Ya bak işte sen tartilmayınca sonuc gayet olumlu olmuş boyle de gunluk degisiyor ya artı gorunce canımız sıkılıyor moralimizi boşuna mi bozuyoruz ki kafamda deli sorular
Hem ayran hem de kuru fasulye. Gazmana donersin bu aksamBEnde bugün az yedim onu paylaşayım bariGeçen hafta çok yediğimden sanırım bugün yemek görmek istemedi gözüm de midem de.
Kahvaltı:
Peynirli omlet,domates ,salatalık,yeşillik
Ara: 1 bardak süt ( zorla içtim :/ )
Akşam:
1 tabak kuru fasülye
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
Midem kusacak gibi.. sanırım bugün başka bi şey yemem. Birazdan midem rahatlasın diye nane limon yapıp içicem
Dayanabilirsem guzel fikir ama tarti gozumun onunde oldukca cok Zor Benim icin. Tartilari kaldirsak mi napsak?Ay bilemedim acaba bu hafta hiç tartılmasam mı cumaya kadar
Canım kahvaltını kaçta yapıyordun öğlen acıkmıyor musun?BEnde bugün az yedim onu paylaşayım bariGeçen hafta çok yediğimden sanırım bugün yemek görmek istemedi gözüm de midem de.
Kahvaltı:
Akşam:
1 tabak kuru fasülye
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
Midem kusacak gibi.. sanırım bugün başka bi şey yemem. Birazdan midem rahatlasın diye nane limon yapıp içicem
Tartılmasak mi acaba ?? Deneyeyim diyorum biAy bilemedim acaba bu hafta hiç tartılmasam mı cumaya kadar
Siz tartilmazsaniz ben de tartilmam. Yapalim yaa. Bi deneyelim bakalim. Ok derseniz baskulu garaja kaldircam. Hayatta oraya girip alamam geri. Orumcek oluyor. Cok korkuyorumTartılmasak mi acaba ?? Deneyeyim diyorum bi
Baya az yemişsin hic acikmadin mı? Ben bugün annemdeydim ev ev değil.mubarek yeme uzerine kurulu sanki zor dayandım ama yinede beslenmemin dışına çıktım her bi kacamağimda da bebek büyüdü artık bu da onun hakki olsun diye kendimi kandırdım yaaBEnde bugün az yedim onu paylaşayım bariGeçen hafta çok yediğimden sanırım bugün yemek görmek istemedi gözüm de midem de.
Kahvaltı:
Akşam:
1 tabak kuru fasülye
3-4 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
Ben bugun kaçırdım ya yarın tartılmıycamDayanabilirsem guzel fikir ama tarti gozumun onunde oldukca cok Zor Benim icin. Tartilari kaldirsak mi napsak?
Cumaya kadar mı ?? Ben tartiyı kaldirmam ayari hassas arti eksi oynamasin simdi hafta içi 1 kez tartilmak şartıyla tartilmayalim sali tartılalım mı?Siz tartilmazsaniz ben de tartilmam. Yapalim yaa. Bi deneyelim bakalim. Ok derseniz baskulu garaja kaldircam. Hayatta oraya girip alamam geri. Orumcek oluyor. Cok korkuyorum
Sadece sali ve cuma gunu mu?Cumaya kadar mı ?? Ben tartiyı kaldirmam ayari hassas arti eksi oynamasin simdi hafta içi 1 kez tartilmak şartıyla tartilmayalim sali tartılalım mı?
Hafta ici 1 kere tartılalım diyorum evetSadece sali ve cuma gunu mu?
Hem ayran hem de kuru fasulye. Gazmana donersin bu aksam
Genelde geç uyanıyorum canım. 10 gibi filan. Uyanınca da hemen yemek yemek istemiyorum . İçim almıyor. Ortalığı topluyorum temizlik yapıyorum. 12 gibi genelde kahvaltı yapıyorum.Canım kahvaltını kaçta yapıyordun öğlen acıkmıyor musun?
Baya az yemişsin hic acikmadin mı? Ben bugün annemdeydim ev ev değil.mubarek yeme uzerine kurulu sanki zor dayandım ama yinede beslenmemin dışına çıktım her bi kacamağimda da bebek büyüdü artık bu da onun hakki olsun diye kendimi kandırdım yaaartı olarak gelmesin lütfen
Inşallah öyledir canım ya neyin dogru neyin yanlış oldugunu şaşırdim ben acaba bu kadr dikkat etmeseydik hamilelik oncesi gibi gitseydik kilo alımı ayni olur muydu bak diyosun çok yedim gozum midem doydu şimdi istemsizce yemiyosun bu arada ben sabahları çok acıkıyorum illa o kahvaltı yi yapmalıyım oğle ikindiyi hele aksami pek aramiyorum amaBence haftamız itibariyle gelmeyecek canım yani bende öyle oldu . Bu arada hiç acıkmadım canım. Aksine yiyecek bir şey görmek istemiyorum :/ dedim ya insan gibi yemediğimden her şey şuan kötü geliyor gözüme. Ama demin eşim zorla 1 bardak daha süt içirdi çocuk beslensin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?