- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
anammm bizim hatınnnlar burdaymışşşşşş
hoşgeldin şekercimmmm :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammm bizim hatınnnlar burdaymışşşşşş
uzun anlatman çok iyi olmuş, gayet güzel anladım çünkü,
canımm benim, ilk fırsatta deniycem not ettim bile hem aklıma hem kağıda,
zahmet oldu ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
Desene kıymalı tatlı yedirmişsin eşinee :lepi:
aiyyyyy iğrennççç :sinifsinif:
bende senin gibimi olurum ki evlenince :roflol:
aykızlar ben geçenlerde mantar yemeği yaptım.eşim çok begendi . sizde seviosanz yapın derim.
Meeeeerhabaaaaa teze gelinler...opuyorumnanaktan
Bende kendimi 1 saat önce attim dataktan...kaydirigubbakcemile3 Eeeeee, benim kocisi sahur´da doyurak icin sahurdan önce yatmiyorum....sahura kadar oturup ondan sonra yatiyorum..! Bu gece´de yine saat 4 buldu uykuya kaymam..!
Neyse, bugün yemek davam yok...:lepi: Dün baya saglam yemek yaptim ve artti´da..dolayisiyla bugün onlari yemeye devam edecegiz..sadece yanina bi yogurtlu kabak salatasi yaparim..serin serin...ohhhh...kaydirigubbakcemile2
Kizlar yaaaaa, annem´den kalma aliskanlik...az yapmakta cok zorlaniyorum yemegi yaaaa...dün yaptigim yemekle 2 aile rahat agirlanir..! Bir türlü beceremedim 2 kisilik yemek yapmayi...:bbo:
Siz´de nasil kizlar???
bi nohutlu pilav tarifi bulamadım :)
nohutlar pirinçten öncemi konuluyo sonra mı?
hoşgeldinn pashminamm Şenizanammm bizim hatınnnlar burdaymışşşşşş
Ohh afiyet bal şeker olsun..aykızlar ben geçenlerde mantar yemeği yaptım.eşim çok begendi . sizde seviosanz yapın derim.
pirinçi koyduktan sonra suyunu koyuyorsun yaa o arada haşlanmış nohutları at içine suyu koyduktan sonra nohutları koy karıştır bi taşım sonra pişsin ohh karnım açıktı :sinifsinif:bi nohutlu pilav tarifi bulamadım :)
nohutlar pirinçten öncemi konuluyo sonra mı?
Öncelikle hoşçakall hoşgeldinn vereliniortakMeeeeerhabaaaaa teze gelinler...opuyorumnanaktan
Bende kendimi 1 saat önce attim dataktan...kaydirigubbakcemile3 Eeeeee, benim kocisi sahur´da doyurak icin sahurdan önce yatmiyorum....sahura kadar oturup ondan sonra yatiyorum..! Bu gece´de yine saat 4 buldu uykuya kaymam..!
Neyse, bugün yemek davam yok...:lepi: Dün baya saglam yemek yaptim ve artti´da..dolayisiyla bugün onlari yemeye devam edecegiz..sadece yanina bi yogurtlu kabak salatasi yaparim..serin serin...ohhhh...kaydirigubbakcemile2
Kizlar yaaaaa, annem´den kalma aliskanlik...az yapmakta cok zorlaniyorum yemegi yaaaa...dün yaptigim yemekle 2 aile rahat agirlanir..! Bir türlü beceremedim 2 kisilik yemek yapmayi...:bbo:
Siz´de nasil kizlar???
evleneyimm gelemde sizlere tarifler veriim bende inş.
kızlar buraya toplaşmışsınız.
mandilin, menüler güzel canım.
islim kebabını daha önce denedinmi yarına bende yapmayı planlıyorum ama daha önce hiç yapmadım
bende bu akşam barbunya ve pilav var dünden kalan.
yarın akşama misafir çağırıcam ama çorbaya karar veremedim.
gülcancığım nohutları soymadan koyma pilava . .
Mantarları soyup dörde böldüm .biraz limon sıkılmş suyun içine koydum.(limon kararmasın die)
Soğanları ince ince kıydım.biraz sıvı yağ ve katı yağ ile kavurdm.sararmaya başlayınca mantarları yıkayıp suyunu süzdüktn sonra tencereye koydm.azıcık karıştırp kapattım kapağını .mantar çok suyunu bırakıo . altını bayağı açtım suyunu çeksin die.suyunu çekerken bende
3-4 tane domatesi küçük küp şekilnde doğradım.suyunu iice çektiktn sonra domatesleri koydum .biraz tuz atım.domateslerde sulu olduğu için yine ocağn altı açık bi şekilde pişirmeye devam ettim.suyunu çektiktn sonra ocağın altını kapattım. Bi avuç kadar doğradığım maydonzlarıda içine koydum
kızlar buraya toplaşmışsınız.
mandilin, menüler güzel canım.
islim kebabını daha önce denedinmi yarına bende yapmayı planlıyorum ama daha önce hiç yapmadım
bende bu akşam barbunya ve pilav var dünden kalan.
yarın akşama misafir çağırıcam ama çorbaya karar veremedim.