üzgünüm ama sende ki mantık tam da bu.Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
Sen kocana bi yanlış yap bakim o zaman anlarsın bişeyleri bitirmek kolay mı zor mu ?Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
Normalde insanlar bu yaşta anca okulu bitirir işe girer. parasını kazanmaya başlar. Birazcık sefasını sürer. Ardından biraz birikim derken 28 30 u bulur zaten normal şartlarda insanların evlenmesi. Bunların öyle dertleri olmadıysa boş yaşıyoşarsa evlenmişler işte. Evlenmeyip napsınlar :)
Benim düşüncemde tam tersi bu konuda,heleki okul bitip iş hayatına atılacak hayatını yaşayacak sonra evlilik olsun bana göre..
Kızımdan örnek verdim,okulu biteli 1 sene oldu üniversiteyi bitirdi sonrada masterını yaptı,şimdide çalışıyor parasını kazanıyor hayatı yaşasın biraz yesin içsin biraz.Koca nasılsa olacak ama bunun hemen olmasını istemiyorz biz anne ve babası olaraktan..
Bu birazda tercih meselesi işte,herkes faklı bakar saygı duyarım bunada..
Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
seviyor ablasıHala seviyor deme bari
Ben zaten 2 yıldır çalışıyorum o da 4 yıldır çalışıyor. Evlilik için erken değildi.İşte bunu söylemeye çalışıyorum,okul hayatı bitsin çalışparanı kazan ilk önce evlilik nasılsa olur.
Ama neyn acelesini yaşıyorlar onuda anlamıyorum..
Evlilik hayatı yaşamaya engel bişey değil ki ??? Evlenince de yenir içilir para yenir hayat yaşanır ????
Toplummumuzda evlilikler hep sıkıntılı o yüzden böyle düşünülüyor.
O zaman eliliği ertelemek yerine daha güzel hale getirmeye çalışmalı değilmiyiz ?
Erken yaşta çok güzel evlilkler yapamazmıyız ?
(Erken dedğim 18 değil ama,
Hiç kimse bilmiyorEvlat,ailen biliyormu bunları peki..
Şiddeti yani...
günah olurdu şekerim böylesi daha iyi sanırım fazla sürmez boşanırlar zatenflört etseniz ne olurdu
hayata dair iki kelam etseniz bir filme gidip akabinde bir kafede kritik yapsanız el ele gezseniz falan, ne olurdu bunlar olsa
Ben zaten 2 yıldır çalışıyorum o da 4 yıldır çalışıyor. Evlilik için erken değildi.
doğru söylüyorsunSen kocana bi yanlış yap bakim o zaman anlarsın bişeyleri bitirmek kolay mı zor mu ?
Adam baska bi erkege gözün kaydı diye sana bnu yapıyo , o kolay bitmeyen sevgiyi saygıyı bitiriyo,ciddi bi yanlış yapsan bak bakalım seni 2 saniye evde koyuyomu ???????
Bırak evde koymayı sağ koyuyo mu , hayatta koyuyo mu ????
Kolay kolay bitmmezmişmişmiş !!!!!!
Hiç kimse bilmiyor
Evlilik hayatı yaşamaya engel bişey değil ki ??? Evlenince de yenir içilir para yenir hayat yaşanır ????
Toplummumuzda evlilikler hep sıkıntılı o yüzden böyle düşünülüyor.
O zaman eliliği ertelemek yerine daha güzel hale getirmeye çalışmalı değilmiyiz ?
Erken yaşta çok güzel evlilkler yapamazmıyız ?
(Erken dedğim 18 değil ama,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?