Az kilo alma isteyisimizin sebebi dogum sonrası zayif olabilmek e sende atiyomussun o kilolari hep.diyorum dogum.sonrasi gidecegini bilsem boyle dikkat etmem ama burda hepimiz bi gayret içindeyiz ve inan işe yarıyor güzel bir forum oldu bazen cok soylendim pes ettim yazdım sizi baydımYani gorunurde oyle bir degisiklik yok. Ama tarti oyle soylemiyor istediger dogumlarimda hemen verdim kilolari. Insallah bunda da veririm. AMA Ben anladim ki kesinlikle kiz erkek hamilelikleri farkli oluyor. Kiz da vucut daha bi odem tutuyor ve kiloya daha yatkin oluyor. En azindan Ben de oyle. AMA Sana masallah valla. Sen buyuk ihtimal 8 9 kilo ile bitirirsin gebeligi. 10 u bile bulmazsin.
Az kilo alma isteyisimizin sebebi dogum sonrası zayif olabilmek e sende atiyomussun o kilolari hep.diyorum dogum.sonrasi gidecegini bilsem boyle dikkat etmem ama burda hepimiz bi gayret içindeyiz ve inan işe yarıyor güzel bir forum oldu bazen cok soylendim pes ettim yazdım sizi baydımama Allah hepinizden razı olsun bana moral ve motivasyon sagladıniz doğum sonrasıda burda oluruz insallah
ALLah bagislasin canim. Peki o gebeliginde kilo alimin nasildi? Dogum sonrasi hemen verebildin mi kilolari canim?2. gebeliğim canım 4.5 yaşında ilki
Ben daha öncede bildirim yapmıştım ama listede yokum.Guncellemedigim kaldi mi hanimlar :)
Valla bu hafta Ben de yediklerimin hepsini yazicam. Sizler de bakin bi. Yanlis yaptigim bisey var mi diye. Hicbir sekilde abartmadan normal yiyorum cunku. AMA haftada 600 gr cok yaaAz kilo alma isteyisimizin sebebi dogum sonrası zayif olabilmek e sende atiyomussun o kilolari hep.diyorum dogum.sonrasi gidecegini bilsem boyle dikkat etmem ama burda hepimiz bi gayret içindeyiz ve inan işe yarıyor güzel bir forum oldu bazen cok soylendim pes ettim yazdım sizi baydımama Allah hepinizden razı olsun bana moral ve motivasyon sagladıniz doğum sonrasıda burda oluruz insallah
Sıkma canını cok ciddiyim dönem dönem bende de oluyor bundan.sonraki ayları pek bilmiyorum ama sen en tehlikeli aylardasın hakkatten su içsen yarayacak durumdasinValla bu hafta Ben de yediklerimin hepsini yazicam. Sizler de bakin bi. Yanlis yaptigim bisey var mi diye. Hicbir sekilde abartmadan normal yiyorum cunku. AMA haftada 600 gr cok yaa
Ay kusura bakmayin resmini cekmisim daha önce cikardigimiz arkadaslar oldu karisiklik olmus bu gece halledicem insAllahBen daha öncede bildirim yapmıştım ama listede yokum.
Aynen oyle zaten canim. Su icsem yariyorSıkma canını cok ciddiyim dönem dönem bende de oluyor bundan.sonraki ayları pek bilmiyorum ama sen en tehlikeli aylardasın hakkatten su içsen yarayacak durumdasin
Baya az yemişsin canim.hele.aksam yemeğin çok az bilemedim şimdi bunla haftada 500 geliyosa ne diym.gercekten bünye meselesiSabah kalkar kalkmaz koca bir bardak su(yarim litre) sonra Bol sutlu Nescafé.l(2sekerli,azyagli sut) Saat 7 de kahvalti 2 tane haslanmis yumurta. Baska birsey yemedigim icin aciktim 10.30 gibi bir kase salata yapip yedim(icine kucuk bir parca cheddar peynir rendeledim, bir kac tane de yesil zeytin koydum) oglen 6 kasik kadar bulgur pilavi kucuk bir kase yogurt. Turk kahvemin yaninda kucuk bir parca findikli cikolata. Arada yarim muz, Iki dilim portakal(cocuklarin artiklari :) aksam yemeginde bir tane biber dolmasi, kucuk kase yogurt yarim dilim ekmek, bir de cocuklar dondurma yedi bugun onlardan sadece bir tatli kasigi dondurma Aldim. Aksam bir fincan Nescafé ile ceviz, kuru uzum yerim. Bir bucuk litre su ictim. Yatana kadar daha bir litreye yakin icerim. Yediklerim bu yani. Asagi yukari hergun ayni. Sadece kahvaltim azdi bugun. Normalde peynir domates kizarmis ekmek de yiyorum. Yani beslenmem bu sekilde kizlar. Bu yediklerimin nesini kisayim? AMA buna ragmen kilolar geliyor iste.
DOlmalik biberler baya buyuk burada. Turkiyedeki gibi minik degil :) turkiyedeki Iki taneye esittir. Yani asagi yukari ayni yiyorum. Bazi gunler daha fazla bazi gunler daha az... Yani dedigin gibi bunun meselesi. Daha az yersem ac gezerim. Bir de enteresan olan normalde kolay kilo Alan bir insan kesinlikle degilim. Gelse gelse bir Iki kilo gelir. Onda da bi kac gun dikkat ederim hemen gider. Vucudum farkli calisiyor hamilelikteBaya az yemişsin canim.hele.aksam yemeğin çok az bilemedim şimdi bunla haftada 500 geliyosa ne diym.gercekten bünye meselesi
Bir De simdi yazmamis olmayayim. Cocuklar arada kucuk pizza dilimleri yemislerdi. Onlardan Iki isirik aldim.Baya az yemişsin canim.hele.aksam yemeğin çok az bilemedim şimdi bunla haftada 500 geliyosa ne diym.gercekten bünye meselesi
Sabah kalkar kalkmaz koca bir bardak su(yarim litre) sonra Bol sutlu Nescafé.l(2sekerli,azyagli sut) Saat 7 de kahvalti 2 tane haslanmis yumurta. Baska birsey yemedigim icin aciktim 10.30 gibi bir kase salata yapip yedim(icine kucuk bir parca cheddar peynir rendeledim, bir kac tane de yesil zeytin koydum) oglen 6 kasik kadar bulgur pilavi kucuk bir kase yogurt. Turk kahvemin yaninda kucuk bir parca findikli cikolata. Arada yarim muz, Iki dilim portakal(cocuklarin artiklari :) aksam yemeginde bir tane biber dolmasi, kucuk kase yogurt yarim dilim ekmek, bir de cocuklar dondurma yedi bugun onlardan sadece bir tatli kasigi dondurma Aldim. Aksam bir fincan Nescafé ile ceviz, kuru uzum yerim. Bir bucuk litre su ictim. Yatana kadar daha bir litreye yakin icerim. Yediklerim bu yani. Asagi yukari hergun ayni. Sadece kahvaltim azdi bugun. Normalde peynir domates kizarmis ekmek de yiyorum. Yani beslenmem bu sekilde kizlar. Bu yediklerimin nesini kisayim? AMA buna ragmen kilolar geliyor iste.
Aminnn canım açıkçası onda canım ne istediyse yedim çikolatalar tatlılar helvalar mantılar gözüm doymuyordu. 22 kilo aldım toplamda.. ama doğumdan sonra ağzıma tatlı ve hamur koymadım hemen Karatay diyetine başladım hem sütüm iyiydi 3 4 ayda döndüm eski kilomaALLah bagislasin canim. Peki o gebeliginde kilo alimin nasildi? Dogum sonrasi hemen verebildin mi kilolari canim?
Insallah yaa. Ben de bi kac haftaya yavaslasin diye dua ediyorum :)Canım sesin haftalarda ben su içsem yarıyordu . Kendimi kısıyordum bundan bile az yiyiyorum hergün Leslie 3 mile yapıyordum haftada 500 gr geliyordu. Ama 25. Haftanın bitmesiyle ne bulduysam sıkıldım ve yemeye başladım. 2 haftada sadece 300 gr almışım . Sanırım bi noktadan sonra vücut artık depolamayı eskisi kadar abartmıyor
Insallah yaa. Ben de bi kac haftaya yavaslasin diye dua ediyorum :)
InsallaaaaaahhhBence max 4 hafta sonra yavaşlayacak senin bak gör :))
E Sen de az yiyorsun. Oyle abarti birsey yok ki menunde. Gayet te guzel bir menu.Kahvaltı
1 bardak süt
Avuç içi kadar ekmek
3 zeytin
1/2 k.k peynir
2 y.k kavrulmuş kıyma
Ara-1 küçük havuç
Öğle
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık yeşil fasülye
2 kaşık kıymalı patlıcan
Turşu
Ara
Küçük kase yoğurt
Akşam
1 kase kısır
1 bardak ayran
3 kaşık irmik helvası
Biraz patlamış mısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?