil tuy temizligi yapicam ben de artik
Ya tabii son dertleri kıl tüydür de insan rahatsız oluyo uine de 🥹

Şu cumartesi gittiğim doktor bakacak diye çok korkmuştum inşallah gerek kalmaz inşallah gerek kalmaz diye dua ettim içimden 😂 Benim arkadaşımın doktoru da benim doktorumdu. Doğum gününe kadar muayene etmiyormuş öyle demişti eğer riskli bir durum değilse. Hatta planlı sezaryen olacaksa ve öncesinde farklı bir durum gelişmezse hiç vajinal muayene olmadan süreci tamamlayıp doğurmuş olabilirim 😂
canim ben ilk gebeligimde hic vajinal muayene olmadim bebek ters gelisli oldugundan gerekmedi hic, elle dondurmede basarisiz olunca sezaryen gunu verdiler direk.

Ben en son 10 gün önce girmiştim nst’ye ama 35in üzerinde anlamlı bir sancım çıkmadı canım, düzensizdi yani. Cuma yeniden gireceğim kontrole gidince. Evet artık prematüre sayılmıyor bile olsalar gelişim açısından bir iki hafta daha sabretmeleri daha iyi olur gibi 🥹 Benim servikal uzunluk 26 mm düşmüştü cuma günkü muayenede. Zaten doktor hepsine birden bakarak 10-15 gün var en fazla geliyor bebek demişti 🥹
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoşlar 🥹 zaman yaklaşıyor zaten her bebek haftasını tam doldurmuyor bizimkiler birazcık heyecanlı ve aceleci 🤭

Hanımlar muayenelerde vajinal muayene yapılıyor mu artık? Ben öyle tüylerimi falan almadan gidiyorum ayıptır söylemesi saldım iyice, ona göre alayım bari perşembeden önce fjfj
Benim plasenta aşağıda olduğu için birinde bakmasa diğerinde mutlaka bakıyor özellikle acile gittiğimde direkt vajinal muayene yapıyorlar 🥺 ben de 2 günde bir alıyorum artık tahriş oldu resmen 🤦🏽‍♀️

Sagol kuuzm bende gittimde sorcam bu haftaya kadar hep duuskdu ilkdefa 40 olmus netden bakdimda vitaminden demir hapindan olabilce soyleniyor ama yinede tabi bilemeyiz sorcam gidince
Olabilir canım korkma hiç bana da senin değerlerde yükseklik olmuştu dediğim gibi o kısa vadede aldığın takviye yediğin içtiğin bir şeyle de ilgili olabilir. Doktorunu bilgilendirmen yeterli bence o da bir iki defa kandan takip eder sonra da düzelir diye umuyorum.

Sagol kuuzm bende gittimde sorcam bu haftaya kadar hep duuskdu ilkdefa 40 olmus netden bakdimda vitaminden demir hapindan olabilce soyleniyor ama yinede tabi bilemeyiz sorcam gidince
Canım bana doktor takviyeleri bırak demedi hiç. Ben de bırakmadım yine de kendiliğinden düzeldi. Bence doktorunla görüşüp öyle yol izle.

Aynen bebonunkileri sığdırsam gerisi çok önemli değil ya, en kötü bez çantalara koyarım, koskoca D&R poşetinin nesi varmış dnfjfn

Aynen öyle. Hemşireye vereceğin bir arada olsun bebeğin kalan her şeyini bir battaniyeye sarıp koysan bile olur yanında eşin kv’n olacak zaten onlara tarif edersin yerini önceden bulurlar. Sanki bir dolabı mı götürüyoruz 3-5 parça don zıbın alt tarafı 😂

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minnoşlar 🥹 zaman yaklaşıyor zaten her bebek haftasını tam doldurmuyor bizimkiler birazcık heyecanlı ve aceleci 🤭
Aynen öyle sadece %5 bebek 40 haftalıkken doğarmış çoğu daha önce, diğerleri de daha sonra 🥰 Benim yapım da acelecidir, eşim diyor bana çekse 42yi bile beklerdi yan gelip yatıp ama anasına çekince çocuk 9 ayı bekleyemiyor 😂

Aynen öyle sadece %5 bebek 40 haftalıkken doğarmış çoğu daha önce, diğerleri de daha sonra 🥰 Benim yapım da acelecidir, eşim diyor bana çekse 42yi bile beklerdi yan gelip yatıp ama anasına çekince çocuk 9 ayı bekleyemiyor 😂
benimki de babasına benzese sukunet ve sabırla 43ü görürdük ksdfsdksjd ama acelesinden ve tez canlılığından habire sancı çıkıyo. biz ikiz olduğumuzdan zaten erken doğmuşuz kardeşim hep der "Bu bana erkenden hadi gidiyoruz demiştir ben de sormadan gitmişimdir peşinden. Ondan erken doğmuşuzdur." aynı o hesap benimkinin de.

Aynen öyle. Hemşireye vereceğin bir arada olsun bebeğin kalan her şeyini bir battaniyeye sarıp koysan bile olur yanında eşin kv’n olacak zaten onlara tarif edersin yerini önceden bulurlar. Sanki bir dolabı mı götürüyoruz 3-5 parça don zıbın alt tarafı 😂

ben de bebomunkileri organizere koyucam kendiminkileri tatile gider gibi koycam işte :KK70: annem olacak zaten o bizi derleyip toparlar diye düşünüyorum. Organizerler de sadece hemşireye derli toplu vermek için kullanışlı.

ben de bebomunkileri organizere koyucam kendiminkileri tatile gider gibi koycam işte :KK70: annem olacak zaten o bizi derleyip toparlar diye düşünüyorum. Organizerler de sadece hemşireye derli toplu vermek için kullanışlı.
Ben bi pijamalı takım bi de elbise gibi olan bi takım aldım yanıma bi tane daha alcaz mı sen ne aldın

Hanımlar muayenelerde vajinal muayene yapılıyor mu artık? Ben öyle tüylerimi falan almadan gidiyorum ayıptır söylemesi saldım iyice, ona göre alayım bari perşembeden önce fjfj
Canım ilk gebeligin 36 sonrası her an yapılabilir vajinal muayene hele nst de sancı falan çıkarsa. Çatı kontrolü erken de yapılabilir. Benim sezaryen olacak diye bakmıyor mesela 😅 farklı bir bulgum olmadığı için

35+2 oldum valizim hazir arabanin arkasina yerlestiricem artik. agri kasilma falan yok gecti benim hepsi dinlenince, ama carsamba kontrolum var ne asamadayiz bakicaz..
annem de 1 aralikta geliyor o zamani bekler umarim bebis. 38. hafta oluyor 🙏
Yorgunluk ve fazla ayakta kalmak gerçekten çok etkiliyor. Evde çocuk olunca zaten her türlü yemek yapıldığı, çocukla zaman gecirildigi için hareket ediliyor. Şu aşamada fazlasına çok gerek yok bence.

Yorgunluk ve fazla ayakta kalmak gerçekten çok etkiliyor. Evde çocuk olunca zaten her türlü yemek yapıldığı, çocukla zaman gecirildigi için hareket ediliyor. Şu aşamada fazlasına çok gerek yok bence.
evet haklisin canim, ben aslinda en cok cocugumun dogumgununde yoruldum, ne kadar esim isleri ustlense de evi susledik ayakta kaldim, bahcede mangal yaptik cocuklara etleri hazirladi mangalin basindaydi esim ama ben de hizmet ettim cocuklara yedirmek icin. ayakta kaldim aslinda o gun ve sonrasi agrim olmustu bebis asagi inmisti cok ama simdi iyiyim dinlenince ustunden zaman gecince.
senin nasil gidiyor hersey?

X