Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yahu kızlar benim sorunlar baydı ama çare bulamiyorum afedersiniz sizin wc olayı nasıl ?? Ben günlük çıkardım ama son haftalarda mahvetti beni ve yine kabızım size sormamın sebebi sizde az yiyosunuz ya az yemeye mi baģlı gunluk kuru kayisi sicak su magnezyum falan alıyorum muhakkak

Ben de kabizim son bi kac gundur. Hergun duzenli cikardim. Simdi Iki gunde bire dustu az yemekle alakasi Var mi bilmiyorum ama eger cok yediysem ertesi gun erkenden tuvalete kosuyorum kuru Erik cok iyi geliyormus. Yarin gidip alicam Ben de.

Ben de kabizim son bi kac gundur. Hergun duzenli cikardim. Simdi Iki gunde bire dustu az yemekle alakasi Var mi bilmiyorum ama eger cok yediysem ertesi gun erkenden tuvalete kosuyorum kuru Erik cok iyi geliyormus. Yarin gidip alicam Ben de.
Bi o kaldı onu da alayım bari Allah yardımcımiz olsun

E Sen de az yiyorsun. Oyle abarti birsey yok ki menunde. Gayet te guzel bir menu.

Masada herkesin yediğini bende yiyorum ama kilo alıyorum hamile olmadan daha çok yiyordum bence hatta iş arkadaşlarıma takılıyorum aynı şeyleri yiyoruz sizinde kilo almanız lazım diye

Canım o olayı bende çözemedim hamile olalı başlarda 3 4 günü buluyordu geçen ay düzelir gibi oldu şimdi yine tık yok magnezyum içiyorum meyve yiyorum ama...

Kızlar günlük tartıli yomu sunuz ?Ben günlük tartiliyorum ama 1 gunde 200 ya da 300 gr fazla cikinca acayip canim sıkılıyor acab gunluk degisikler normal mi ? Gunluk tartılmayan var mi ?

Kızlar günlük tartıli yomu sunuz ?Ben günlük tartiliyorum ama 1 gunde 200 ya da 300 gr fazla cikinca acayip canim sıkılıyor acab gunluk degisikler normal mi ? Gunluk tartılmayan var mi ?
Ben De hergun tartiliyorum. Hatta bir cok kez gun icinde kilonun degisik ve fazla cikmasi tabiki de normal. Sonucta yiyip iciyoruz. Mesela bu Sabah kalkinca 56.5 ciktim. Onun ustune kahvaltimi ettim kahve, deli gibi su falan ictim. Sonra tekrar tartildim. 56.1 ciktim. Cok garip di mi? Aslinda kalkinca daha az cikmasi gerekiyor. Ben de ters isliyor :) bu arada Benim de 3. gunum bugun tuvalete cikmayali. Bol limonlu su kuru kayisi falan da yedim ama fayda etmedi. Birazdan activia yogurt yicem. Bakalim insallah ise yarar.

Seninle sorunlarimiz birbirine benziyor canim dun abarti bisey yemedim ama arti gelince canimi sıkmıyor degilim her ne kadar kabizlikdan oldugunu bilsemde acaba günlük tartılmayanlar daha az mi kasıyor kendini de o yüzden az mı çıkıyor kilo sanki neseliyimmm de oyle idi

Bilmem ki. AMA Ben her zaman tartiliyorum. Hamilelikte onceden cok tartilirdim zaten. Hobim gibi yaa Benim kiz kardesim diyetteyken ptesi tartilma gunuydu. Pazartesileri hep fazla cikiyordu kilo vermemis gibi. Sali oldumu hoooop kilolar gidiyordu. Cok stres yapiyordu ya vermediysem diye.

Hamileiken ki ile onceki dönem cok farkli mesela ben 1 saat yururdum o gun 500 gr verirdim diyet dönemi nde tabi sonraları 2 haftada ayda 1 falan tartiliyodum cok guzel oturmustu kilom da yemek yemeyi sorun bile etmiyodum artık valla sofraya stres yapmadan oturmayi ozledim simde yemek isteyip de yiyememenin stresi var

Valla Ben hergun tartiliyordum hemen hemen. Yag, kas su oranima bakiyordum hep :) bilmiyorum ama bravo valla Ben senin yaptigini yapamam. Hamilelikte yemek isteyipte yememezlik buyuk irade isi.

Valla Ben hergun tartiliyordum hemen hemen. Yag, kas su oranima bakiyordum hep :) bilmiyorum ama bravo valla Ben senin yaptigini yapamam. Hamilelikte yemek isteyipte yememezlik buyuk irade isi.
Iradeden ziyade o diyet dönemini tekrar yasamak istemedigimden onun korkusu var birde mideyi nasıl.alistirirsan oyle gidiyor hani mide küçül mesi diyolar ya

Ben hergün günlük tartılıyorum canım. Benimde kilom cumartesi cuma gününe göre daha az çıkıyor. Sanırım tartının bana yaptığı bi şaka bu geçen hafta sadece günlük tartılmadım. Çünkü hakikaten insan gibi yemek yemedim . Gözüm dönmüş gibi olduğundan tartıya çıkmaya korkuyordum. Cuma günü tartı günü diye mecburen çıktım. Yoksa benim tartı banyoda duruyor. Gün içinde her banyoya gittiğimde tartılıyorum

Ya bak işte sen tartilmayınca sonuc gayet olumlu olmuş boyle de gunluk degisiyor ya artı gorunce canımız sıkılıyor moralimizi boşuna mi bozuyoruz ki kafamda deli sorular

Iradeden ziyade o diyet dönemini tekrar yasamak istemedigimden onun korkusu var birde mideyi nasıl.alistirirsan oyle gidiyor hani mide küçül mesi diyolar ya
Evet az yiyince mide haketen kuculuyor. Daha az yiyorsun. Bir de bi Iki hafta falan hic abur cubur yemedigin zaman tekrar yersen tatlari cok kotu yapay geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…