• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
üzgünüm ama sende ki mantık tam da bu.
yahu adam sana saygı duymuyor şiddet uyguluyor ve hepsinden mühim olan da sen kendine saygı duymuyorsun..
hangi şeyleri bitirmek kolay değil?
daha ne yapabilir bu adam sana ?
ne bekliyorsun ne yaparsa bitirmek kolay olacak?

Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
Sen kocana bi yanlış yap bakim o zaman anlarsın bişeyleri bitirmek kolay mı zor mu ?

Adam baska bi erkege gözün kaydı diye sana bnu yapıyo , o kolay bitmeyen sevgiyi saygıyı bitiriyo,ciddi bi yanlış yapsan bak bakalım seni 2 saniye evde koyuyomu ???????

Bırak evde koymayı sağ koyuyo mu , hayatta koyuyo mu ????

Kolay kolay bitmmezmişmişmiş !!!!!!

Bu saaten sonra şiddet uygularsa, tepkisiz kalmayı öğren ozaman..
kocan severde döverde, bazı şeyler kolay bitmez diyip kendini avutmaya devam et..

ama sana abla tavsiyesi (27 yaşındayım) uzun bir süre çocuk yapma..

Onun sana kalkan o eli varya, Allah o eli kirsin insallah.
Sen sahipsizmisin? Kim oluyormusta elin oglu gelip annenin babanin bakmaya kiyamadigi kizlarina el kaldiriyormus?
Evliligin ilk haftasinda bir erkek karisini nicin dover yahu hem. Aklim hayalim almiyor inan.
Allah sana akil fikir versin, esinede vicdan ve insan olmayi nasip etsin. Muhafazakarmis, onun muhafazakarligina!

Boşver canım. Güzel anlarınızı düşün sen. Arada kavga edersiniz geçer. Erkek adam gururuna yediremediği şeyler olursa vurur. Vurmazsa ben o adama godoş derim. Göz göze gelmemeyeçalış başka erkeklere. Konuşurken başını öne eğ.

(!)

Biz bayanların tek dayanağı ama beni seviyor heralde, hayır arkadaşım malesef sevmiyor seven asla bu anlattıkların sana yaşatmaz daha 4 aylık evliyim diyosun bide bunun 4 yılı 44 yılı var............

Normalde insanlar bu yaşta anca okulu bitirir işe girer. parasını kazanmaya başlar. Birazcık sefasını sürer. Ardından biraz birikim derken 28 30 u bulur zaten normal şartlarda insanların evlenmesi. Bunların öyle dertleri olmadıysa boş yaşıyoşarsa evlenmişler işte. Evlenmeyip napsınlar :)

İşte bunu söylemeye çalışıyorum,okul hayatı bitsin çalışparanı kazan ilk önce evlilik nasılsa olur.
Ama neyn acelesini yaşıyorlar onuda anlamıyorum..

Benim düşüncemde tam tersi bu konuda,heleki okul bitip iş hayatına atılacak hayatını yaşayacak sonra evlilik olsun bana göre..

Kızımdan örnek verdim,okulu biteli 1 sene oldu üniversiteyi bitirdi sonrada masterını yaptı,şimdide çalışıyor parasını kazanıyor hayatı yaşasın biraz yesin içsin biraz.Koca nasılsa olacak ama bunun hemen olmasını istemiyorz biz anne ve babası olaraktan..

Bu birazda tercih meselesi işte,herkes faklı bakar saygı duyarım bunada..

Evlilik hayatı yaşamaya engel bişey değil ki ??? Evlenince de yenir içilir para yenir hayat yaşanır ????

Toplummumuzda evlilikler hep sıkıntılı o yüzden böyle düşünülüyor.

O zaman eliliği ertelemek yerine daha güzel hale getirmeye çalışmalı değilmiyiz ?

Erken yaşta çok güzel evlilkler yapamazmıyız ?

(Erken dedğim 18 değil ama,

Evlat,ailen biliyormu bunları peki..
Şiddeti yani...

Evlilik hayatı yaşamaya engel bişey değil ki ??? Evlenince de yenir içilir para yenir hayat yaşanır ????

O zaman eliliği ertelemek yerine daha güzel hale getirmeye çalışmalı değilmiyiz ?

Erken evlenipte çok güzel hayat yaşayanı görmedim,genelde hep sıkıntı yaşayanlar çoğunlukta..

Sen kocana bi yanlış yap bakim o zaman anlarsın bişeyleri bitirmek kolay mı zor mu ?

Adam baska bi erkege gözün kaydı diye sana bnu yapıyo , o kolay bitmeyen sevgiyi saygıyı bitiriyo,ciddi bi yanlış yapsan bak bakalım seni 2 saniye evde koyuyomu ???????

Bırak evde koymayı sağ koyuyo mu , hayatta koyuyo mu ????

Kolay kolay bitmmezmişmişmiş !!!!!!
doğru söylüyorsun

Yapılabilir ama insanın esas hayat görüşü bence parasını kazanmaya başladıktan bir başına ayaklarının üzerinde durmaya başladıktan sonra oluşuyor. Ayrıca bir süre yalnızlığın tadını çıkarmak erkekleri evlilikleri gözlemlemek iyidir..

Back
X