• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

Ben burda muhafazakarlık göremedim. Allah' tan korksa sana vurmaz. Hele dinimizde, yüze,kafaya vurmak çok günahtır. Konu dinle imanla ilgili değil, konu psikolojisi bozuk, her hakkı kendinde gören, kadının 2. sınıf köle gibi görülüp erkeğin sultan gibi yetiştirildiği yerde büyümüş olması. Seni ezilecek bi böcek gibi görüyo, her boş bulunduğun anda üstüne basacak, mutluluklarını burnundan fitil fitil getirecek. Ya önlemini al savaş, ya da sabret her şey nasıl daha kötü olurmuş gör gözlerinle.

günah olurdu şekerim böylesi daha iyi sanırım fazla sürmez boşanırlar zaten
flörtü sen günah olarak görmeyebilirsin ama flört edip evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteren insan çok. Kim iyi kim kötü evlenmeden aynı evi paylaşmadan bilemezsin.

Sevgi sözcüğü ile dayak sözcüğü yanyana gelince sevgide inandırıcı gelmiyor bana, bence birdahada kendini dövdürme yoksa kendine olan saygın biter , sende onu döv ki bilsin nasıl bir duygu elin armut toplamasın , sanırım yarın bu kız .çocuğunuda döver basit bahanelerle

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Fikir zikir meselesi demek ki eşiniz insanlara/bayanlara bakarken art niyetli bakıyor, ona önce kendini sorgulamasını önerin bence :110:

flörtü sen günah olarak görmeyebilirsin ama flört edip evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteren insan çok. Kim iyi kim kötü evlenmeden aynı evi paylaşmadan bilemezsin.
flört süreci tanıma sürecidir canım flört etseydin ne mal olduğunu anlardın bence
YAŞASIN FLÖRT DÖNEMİ :KK31::KK31::KK31:

Se
Erken evlenipte çok güzel hayat yaşayanı görmedim,genelde hep sıkıntı yaşayanlar çoğunlukta..

senin erken dediğin yaş kaç ??

Bi de erkenlik , geçlik sadece yaşla ilgili değil ki ?

30 yaşında erken olabilir , 25 yşında geç olabilir .

Anlatabiliyomuyum ??

Fikir zikir meselesi demek ki eşiniz insanlara/bayanlara bakarken art niyetli bakıyor, ona önce kendini sorgulamasını önerin bence :110:
Benim de içim içimi yiyo işte demek ki o art niyetli beni de öyle görüyor. O yüzden ben de başkasına bakmasına dayanamıyorum böyle düşünmeye başladım.

Flört edip yıllarca arkadaşlık yapan,bu gibi şeylere maruz kalıpta evlenenler var..
Buna ne diyeceksin peki,bile bile lades denir buna..

Se

senin erken dediğin yaş kaç ??

Bi de erkenlik , geçlik sadece yaşla ilgili değil ki ?

30 yaşında erken olabilir , 25 yşında geç olabilir .

Anlatabiliyomuyum ??

Bana göre erken evlilik yaşı 18-25 yaş arası diyim,heleki kızlarımız bu yaştan sonra daha da çok olgunlaşıyorlar hayatı iyi tanımaya başlıyorlar,Eli ekmek tutsun ilk önce diyorum.
Bilmem anlatabildimmi..

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.

beni dövdü demek bir insan için ne agır bir şey olmalı,

ortada suç olsun olmasın ne olursa olsun orda şiddet varsa saygı sevgi yoktur.

siz bile soruyorsunuz insan sevdiğine kıyar mı diye,sevdigine kıymaz daha 4 aylık evlisiniz bu böyle nereye kadar gidicek

eminim arkadaşlar demiştir.sakın çocuk yapma diye evet yapma

kocam hem sever hem döver mantığıyla yetişmişiniz,eşinizde kadın değil mielinden sopayı karnından sıpayaı eksik etmiyeceksin ziyniyetiyle yetiştirilmiş

valla erken evlenmiş erkek gençliğini yaşamadığından gözü dışarda olabiliyor. al başına belayı o zaman.
ne istediğini bilmeden evleniyorlar,
sonra ne istediklerini farkettiklerinde istedikleriyle buldukları aynı olmuyor.

Ben zaten 2 yıldır çalışıyorum o da 4 yıldır çalışıyor. Evlilik için erken değildi.
Olay sadece çalışıp para kazanmak değil ki?
20 yşında 3500tl maaşı olan bi çocuk biliyorum , saftrik bişey!! :-):-):-):-)

Evlen desen hemen atlıyo da gel gelelim, düğnün ertesi karısını unutur gece yatmaya bekar arkadşlaının yanına gider :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back