• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Gelinlerle Ramazan sohbeti

gülcancım sen de maşallah hafif kolay şeyler hazırlıyorum falan demişsin de bugünkü menün süper!!!

içli köfte derin dondurucudan ama onu sayma :) önceden yapılmış ayrıca annecik yaptı ben sadecı kızartıcam opuyorumnanaktan

annemde bazen sofraya uc yerine yanlışlıkla dort tabak koyuyormus, kardesim anne bu ne diyincede aglamaya baslıyormus hemen senağlama

annemde bazen sofraya uc yerine yanlışlıkla dort tabak koyuyormus, kardesim anne bu ne diyincede aglamaya baslıyormus hemen senağlama

böyle duygusal şeyleri aklınıza getirmemeye çalışın lütfennnn düşünüp düşünüp üzülmeyin
:gitme:

kavrulduğu ıcın kıtır kıtır olıyy lezzetlı
hadı sıze kolay gele
ben evlenınce gelırım buraya

harika,,,,misafir geldi şimdi bana eşimin kardeşleri,derhal operasyona başlamam lazım.hayatımın ilk ezogelin ve karnıyarık savaşıyla başbaşayım.dua edin güzel olsun,neticeyi yazarım öpüldünüz...

harika,,,,misafir geldi şimdi bana eşimin kardeşleri,derhal operasyona başlamam lazım.hayatımın ilk ezogelin ve karnıyarık savaşıyla başbaşayım.dua edin güzel olsun,neticeyi yazarım öpüldünüz...

kolay gelsin :D eminim daha ne misafirler atlatacaksın

neydimne oldum diyorum kendi kendime ...
Önceden annecğim hazırlardı sofrayı en son beni kaldırırdı .elimi bişeye vurmazdm kıyamazdı .o uyku ne kadar tatlı gelirdi ramazanda . . .
ama şimdi öyledeğil . . saat çalmadan kalkıyorum hazırlıyorum hemen . eşimn canı ayrıca bişey isterse kendisi yapıyor. . . hem akşamları geç yatıyoruz hemde sabah erken gittiğim için beni yormamak için elinden geleni yapıyor sağolsun. . .akşamları zaten ancak iftar saatinde eve yetişiyorum.alt katta kayınvalidem oturuyor.o yapıyor genelde yemekleri. ben hafta sonları yemek hazırlıyorum

ohhhh,şimdi gitti misafirlerim daha...öldümm öldümmmm..ya ramazanda da habersiz misafir mi olurmuş yaa,neyse ki erken geldler de iftara vakit vardı daha ,hazırlık yapabildim.çok yoruldum ya aaaahh annem aaaaahhhhh:gitme:

Back