• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Galiba öyle 26ya kadar çok kastım kendimi şu bir 2 haftadır biraz daha rahatladim zaman az kaldiği için birde o haftalarda istah daha çok du hizli kilo geliyodu şimdi yavasladi gibi inşallah son haftalarda almam ama pek.sanmiyorum daha ben bebek alisverisi yapmadim buyuk temizlik yaparim baya işim var bir de stres ve heyecandan da kilo veririm yapım öyle bakalim artık.yuzde 70 i tamamladik kalanıda Allah kerim
Aynn en tehlikeli zamanlar bitti sizinde zaten dediğin gibi bebek ev hazırlık derken yemek aklına gelmiyo bide sen veriyorsan 8 'le bile bitirirsin:halay:

Başlangıç 58,5
Geçen hafta 62.00
Güncel 62.3

Ben bu hafta öyle yedim öyle yedim kiii şuan bu 300 gr beni şaşkına çevirdi. Ben en az 1 kg bekliyordum . Korka korka tartıya çıktım. Ama maşallahhh . Mutluyum:21:
Neden bilmiyorum kendimmis gibi cok sevindim yaa 300 gr yiyerek aldın acaba kastigimiz icin mi kilo geliyodu yoksa gectigimiz haftalardan mi kaynaklı ??

Aynn en tehlikeli zamanlar bitti sizinde zaten dediğin gibi bebek ev hazırlık derken yemek aklına gelmiyo bide sen veriyorsan 8 'le bile bitirirsin:halay:
Umarım canım dua hükmüne gecsin dediğin :dua: ben 10a raziyim ama 8 de fena olmaz tabi bi de bisey sorucaktm sana seni goremedigim icin soramadim son 10 hafta da kac kilo artışın oldu ??netde herkes son 3ay cok kilo geliyor yazmiş

Canm hâlâ geç değil hatta son haftalarda daha çok alabilirsin bu beslenme düzeninde devam edersen normal sınırlarda bitirirsin bende ilk hamileligimde senin haftalarında 10 kilo almıştım tabi kendimi hiç kısmadım ve 38. Haftada 20 kiloyla bitirdim ama sen kendini tutuyorsun böyle gidersen 15 'le bitirirsin ve bu zaten doktorların koyduğu sınır 12 15 kilo diyorlar
canm zaten kilolu kalmıştım doktorum 90 la bitir demişti ama ben şimdiden 90 a gelsim şşmdide en fazla 5 kilo gelsin fazlasını olmamalu diyor.. inşallah bende böyle dikkat edebilirim.. burası çok iyi motive etti beni yoksa ben oğlumdaki gibi 30 kiloyla bitirirdim Allah korusun.. şuana dek sadece 10 kilo almışım çok şükür.. şu don aylarda daha çok alınıyo kilolar inşallah dengeleyebilirim..

canm zaten kilolu kalmıştım doktorum 90 la bitir demişti ama ben şimdiden 90 a gelsim şşmdide en fazla 5 kilo gelsin fazlasını olmamalu diyor.. inşallah bende böyle dikkat edebilirim.. burası çok iyi motive etti beni yoksa ben oğlumdaki gibi 30 kiloyla bitirirdim Allah korusun.. şuana dek sadece 10 kilo almışım çok şükür.. şu don aylarda daha çok alınıyo kilolar inşallah dengeleyebilirim..
Canim bence son aylarda da boyle beslenirsen sen kilo almazsın bebek alir anladım ki tatliyi hamur isini yiyince geliyor malesef diyet gibi beslennek zorundayız

Limonlu su iciyomusun ödemi indiriyor sanki

Valla Başarı bence dikkate dince az kilo alınıyor tebrik ederim devami gelir insallah
Iciyorum canim. Hem limonlu hem normal. Gunde en az 2 litre iciyorum. Kilo geliyor engel olamiyorum. Ama yememden hayatta kismam. Sonucta kendim icin beslenmiyorum sadece. Yapicak bisey yok :KK43:

Neden bilmiyorum kendimmis gibi cok sevindim yaa 300 gr yiyerek aldın acaba kastigimiz icin mi kilo geliyodu yoksa gectigimiz haftalardan mi kaynaklı ??

Ay saol canım bende çok sevindim . Cidden gözüm de midem de doydu bu hafta. Artık uzun bi süre ABur cubur görmek istemiyorum.. artık bebek iyice bizden beslenmeye başladığı İçin mi az aldım. Yoksa metabolizma hızlandı diye mi bilmiyorum. Koyverdiğim içinde olabilir .. Ama bakalım haftaya da az kilo ile kapatırsam yediklerim bana gelmemiş dicem :))

Canim bence son aylarda da boyle beslenirsen sen kilo almazsın bebek alir anladım ki tatliyi hamur isini yiyince geliyor malesef diyet gibi beslennek zorundayız
kesinlikle geçen ay çok hamur işi yemiştim 4 kilo aldım.. bu hafta hiç yemedim normal herşeyi yedim limonlu su ve tam tahıl ekmeği çok iyi geldi bana almamışım.. önümde 3 ay var bakalım dikkat etmeye çalışıcam sizinle beraber.

Limonlu su tek başina etkilemiyo işte
Odemim yediklerimden olmadigini biliyorum. Ne cok tuzlu ne de basit karbonhidrat ve seker agirlikli besleniyorum. Hormonal yani. O yuzden diyorum ya pek takmiyorum kilolari diye. Bakalim belki yavaslar kilo artisi onumuzdeki haftalarda. Eger 13,15 kilo arasi alirsan bunun 3 4 kilosu yag olcak.

Odemim yediklerimden olmadigini biliyorum. Ne cok tuzlu ne de basit karbonhidrat ve seker agirlikli besleniyorum. Hormonal yani. O yuzden diyorum ya pek takmiyorum kilolari diye. Bakalim belki yavaslar kilo artisi onumuzdeki haftalarda. Eger 13,15 kilo arasi alirsan bunun 3 4 kilosu yag olcak.
Onemli olani o aslinda yag degil odemse ve sen elinden geleni yapmana ragmen geliyosa dogum sonrası hizlica gidecek tir insallah

Valla bir bilsem. Su icsem yariyora dondum :KK70: simdi hizli gidiyoruz. Buyuk ihtimal son zamanlarda kilo alimi yavaslicak. Yani umarim. Ben her hafta Boyle 500 600 alirsam ayvayi yedim. Yuvarlanarak giderim doguma :KK70: gerci pek takmiyorum aldigim kilolari. Sonucta saglikli besleniyorum. Buyuk ihtimal vucut su tutuyor. Yag olsa lop lop olurdum :işsiz:

Canım benimde vicdanım rahat sağlıklı besleniyorum ve tıka basa yemiyorum. Ama tartı beni hiç mutlu etmiyor

Onemli olani o aslinda yag degil odemse ve sen elinden geleni yapmana ragmen geliyosa dogum sonrası hizlica gidecek tir insallah
Yani gorunurde oyle bir degisiklik yok. Ama tarti oyle soylemiyor iste :D diger dogumlarimda hemen verdim kilolari. Insallah bunda da veririm. AMA Ben anladim ki kesinlikle kiz erkek hamilelikleri farkli oluyor. Kiz da vucut daha bi odem tutuyor ve kiloya daha yatkin oluyor. En azindan Ben de oyle. AMA Sana masallah valla. Sen buyuk ihtimal 8 9 kilo ile bitirirsin gebeligi. 10 u bile bulmazsin.

Canım benimde vicdanım rahat sağlıklı besleniyorum ve tıka basa yemiyorum. Ama tartı beni hiç mutlu etmiyor
Aynen canim. Bi de Suan ki yedigimden daha az yersem bir de kahve yaninda ki bi Iki parca cikolatami cikarirsam bildigin diyet yapiyorum olcak. Onu da yapmam zaten. Bir de Ben cok acikayim gozum donuyor. Oyle herseyi yeme anlaminda degil ama bildigin sinir yapiyorum. Sinirli ters bisey oluyorum :D o yuzden ac gezemem :) senin Ilk gebeligin mi?

Aynen canim. Bi de Suan ki yedigimden daha az yersem bir de kahve yaninda ki bi Iki parca cikolatami cikarirsam bildigin diyet yapiyorum olcak. Onu da yapmam zaten. Bir de Ben cok acikayim gozum donuyor. Oyle herseyi yeme anlaminda degil ama bildigin sinir yapiyorum. Sinirli ters bisey oluyorum :KK70: o yuzden ac gezemem :) senin Ilk gebeligin mi?

2. gebeliğim canım 4.5 yaşında ilki

Back
X