Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
nasıl geçiyor eşlerinizle ilk Ramazanınız
ohhhh,şimdi gitti misafirlerim daha...öldümm öldümmmm..ya ramazanda da habersiz misafir mi olurmuş yaa,neyse ki erken geldler de iftara vakit vardı daha ,hazırlık yapabildim.çok yoruldum ya aaaahh annem aaaaahhhhh:gitme:
merhaba bende 9 temmuzda evlendim bana sahur zor geliyorum çalışıyorum birde sabah namazından sonra yatıyorum ve 6:30 kalkıyorum
hayırlı olsun, cnm aynen sahur hepimize zor geliyor,:asigim:
hayırlı olsun, cnm aynen sahur hepimize zor geliyor,:asigim:
Esra önceliklee hoşgeldin vereliniortako kurt nerden geldi onu da anlayamadım,unda bişey görünmüyor,diğer malzemelerde zaten olamaz.hayır bişey değil dün bin bir emekle ezo gelin çorbası yaptım,iki kaşık un da ona koydum,bir sürü çorba kaldı dökmeye de kıyamıyorum,huylandım da bi taraftan....napıyım yaa siz söyleyin:sinifsinif:
bu arada mutlukız hoşgeldin,bende 12 temmuzda evlendim,3 gün arayla olmuş düğünlerimiz.hayırlı olsun canım
sen ne kadarlık evlisin cnm GLCNNN
selam kızlar,uğrayamadım bugün.ya sinirlerim bozuk, akşam misafirler gitti ,yorgunluktan uykum da gelmedi(sahura kadar yatmıyoruz biz,şu an eşim de ben de çalışmadığımız için 5 e kadar oturup öğlene kadar yatıyoruz:) güzel bi poğaça yapayım da sıcak sıcak yiyelim dedim.saat 2 de başladım yapmaya,tam bitmek üzereyken hamur yoğurduğum kabın içinde bi kurt gördüm,çıldırdım her yere bakındım başka yok.hamuru didik didik etim.unu inceledim bişey yok,eşim ikna etti bi yerden düşmüştür diye(kendi meyveyle uğraşıyordu ordan falan gelmiştir dedi)tam fırına verecekken minicik bişey daha farkettim hamurun birinde.o kadar moralim bozuldu ki,bi saat ağladım(zaten annemi de özlemiştim bahane oldu).hepsini çöpe attırdım eşime,yazık o da dayanamadı, o hazırladı artık sahur yemeğimizi,ağlamaktan yiyemedim bile.o kadar emeğime mi üzüleyim,boşa giden onca malzemeye mi,kendi kendimi heveslendirdiğime mi...ayyyy hala sinir oluyorum.
o kurt nerden geldi onu da anlayamadım,unda bişey görünmüyor,diğer malzemelerde zaten olamaz.hayır bişey değil dün bin bir emekle ezo gelin çorbası yaptım,iki kaşık un da ona koydum,bir sürü çorba kaldı dökmeye de kıyamıyorum,huylandım da bi taraftan....napıyım yaa siz söyleyin:sinifsinif: