- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
Ay harika yaa normal doğumun avantajı işte. Ben beklemek zorundayım. Neyse yürüyüş yaparım o zamana dek napalımYok canim normal dogum benim ki bende gitmistim bikac ay simdi hasretle devam etmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay harika yaa normal doğumun avantajı işte. Ben beklemek zorundayım. Neyse yürüyüş yaparım o zamana dek napalımYok canim normal dogum benim ki bende gitmistim bikac ay simdi hasretle devam etmek istiyorum
Valla tatlım benim ilk doğum sezaryendi ve ağrılar kısmına henüz gelmemişken almışlardı 38+2 de o yüzden ben bişi diyemiyorum. Ama genelde adet ağrısına benzer bele vuran Ağrı şeklinde tanımlıyorlar. Belki yavaştan haber veriyordur . Bu arada bnm arkadaşımda nst te hiç sancı çıkmamasına rağmen nst den 24 saat sonra doğurmuştu. Tam 40+0 dı o gün. Olmazsa sen her gün gir nst yeKizlar dogum.yapanlara birsey sormak istiyorum 37+1 deyim, dunden beri regl sancisi gibi aradasiddeti artan bir sanci var rahimde. Belimde ağrıyor. Doktor çağırdı dun hemen nst de bisi yok, muayene de normal. Ama hala regl olcam gibi agrim var. Dogum sancisi olabilir mi ? Bana erken geliyor henuz bebek 2900 gorunuyor suanda. 1 hafta daha bekler ins
Evet cnm ablamlada konustum simdi gece nst de hicbisincikmamis sabahina doğurmuş yani. Boyle giderse hergun nstye gircem zatenValla tatlım benim ilk doğum sezaryendi ve ağrılar kısmına henüz gelmemişken almışlardı 38+2 de o yüzden ben bişi diyemiyorum. Ama genelde adet ağrısına benzer bele vuran Ağrı şeklinde tanımlıyorlar. Belki yavaştan haber veriyordur . Bu arada bnm arkadaşımda nst te hiç sancı çıkmamasına rağmen nst den 24 saat sonra doğurmuştu. Tam 40+0 dı o gün. Olmazsa sen her gün gir nst ye
Seni dinledim abartmadan yedim , annem akşam diyor ki “niye bezelyenin patateslerini yemiyorsun” . Dolunay varmış kalıcı kilo yapar dedim, annem de yemedi patatesleriniHarika menü
Ayyy darısı başımıza olsun inşallah, ama ben senin kadar tutamam boğazımı herhalde. Bu ay 3 kg almışımKızlar günaydın. Bu sabah çok mutluyum tüm ödemimi atmışım ve bu hafta hiç un ve şeker yememenin mükafatını gördüm şükür. Tam 63.0 çıktı tartı. Üç kez tartıldım hayal mi diye. Dün 64.3 düm çünkü. Tüm gerginliğim inmiş rahatladı vücudum.
21. Hafta
63 kg ☺☺
Ahahah işte bu helal olsun. Bende dün türlünün içinden ayıkladım patatesleri iki tabak yediğim için çok olmuştuSeni dinledim abartmadan yedim , annem akşam diyor ki “niye bezelyenin patateslerini yemiyorsun” . Dolunay varmış kalıcı kilo yapar dedim, annem de yemedi patateslerini
Ayyy darısı başımıza olsun inşallah, ama ben senin kadar tutamam boğazımı herhalde. Bu ay 3 kg almışım
pufboregi
HAfta: 25+0
69.8 (ben neler yedim de böyle oldum bu hafta ya? Az su içtim bu hafta, acaba ödem mi çok?)
Boy: 1.74
Canim dogum sancisi belde baslar karina yayilir ve ayni zamanda karnin kasilir. Kasilmalar belli araliklarla duzenli gelir ve suresi 1 dk falan olur. Ve agridan ziyade kramp tarzinda oluyor. Yani Benim oyle olmustu. Bir de zaten gercek sanci oldugu zaman anlarsin kesin. Oyle acaba mi falan olmuyorsun :)Kizlar dogum.yapanlara birsey sormak istiyorum 37+1 deyim, dunden beri regl sancisi gibi aradasiddeti artan bir sanci var rahimde. Belimde ağrıyor. Doktor çağırdı dun hemen nst de bisi yok, muayene de normal. Ama hala regl olcam gibi agrim var. Dogum sancisi olabilir mi ? Bana erken geliyor henuz bebek 2900 gorunuyor suanda. 1 hafta daha bekler ins
Ornek bir konus sahibi oldun tebrik ederim cok sevinlisindir simdi darisi basimizaKızlar günaydın. Bu sabah çok mutluyum tüm ödemimi atmışım ve bu hafta hiç un ve şeker yememenin mükafatını gördüm şükür. Tam 63.0 çıktı tartı. Üç kez tartıldım hayal mi diye. Dün 64.3 düm çünkü. Tüm gerginliğim inmiş rahatladı vücudum.
21. Hafta
63 kg ☺☺