- 15 Ocak 2015
- 318
- 278
- 73
- 35
flörtü sen günah olarak görmeyebilirsin ama flört edip evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteren insan çok. Kim iyi kim kötü evlenmeden aynı evi paylaşmadan bilemezsin.günah olurdu şekerim böylesi daha iyi sanırım fazla sürmez boşanırlar zaten
aynen o seni dövüyorsa sende onu döv böylece sevginizi daha çok belli etmiş olursunuzBunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.
Siz sevilmenin ne demek olduğunu, nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsunuz güzel kardeşim.doğru söylüyorsun
Fikir zikir meselesi demek ki eşiniz insanlara/bayanlara bakarken art niyetli bakıyor, ona önce kendini sorgulamasını önerin bence4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
buna bastırılmış duygular da diyebiliriz o zamanvalla erkek evlenmiş erkek gençliğini yaşamadığından gözü dışarda olabiliyor. al başına belayı o zaman.
flört süreci tanıma sürecidir canım flört etseydin ne mal olduğunu anlardın benceflörtü sen günah olarak görmeyebilirsin ama flört edip evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteren insan çok. Kim iyi kim kötü evlenmeden aynı evi paylaşmadan bilemezsin.
Erken evlenipte çok güzel hayat yaşayanı görmedim,genelde hep sıkıntı yaşayanlar çoğunlukta..
Benim de içim içimi yiyo işte demek ki o art niyetli beni de öyle görüyor. O yüzden ben de başkasına bakmasına dayanamıyorum böyle düşünmeye başladım.Fikir zikir meselesi demek ki eşiniz insanlara/bayanlara bakarken art niyetli bakıyor, ona önce kendini sorgulamasını önerin bence
flörtü sen günah olarak görmeyebilirsin ama flört edip evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteren insan çok. Kim iyi kim kötü evlenmeden aynı evi paylaşmadan bilemezsin.
Kılavuza gerek yok köyün yolu buradan görünüyor tatlımBenim de içim içimi yiyo işte demek ki o art niyetli beni de öyle görüyor. O yüzden ben de başkasına bakmasına dayanamıyorum böyle düşünmeye başladım.
Se
senin erken dediğin yaş kaç ??
Bi de erkenlik , geçlik sadece yaşla ilgili değil ki ?
30 yaşında erken olabilir , 25 yşında geç olabilir .
Anlatabiliyomuyum ??
Evlat,ailen biliyormu bunları peki..
Şiddeti yani...
4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
ne istediğini bilmeden evleniyorlar,valla erken evlenmiş erkek gençliğini yaşamadığından gözü dışarda olabiliyor. al başına belayı o zaman.
Olay sadece çalışıp para kazanmak değil ki?Ben zaten 2 yıldır çalışıyorum o da 4 yıldır çalışıyor. Evlilik için erken değildi.
Şu "evlat" diyen dilini yerim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?