Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha merak etme tatlım eklicempufboregi
25. Hafta
Boy 165
Başlangıç 62.7
Güncel 63.5
Bu beşinci filan yazışım ınsallah listeye alınırım cok az kılo almıssın dıyenlere arada ıkı kılo kadar verdım aldm
Cok tesekkur ettım kolay gelsınAhahha merak etme tatlım eklicem
Ornek bir konus sahibi oldun tebrik ederim cok sevinlisindir simdi darisi basimiza
pufboregi birde canim kilo bildirimi yapanların alinan kilo kismindaki sayilari farkli renklerde yaziyodum sen onu degistirebilirsin. Kirmizilarda dogum yapanlar
Yok yok masallahin var canım başlarda çoğumuz verdikte haftana göre aldığın kilo çok iyi gercektenpufboregi
25. Hafta
Boy 165
Başlangıç 62.7
Güncel 63.5
Bu beşinci filan yazışım ınsallah listeye alınırım cok az kılo almıssın dıyenlere arada ıkı kılo kadar verdım aldm
Senin doğum sonrası kilonu merakla bekliyorum yazdıysa okumadım henüz deCanim dogum sancisi belde baslar karina yayilir ve ayni zamanda karnin kasilir. Kasilmalar belli araliklarla duzenli gelir ve suresi 1 dk falan olur. Ve agridan ziyade kramp tarzinda oluyor. Yani Benim oyle olmustu. Bir de zaten gercek sanci oldugu zaman anlarsin kesin. Oyle acaba mi falan olmuyorsun :)
Ne güzel canım darısı bizeGunaydin kizlar dogum yapali 16 gun oldu. Doguma gittigim Sabah kilom 62.7 cikti. Simdi 56 kiloyum. 52 Kg olmak istiyorum.ideal kilom o cunku. Boyum 161. pufboregi
Valla yeni güne mayalı poğaça gibi uyandım,maşşş yani +1,2 kg.Kızlar beni etiketleyerek güncel bilgilernizi paylaşabilirsiniz.bir de yeniler de paylaşsın
Evet cnm herkes oyle söylüyor, yani doktorda hemen çağırıyor hic istemiyorum uzun kalmak bende. Ins oyle anlayabilecegim sekilde gelirde bende gec giderim.S _sushico_ canım ufaktan ufaktan senin bebikto geleceğinin sinyalini veriyor gibi geldi bana da. Benimde sabahki nstde sancı çıkmadı. Gece suyum sızıntı şeklindeydi ve sancı da çıkmıştı öyle yatış verdiler . Ama ben yatış yaptığıma pişman oldum. İlk Doğum olduğu İçin uzun sürer Doğum süreci. Ve ben başlangıç aşamasında yattığım İçin 22 saat doğumhanede kaldım detay vermek istemiyorum ama erken gitmek cidden iyi değil. AĞrıların devamı ederse ben 5dk da 1 oluesa öyle gitmekte fayda var aklında bulunsun
:))) ins anlarım cnm ya. Herkesin baska diyorlar ama henüz erken yani azcik dhaa dursun ins:)Canim dogum sancisi belde baslar karina yayilir ve ayni zamanda karnin kasilir. Kasilmalar belli araliklarla duzenli gelir ve suresi 1 dk falan olur. Ve agridan ziyade kramp tarzinda oluyor. Yani Benim oyle olmustu. Bir de zaten gercek sanci oldugu zaman anlarsin kesin. Oyle acaba mi falan olmuyorsun :)
Kirkim cikana kadar gider kilolarim buyuk ihtimal. Emzirdigim icin heralde acayip tatli istiyor canim. Ve yiyorum malesef hafif sislik olmasina ragmen karnim dumduz oldu allahtan. Kilo diyetlede verilir ama gobek kalinca eritmesi Zor olur.Ne güzel canım darısı bize
En cok kılo alınan haftalar ne zaman kızlar tecrubelıler bılgı verebılır mı.
Tesekkürler ınsllah oyle olur. Lohusalık donemınde bırde kılomu takmak ıstemıyorum. Bebısler saglıklı olsun tabıkı saglıklı beslenerek kendım az bebıs cok kılo alsın dıye ugrasıyorum.Geniş skala tutarsak 16-30 arası. Ama daraltırsak özellikle 20-26 arası iştah artışı çok olmuştu bu topikte :))
Cnm mesela şehrye çorbası içmişsin bildiğin makarna o. Ben tercih etmezdim. Çikolata var az bile olsa. Patates var.bal var. Mısır ekmeği var. Bunların hepsi kilo sebebi maalesefKahvalti: 2 dilim mısır ekmeği,tereyağı,tuzlu peynir,5 zeytin,yarım domates
Ara: Bir elma, biraz kuru üzüm,1 bardak ballı limon,2 kare cikolata
Akşam yemeği: 2 kaşık yoğurtlu patates,2 kaşık imambayıldı, bir kase şehriyeli çorba
Ara:1 bardak süt,ceviz
Nasıl beslenirsem artık haftada yarım kilo almam