Yeni evliyim siddet goruyorum

Screenshot_20210702-193501_Chrome.jpg

Evet keşke hamilelik olmasaymis.
Ama biliyormusunuz şiddetin başlangıcı hamilelik öğrendikten sonra oluyor.
Neden mi ?
Artık hamile.gidemez,kaçamaz,bana mecbur diye düşünüyorlar ve şiddete başlıyorlar.

Her konuda laf sokarak, kötü davranmalar ekseriyetle hamileliğim duyulduktn sonra oldu mesela. Hatta eş kişisinin hastanede bana böceğe bakar gibi bakmasını hala unutamıyorum.

Her konuda laf sokarak, kötü davranmalar ekseriyetle hamileliğim duyulduktn sonra oldu mesela. Hatta eş kişisinin hastanede bana böceğe bakar gibi bakmasını hala unutamıyorum.
Bende hamileligimi öğrendikten sonra şiddet ve işkence görmeye başladım canım.
Keşke hamile kalmadan bir gün önce yapsaydı o zaman asla ilişkiye girmezdim.ama nerden bileceğiz.
Ama şiddet olduktan sonra da sabretmeden,korkmadan ayakta durmak şart.tabii bunlardan çekmek ayrı dert,kurtulmak ayrı dert.
Çok şükür kurtuldum diye hala dua ediyorum.

Bende hamileligimi öğrendikten sonra şiddet ve işkence görmeye başladım canım.
Keşke hamile kalmadan bir gün önce yapsaydı o zaman asla ilişkiye girmezdim.ama nerden bileceğiz.
Ama şiddet olduktan sonra da sabretmeden,korkmadan ayakta durmak şart.tabii bunlardan çekmek ayrı dert,kurtulmak ayrı dert.
Çok şükür kurtuldum diye hala dua ediyorum.

Allah bana yardım etti 3 gün sonra geldim ailemin evine ama gezmeye 🙃 kavgalar başladı ve çok şükür dönmedim 5 aydır. Belkide gitsem şiddet görebilirdim. Ailesine taşınmak için zor kullanmaya çalışan ve bana şart koşan bir adamdan söz ediyorum herşeyi yapabilir.

Umarım bir an önce bende sizin gibi kurtuldum diyecegim 😍

Allah bana yardım etti 3 gün sonra geldim ailemin evine ama gezmeye 🙃 kavgalar başladı ve çok şükür dönmedim 5 aydır. Belkide gitsem şiddet görebilirdim. Ailesine taşınmak için zor kullanmaya çalışan ve bana şart koşan bir adamdan söz ediyorum herşeyi yapabilir.

İnşallah sende feraha çıkarsın canım benim
Benim kaçma,anneme gezmeye gitme şansım olmadı.cocugum doğu 2 yaşına gelince son anda elinden kurtuldum çok şükür.
Ne kadar acı ki biz kadınlar bunlarla yaşamayı öğreniyoruz.insallah şiddet gören tüm kadınlar kurtulabilir.
Sana da bebeğine de mutluluklar dilerim.insallah sağlikla kucağına almak nasip olsun ❤️

4 yil calkantili iliski yetmemis 2 ayda defalarca siddet peki niye cocuk?allah askina boyle bir evlilige insan niye cocuk ya.hic yanlislikla oldu demeyin korunma yontemleri var.adim gibi eminim ayrilamayacaksiniz size degil dogacak bebege uzuluyorum siddetci bir baba pasif bir anneye evlat olacak

Evlendikten 3 gün sonra ailenin evine migittin

Benim kaçma,anneme gezmeye gitme şansım olmadı.cocugum doğu 2 yaşına gelince son anda elinden kurtuldum çok şükür.
Ne kadar acı ki biz kadınlar bunlarla yaşamayı öğreniyoruz.insallah şiddet gören tüm kadınlar kurtulabilir.
Sana da bebeğine de mutluluklar dilerim.insallah sağlikla kucağına almak nasip olsun ❤️

Teşekkür ederim bende sana yavrunla en çok huzur diliyorum 😍😍

Geçen başka bir konuda eski evliliğinizden bahsederken konunuz var mı diye arattım ama bulamadım. Konunuz var mıydı ?

Normal mutlu bir evlilikte bile ilk aylarda çocuk fikri bana göre mantıksızken sizinki artık başka bir kategoriye giriyor.. Daha fazla söyleyip hamile halinizle sizi daha fazla üzmek istemiyorum ama ne bilim yaaaa 😑

Bence Pılınızı pırtınızı toplayın ailenizin yanına dönün hemen.. Geçimsiz karı koca hikayeleri okudum, gördüm ama sizinki gibi saçma sapan bir ilişki 🙄🙄sözün bittiği yer artık.. Bir yanlış yapıp bile bile evlenmişsiniz hadi evlendiniz çocuk da yaptınız hadi onu da yaptınız bari daha da geç olmadan çıkın gidin o evden..

Eğer hala o adamla kalmaya devam ederseniz bundan sonra başınıza gelecekleri burada yazarsanız hepimiz "sen istedin" tarzı şeyler söyleyeceğiz.. En azından ben öyle derim.. Yanlış bir kez yapılır hadi gafil avlandınız ikincisi oldu ama üçüncüsü bana göre aptallıktır..

Sizi üzmek niyetim gerçekten yok ama bunalıma girip de orda uyuşup kalmayın diye söyledim hepsini. Depresyon, çocuk, maddi yetersizlik falan gibi sebeplerin arkasında sığınmayın.. Şu durumda sizin bunları bahane edecek lüksünüz yokk..

Üzülmenizi istemem ama o doğmamış çocuğa yazık değil mi? Tamam cinsel ilişkiye girdiniz, evlilik içi tecavüz diye bir gerçek var, ama hiç mi korunmadınız? Neden? Cidden hiç kimsenin üzülmesini istemiyorum ama çocuğunuzu doğurduktan sonra o çocuğa nasıl şartlar sunacaksınız? Şiddetten koruyabilecek misiniz? Annesizlikten, sevgisizlikten koruyabilecek misiniz? O çocuk büyüdüğünde, her mutsuz olduğunda sizi suçladığında doğurduğunuz için mutlu olacak mısınız? Kürtaj olun, olmayın demem asla çünkü eş iznidir o'dur bu'dur, yok hamile kadına kürtaj yaptır dedidir hiç vebali üstlenemem, ama yazık. Arkanızda anneniz babanız varsa, bir mesleğiniz varsa hemen uzaklaşın o ortamdan. Canınıza yazık. Kendinize biraz olsun değer verin. O kadar üzgün ve kızgınım ki şu anda. Ben sizin adınızı haberlerde görmek, Twitterda sizin için adalet aramak, ağlayan bebeğinizin fotoğraflarını her yerde görmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, size içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. 2 aylik evliyim bundan öncesinde 4 yıllık çalkantili bir ilişkim vardı. Evlendigimden 2 hafta sonra eşim hasta oldu ve hastayken çocuk gibi mızmız davranıyordu ben de çok söylendim diye bana o...pu diye bağırdı yatağı yorganı dağıttı kendine vurdu ben şok içinde kaldım ama yine de boğazına masaj yaptım ağlaya ağlaya. Sonra yine no gerginlik oldu terlik fırlattı derken haftada 1 tartışır olduk kulağımı cirmaladi ben emir kipiyle cümle kursam sen kimsin dedi calismadigima her kavgada laf soktu vasıfsız diye ithamlarda bulundu. Kafama yastıkla vurdu sonra banyoda yer silerken tokat attı ama orada keşke senle değil eski erkek arkadaşlarımdan biriyle evlenseydim demistim o yüzden vurdu. Geçen hafta cuma da kafamı eliyle ezdi yatakta. Ben ailemden uzağa geldim burda arkadaşlarım yok ona siğindim kokuyorsun dese yikandim güzel olmak için hep makyajla bekledim onu bi dediğini iki etmemeye çalıştım her şiddetin arkasında bana hak ettin defi çok konuşuyorsun dedi. Evet çok konuşuyorum ama anlasilmadigim için çok konuşuyorum dün ailesinin yanında yerde cardon gördüm aşırı korktum ve tiksindim diye havaya zıpladım gidelim dedim çayımı içim öyle dedi ben gidelim diyorum hala çay diyor ya diye söylendim diye yolda bana bağırdı çağırdı boğazını sıkarım sen kimsin dedi evde de ben de hircinlastim diye ayağıyla beni yataktan itti bende onu ittim. Bu arada hamileyim cuma günü öğrendim bunu da bilmesine rağmen hamileligin arkasına sığınma diyor. Ben ne yapacagimi bilmiyorum özgüvenim bitti depresyondayım bazen intihar etmek ölmek istiyorum. Ben yalnizliga demir atmışım bu evin içinde bu memlekette çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Keyfine göre davranan işine gelince öpüp seven yorgunken suratı beş kat sürekli güçlüyüm kralım diyor beni gücüyle eziyor zaten al gücün senin olsun 24 yaşındayım ağlayarak geceleri gökyüzüne bakarak dua ediyorum artık yaşamak istemiyorum. Hamileyim de. Ne yapmalıyım bilmiyorum kimsesizim kimseye sorunlarımızı açma diyor isimsiz bir şekilde burada paylaşıyorum ben de dertlesecek kimsem yok bana bir fikir verin. Evlendigimden beri yüzüm gülmüyor artık eşimi sevmiyorum yeni evlendik ama böyle olacağını bilmiyorum 😪
Adam hicbir bahaneye siginip sana vuramaz.
Ister eski erkek arkadasindan bahset, ister dirdir et.
Bu onu hakli cikarmaz.
Hickimse hirpalanmayi hak etmez.
Oncelikle bunu bi anla.
O evlilikten de o adamdan da hayir gelmez.
Yazik karnindakine.. bir de bu adama hamile kalmak🤦‍♀️

X