- 2 Kasım 2021
- 253
- 805
- 37
- Konu Sahibi Yine_yeni_yeniden
Haklısınız ama en azından uzanan tarafsız birinin yorumunu almak çok daha iyi olacaktır.Değildir belki de.
Zaten ne olduğu da önemli değil o kadar, ama profesyonel birisinin önerilerine ihtiyacınız olduğu açık.
Ders başarısı da bir farklılık olabileceğini işaret ediyor.
Aslında böyle yazı dilinde tam olarak anlatamıyorum ifade edemiyorum ama haklısınız. Eşim ve ailesi mizaç olarak bu tarz insanlar. Böyle tatlı tatlı laf dokundurup herseyi rahatça söyleyen tipler olur ya o şekilde. O nedenle kızımda da bunun biraz mizaç olduğunu düşünüyorum. Ama soylede bir şey var. Bu onun mizacı deyip kenara cekilmem mi lazım.Neden herkes size yüklenmis hiç anlamadım. Anne olarak bu davranışlardan elbette rahatsız olabilirsiniz. Benim okuyunca düsündüğüm su oldu ki birini rol model alıyor olabilir mi? Esinizde size aynı sekilde mi yorumlar yapar örneğin
Burda o çocuk diyen arkadaşlar, biri konu açıp benim kızım gibi bir iş arkadaşından yada görümce veya komşudan bahsedince hemen aman kaç bosver söyle böyle diye ahkam kesiyor. Eğer ben bunun önlemini şimdiden almazsam ilerde bu kizim için çok daha büyük bir problem olarak geri dönecek. 12 yas artık bebek degilki evet tabiiki bir yetişkin gibi davranmasını istemiyorum ama yaşına görede davranmayı bilmeli. Bence buda aile eğitiminin bir parçası.
Mesela bu akşam yemeğini ben hazırlayayım anne sen kendini iyi hissetmiyordun sabah dedi. Şimdi kalktı, köfte patates salata yapıyor. Dolaptaki dondurulmuş köfteleri, hazır patatesi airfreyde kizartabilecek, yanina bir salata yapabilecek seviyede bir çocuk. Bence ona bebek gibi davranmak haksızlık gibi geliyor bana.