Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kahvalti
1 tane kepekli ekmege tost
Ufak bir dilim kizarmis ekmek 1 kasik visne reçeli cok az suzme peynir domates
Ogle:
14:00(misafirlikteydim herseyden az az yedim)
1 kepce tarhana corbasi
Yarim dilim firinda makarna
2 sarma bol yesil salata 2 kasik kofteli bezelye yemegi
3 hurma
Ara:
Mandalina
Aksam:
Yemek yemem ama tatli falan biseyler yerin yine buyuk ihtimal :)
Arada kendime izin vermeyince cok bunalıyorum onunuzdeki hafta cok dolu yine cok dikkat edemicem bu hafta ama elimden geleni yapicam

BEnde bugün az yedim onu paylaşayım bari Geçen hafta çok yediğimden sanırım bugün yemek görmek istemedi gözüm de midem de.

Kahvaltı:
Peynirli omlet,domates ,salatalık,yeşillik

Ara: 1 bardak süt ( zorla içtim :/ )

Akşam:
1 tabak kuru fasülye
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran

Midem kusacak gibi.. sanırım bugün başka bi şey yemem. Birazdan midem rahatlasın diye nane limon yapıp içicem

Hem ayran hem de kuru fasulye. Gazmana donersin bu aksam

Sabah yine ayni buyuk bir bardak su sonra kahve. Kahvalti bir bucuk haslanmis yumurta, beyaz peynir li ve sucuklu kucuk tost. Arada Turk kahvesi ince bir dilim cikolatali kek iki tane ceviz. Oglen bir kase domates li pirinc corbasi( buyuk kase) arada bir mandalina. Aksam firinda tavuk gogus ve haslanmis sebze(bruksel lahanasi, brokoli falan) yiyecegim. cocuklara patates kizartacagim. Yememek icin listemi simdiden yaziyorum eger aksam tv karsisinda birseyler yersem yazarim sonradan. Aksam yatmadan once activia yogurt yicem bir Iki tane de kuru incir. Bagirsaklari calistirir insallah.

Canım kahvaltını kaçta yapıyordun öğlen acıkmıyor musun?

Baya az yemişsin hic acikmadin mı? Ben bugün annemdeydim ev ev değil.mubarek yeme uzerine kurulu sanki zor dayandım ama yinede beslenmemin dışına çıktım her bi kacamağimda da bebek büyüdü artık bu da onun hakki olsun diye kendimi kandırdım yaa artı olarak gelmesin lütfen

Siz tartilmazsaniz ben de tartilmam. Yapalim yaa. Bi deneyelim bakalim. Ok derseniz baskulu garaja kaldircam. Hayatta oraya girip alamam geri. Orumcek oluyor. Cok korkuyorum
Cumaya kadar mı ?? Ben tartiyı kaldirmam ayari hassas arti eksi oynamasin simdi hafta içi 1 kez tartilmak şartıyla tartilmayalim sali tartılalım mı?

Ay ben bu hafta da kaçırırsam korkudan kesin tartılmam. Ama düzenli yersem abur cubura abanmazsam her gün tartılırım tutamam kendimi :)))

Bence haftamız itibariyle gelmeyecek canım yani bende öyle oldu . Bu arada hiç acıkmadım canım. Aksine yiyecek bir şey görmek istemiyorum :/ dedim ya insan gibi yemediğimden her şey şuan kötü geliyor gözüme. Ama demin eşim zorla 1 bardak daha süt içirdi çocuk beslensin diye

Bu arada forumda son 3 ay kilo alma durumuna baktım da epeyi kişi kilo almamış. O nasıl oluyor kafamı karıştırdı. Çocuğa zararlı değil mi bu durum

Inşallah öyledir canım ya neyin dogru neyin yanlış oldugunu şaşırdim ben acaba bu kadr dikkat etmeseydik hamilelik oncesi gibi gitseydik kilo alımı ayni olur muydu bak diyosun çok yedim gozum midem doydu şimdi istemsizce yemiyosun bu arada ben sabahları çok acıkıyorum illa o kahvaltı yi yapmalıyım oğle ikindiyi hele aksami pek aramiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…