şu şiddete maruz kalıpHerkes yazmış çizmiş.
Ama arkadaş; "çok seviyorum,ayrılamam ki" demiyor.
Hayırdır inşallah!
Merak ediyorum sonrasında nasıl barışıyorsunuz?
Hani adam sizi dövdü, sonra kusura bakma canım diyor sonra siz de tamam diyip eskisi gibi karı koca ilişkinize falan devam edebiliyor musunuz?
"Kocam beni hiç dövmedi " demek bile bana o kadar tuhaf geliyo ki ?????7 yıllık evliyiz
kocam beni hiç dövmedi biliyor musun???
Aramızda saygıyı yitirecek sözlerimizde olmadı birbirimize hiç??
Demekki sizin kadar sevip sevilmiyormuşuz
Üzüldüm bak kendime.
Sevgi kolay biten bir şey değil, dedi ya.
biz tartışıyoruz bana uzatma sakinleştiğinde konuşalım diyor diye buz gibi hissediyorum..Sevgi kolay biten bir şey değil, dedi ya.
Erkeklerin daha geç olgunlaştığına inanıyorum.istisnalar elbette var.fakat 30 yaşında evlenseydi şiddeti yine normal görürdü bu arkadaş.yaşdan çok zihniyet daha önemli bi faktörKıların daha erken evlenmei gerekir düşüncesine katılmıyorum. Kız erkek farketmez kim ne zman hazırsa evlenir , 23 yaşında erkek de evlenebilir 30 yaşında kadın da evlenebilir
O kadarına benim de kafam basmıyor.biz tartışıyoruz bana uzatma sakinleştiğinde konuşalım diyor diye buz gibi hissediyorum..
şiddete maruz kalınca mı bitmiyormuş?
barışma seksi en güzeli diyollaa
Henüz aşk ile kocasını savunma levelına gelmedi. Şimdilik dövüyor ama birbirimizi seviyoruz seviyesinde.Hımmm...
Yok yani hani böyle daha ağlanmaçlı yazıyorlar ya onu kasttettim.
Ben de zaten diyorum seven birisi sevdiğine kıyar mı diye. Hem sen benim emanetimsin diyo sonra da bana bunları yapıyor.
Valla erkekler de bal gibi olgunlaşıyo da numara yapıyolarErkeklerin daha geç olgunlaştığına inanıyorum.istisnalar elbette var.fakat 30 yaşında evlenseydi şiddeti yine normal görürdü bu arkadaş.yaşdan çok zihniyet daha önemli bi faktör
Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.şu şiddete maruz kalıp
kocamdır döverde sever de
hem bende çok seviyorum diye
mıc mıc kadınları hiç anlamıyorum..
bir kadın kendine zarar veren bi adamı neden sever?
vallahi pes.O kadarına benim de kafam basmıyor.
bu konu benim için bitmiştir. herkese iyi günler ..Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
Bir erkek için 24 yaş erken değilmi yani,o yaşlarda evliliğin kavramını bildiğini bile zannetmem..
Madem öyle darp raporu almak için neyi bekliyorsunuz?Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
24 bi erkek için erken evet ama 23 bi kız için erken bi yaş değil
Yok cnm ya insan olan için küçük bi yaş değil bence , maşallah eşşek kadar bi yaş
Tabi herkesin maddi manevi psikolojik sosyal ruhsal bilişsel ailevi ........... durumuna göre değişir
Sadece evlilik olayında değil de , artık olgunluk yaşı çok çok ileriye gitti , bence yanlış, 5 yasındaki kendi başına yemek yiyemez daha küçük ,15 yaşındaki kendi odasını toplayamaz daha küçük , 25 yaşndaki evlenemez daha küçük .......,
E zaten hayat kaç yıl yani ne zaman olgunlaşılacak da hayat yaşanacak ????
Sorun erken evlenmekte değil , sorun evlilğin zor bir hayatın başlangıcı gibi kabul edilmesinde, evlilkiklerin kötü olmasında , evlenen kadının hayatı gitti bitti gi olmasında , falan filan
Ben 26 yaşımda evlendim esim 29 du. Keşke daha önce evlensydim diyorum mesela
Ben üniversite 3 ten beri eşimle görüşüyordum üni bitti hemen atandım.bi yıldan fazla çalıştıktan sonra evlendim.hiç küçüğüm diye düşünmüyorum.akıl yaşta değil baştadır.he eğer sevgilim olmasa evlenmek için hemen eş adayı bakar mıydım?sanmıyorum.ama sevgililik süresini uzatmak bana doğru gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?