Hadi yaa yurume cok.ise yariyor ama uzulme ben senin haftalarda yuruyemezdim bazen senin gibi hafta da bazende gunde 1 kilo geliyodu cok uzuluyodum hoş halen oyle üzülüyorum diyorum ki sende bir.muddet yedigini liste paylaşsan ne yedigini gorursunAh canım gidiyor yürüsem diye ama bende geçmeyen bir sancı var. Bu haftalara geldim hala progestanla geziyorum. Ama artık daha da dikkatli olacağım ben sağlıklı besleniyorum derken bu hafta+900 geldi aklım almıyor
Hadi yaa yurume cok.ise yariyor ama uzulme ben senin haftalarda yuruyemezdim bazen senin gibi hafta da bazende gunde 1 kilo geliyodu cok uzuluyodum hoş halen oyle üzülüyorum diyorum ki sende bir.muddet yedigini liste paylaşsan ne yedigini gorursun
Bir müddet liste paylaş bakalim bizde görelim düşük tehliken varsa cok da zorlama kendini evinicindeki hareketin bile yeterli olabiliyor birdeiciyomusun bilmiyorum limonlu su içaz da olsa yürümeye çalışacağım ve bu hafta liste paylaşacağım canım çok moralim bozuldu
Bir müddet liste paylaş bakalim bizde görelim düşük tehliken varsa cok da zorlama kendini evinicindeki hareketin bile yeterli olabiliyor birdeiciyomusun bilmiyorum limonlu su iç
Hadi inşallah canm güzel olurSenden sonra dogumda giden kilo kutucugada yapariz nasipse :)
Bende bu kadar beklemiyordum canm genelde son haftalar daha çok şişlik ve kilo oluyordu önceki hamileliklerde bide nette geneli öyle yazmış pazartesi kontrol ama en son 34 haftada 2.500 kiloydu eğer kilosu iyi olursa haftaya bile alma ihtimali var hastane 2 saat uzak tehlikeye atmak istemiyorum bende çünkü çocukları hazırla bırak yola çık acil durumda çok zor olur insallah herkes hedefinde sağlıklı minnoslara kavusurÇok.ideal oldu seninki ya artık sagsalim bebegini kucsğina alirsın insallah peki bebegin kilosu kac olmuş sen dogum yapınca soracak cok sorumuz olucak galiba insallah bizde en fazla 10 kilo ile tamamlarız
Bence çok iyi canm zaten haftalar ilerledikçe iştahım bu kadar kalmaz diye düşünüyorum bebeğin alır cogunlugunuYarin yeni haftam basliyor 28.hafta
Gecen hafta 68.6
Bugun 69.1
~400 gram almisim
Kasim ayinda toplam 1.400 kilo almisim en tehlikeli haftalari bu ayda sayarsak sizce iyi mi kizlar hedefim ayda 1 kilo idi ama buda fena degil sanki :)
Canm maşallah psikolojik olarak kendini rahatlatinca çok az almışsın çok dikkat ederken daha çok geliyordu kiloBaşlangıç 55
Hafta 28
Güncel 59.5
1 kasimda 58.5 la baslamisim
Valla bir bilsem. Su icsem yariyora dondumneler oluyor bize ayol
Galiba öyle 26ya kadar çok kastım kendimi şu bir 2 haftadır biraz daha rahatladim zaman az kaldiği için birde o haftalarda istah daha çok du hizli kilo geliyodu şimdi yavasladi gibi inşallah son haftalarda almam ama pek.sanmiyorum daha ben bebek alisverisi yapmadim buyuk temizlik yaparim baya işim var bir de stres ve heyecandan da kilo veririm yapım öyle bakalim artık.yuzde 70 i tamamladik kalanıda Allah kerimCanm maşallah psikolojik olarak kendini rahatlatinca çok az almışsın çok dikkat ederken daha çok geliyordu kilo
Canm hâlâ geç değil hatta son haftalarda daha çok alabilirsin bu beslenme düzeninde devam edersen normal sınırlarda bitirirsin bende ilk hamileligimde senin haftalarında 10 kilo almıştım tabi kendimi hiç kısmadım ve 38. Haftada 20 kiloyla bitirdim ama sen kendini tutuyorsun böyle gidersen 15 'le bitirirsin ve bu zaten doktorların koyduğu sınır 12 15 kilo diyorlarben bu hafta hiç tatlı yemedim sadece 2 dilim kabak tatlısı yemiştim.. bide ekmeği tam buğdayla değiştirdim. günde 2 meyve mutlaka yiyorum. bol bolda limonlu suyla kilo almadığıma çok sevindim.. geçen ayda bu kadar dikkat etseydim 1 ayda 4 kilo almazdım.. inşallah bundan sonra daha az kilo alırım..
Limonlu su iciyomusun ödemi indiriyor sankiHafta 22 56.1 600 gr gelmis. Hosgelmis
Valla Başarı bence dikkate dince az kilo alınıyor tebrik ederim devami gelir insallahkızlar geçen hafta 89 dum bu hafta bol bol limonlu suyla 89 um hala benim için büyük başarı..
başlangıç:79
güncel: 89.02
hamilelik haftası: 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?