Şimdi şiddet gören bir kadının kurtulması öyle hemen kaç,kurtul,ailene git,koruma kararı aldir,darp raporu al,nasil hamile kalırsın demekle olmuyor.kimse kusura bakmasın.
Bir kere bir kadın şiddet gördüyse üstelik birde hamileyse bundan ayrılıp kurtulmak hiç kolay değil.aileden destek olsa bile kolay değil ki aileler çoğu zaman bu konuda etkisiz kalıyor.
Evet keşke hamilelik olmasaymis.
Ama biliyormusunuz şiddetin başlangıcı hamilelik öğrendikten sonra oluyor.
Neden mi ?
Artık hamile.gidemez,kaçamaz,bana mecbur diye düşünüyorlar ve şiddete başlıyorlar.
Konudaki yorumları okumadım.
Ama herkes haklı olarak hemen kurtul,boşan,ailene git diye tavsiyeler vermiştir.bende gerçekten hemen bosanmasini,ailesine gidemiyorsa da kadın sığınma evine gitmenizi tavsiye ederim konu sahibi.
Hamilelik varken bile şiddet uygulan biri varsa.bu doğumdan sonra da devam ediyor.ayrica bir sonraki durumda bebeğinize zarar gelebilir.size zarar gelebilir.siddetin sonu yok maalesef.
Bende çok şiddet ve işkence gördüm ne yazikki.kurtuldum çok şükür ama 4. Yılın sonunda ailem enkazını topladı.
Lütfen önce kendinizi ve bebeğini düşün.
Ailenle kötü olabilirsin bende mükemmel değildim ailemle.ama kendimi ve bebeğini toolaryana ailemle kaldım.sonra çalıştım.sonra ayrı eve çıktım.
İnşallah sende başarır ve kurtulursun.
Lutfen başka çarem yok diye düşünme.ben düşündüm ve çok pişmanım.sende yapabilirsin.kendini toparla ve harekete geç lütfen.