• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
devam etmemesi sizin elinizde.
şurada yazacağınıza gidip rapor alsanız ddaha iyi olurdu

muhafazakarlık, müslümanlık, iman, inanç sadece "başka erkeğe/kadına bakmamak" değildir.
eşiniz cidden öyle olsaydı hayat arkadaşına el kaldırmaya kalkmazdı. bunun nasıl bir günah olduğunu, döktüğünüz her damla gözyaşının hesabını vereceğini bilirdi.
bu muhafazakarlık değil ki bildiğiniz kıroluk.

muhafazakarlık, müslümanlık, iman, inanç sadece "başka erkeğe/kadına bakmamak" değildir.
eşiniz cidden öyle olsaydı hayat arkadaşına el kaldırmaya kalkmazdı. bunun nasıl bir günah olduğunu, döktüğünüz her damla gözyaşının hesabını vereceğini bilirdi.
bu muhafazakarlık değil ki bildiğiniz kıroluk.
Bunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.

Ben de zaten diyorum seven birisi sevdiğine kıyar mı diye. Hem sen benim emanetimsin diyo sonra da bana bunları yapıyor.

Bir erkek için 24 yaş erken değilmi yani,o yaşlarda evliliğin kavramını bildiğini bile zannetmem..

Yok cnm ya insan olan için küçük bi yaş değil bence , maşallah eşşek kadar bi yaş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tabi herkesin maddi manevi psikolojik sosyal ruhsal bilişsel ailevi ........... durumuna göre değişir

Sadece evlilik olayında değil de , artık olgunluk yaşı çok çok ileriye gitti , bence yanlış, 5 yasındaki kendi başına yemek yiyemez daha küçük ,15 yaşındaki kendi odasını toplayamaz daha küçük , 25 yaşndaki evlenemez daha küçük .......,

E zaten hayat kaç yıl yani ne zaman olgunlaşılacak da hayat yaşanacak ????

Sorun erken evlenmekte değil , sorun evlilğin zor bir hayatın başlangıcı gibi kabul edilmesinde, evlilkiklerin kötü olmasında , evlenen kadının hayatı gitti bitti gi olmasında , falan filan

Ben 26 yaşımda evlendim esim 29 du. Keşke daha önce evlensydim diyorum mesela :KK68::KK68::KK68:

yeni evliyken şiddet diye bir şey yok.
şiddetin yeniykende eskiykende olmaması gerek.
boşanın.

24 bi erkek için erken evet ama 23 bi kız için erken bi yaş değil
Kıların daha erken evlenmei gerekir düşüncesine katılmıyorum. Kız erkek farketmez kim ne zman hazırsa evlenir , 23 yaşında erkek de evlenebilir 30 yaşında kadın da evlenebilir

Ben de zaten diyorum seven birisi sevdiğine kıyar mı diye. Hem sen benim emanetimsin diyo sonra da bana bunları yapıyor.
Gidip darp raporu alın.
Emin olun bu adımınız bile yetecektir şayet gerçekten sizi seviyorsa.
Alın, elinizde bulunsun, kendiniz için yapın bunu.
İnsansınız siz. O adamın "EŞ"isiniz.

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.

Merak ediyorum sonrasında nasıl barışıyorsunuz?
Hani adam sizi dövdü, sonra kusura bakma canım diyor sonra siz de tamam diyip eskisi gibi karı koca ilişkinize falan devam edebiliyor musunuz?

26 yaşındaki kızımı bile evlenme acele etme,çalışıyorsun paranı kazanıyorsun hayatın tadını yaşa derken,23 yaşında yapılan evliliği benim mantığım almaz..
Ben üniversite 3 ten beri eşimle görüşüyordum üni bitti hemen atandım.bi yıldan fazla çalıştıktan sonra evlendim.hiç küçüğüm diye düşünmüyorum.akıl yaşta değil baştadır.he eğer sevgilim olmasa evlenmek için hemen eş adayı bakar mıydım?sanmıyorum.ama sevgililik süresini uzatmak bana doğru gelmedi

Back
X