Yeni evliyim siddet goruyorum

sorunlu bi ilişkiden sonra evlenip
daha iki aylıkken çocuk yapıp
ilk şiddette polise koşmayıp daha ne bekliyordunuz
anlamadım ki ben

Bu kadar kısa süreli evlilikte kendini çok ezdirmissn. Esin anlattığn gibiyse yol yakkinken dön olmaz bu iş 2 aylık evlilikte sana bunları yapan ilerde kimbilr daha neler yapar.
En sinir olduğum yer ise hamilleligini bildiği halde sana şiddet uygulaması hayvan bile yapmaz bunu bence hiç düşünmeden ayrıl kendine güvenin varsa evladını da doğur tek başına büyüt.

Ne siz ne de eşiniz olacak agresif adam ebeveyn olmaya hazır değilsiniz. Çocuğu doğurmak gibi bir hata yapma, yolun başında boşan gitsin

1-Umarım konu fakedir
2- korunma yöntemleri hakkında keşke bilginiz olsaydı 😬😬
3- BOŞAN
hemde hemen ailenin yanına git ve şiddete maruz kaldığını söyle bu pislikten bir an evvel kurtul

Rezalet iliski..ikiniz de normal değilsiniz..bir terapi alin. Ayrıca bu kadar kavganın içinde insan nasıl sevişir onu da anlamadım

Konuyu okurken acaba hamilelik haberi hangi cümlede diye içimden geçirerek okudum. Hiç şaşmaz şu kötü giden evliliklerde hemen hamile kalınan konular. Daha iki ay olmuş evleneli aceleniz neydi? Bir bebek eksikmiş şu muhteşem evliliğe. Boşan desek ama hamileyim diyeceksiniz. Aileniz arkanızda mı? Tek başıma büyütebilirim diyorsanız doğurun yok ben yapamam derseniz çocuğu aldırıp öyle boşanın daha zaman geçirmeden. Her türlü boşanın ama bu adamla ömür geçmez.

Darp raporun var mi?
Umarim duzelir diye bekleme hatasina dusmezsin, cunku duzelmez.
Cocuk bu evliligi duzeltir saniyorsan cocuk da duzeltmez.
O el bir kez kalkti mi bir daha inmez.
Saygisi yok. Sevgisi yok. Seven sevdigine kiyamaz. Bu adam da notmal degil zaten, normal birsey yapmasini bekleme.
Agzinla kus tutsan, amuda da kalksan bu adam siddetten vazgecmez.
Yapilacak tek sey yol yakinken bosanmak

Biz cok calkantili bir iliski gecirdik evlenince düzelir daldığım hicbir şey düzelmedi bebeği fe hicbir zaman istemedim allah biliyor ama şuan kıyamıyorum intihar edecem kiyisindayim sizin gibi eleştiren insanlar beni ağlatıyor şuan ağlıyorum ben hep iyi niyetimin kurbanı oldum esligimi yapım dedim güzel davrandım ama olmadı karşındakine saydirin bana değil severek evlendim şimdi devlet 1 yıl geçmeden boşamıyor bile çaresiz kaldım buraya yazdım yine olmadı dayanamıyorum lütfen elestirmeyin 😪
Lutfen aileni ara ve yasadiklarini anlat.. bu sekilde devam etmez.. kurtar kendini

Ailem beni dışlıyor yanimda gibi davranırlar ama eve gitsem dışlanirim biliyorum yediğim lokmayı sayarlardı hicbir zaman huzurum olmadı evlendim yine olmadı aranamadım mezun oldum iş bulamadım tecrübe denen zıkkım olmadığı için. Çok görülmek o kadar zoruma gidiyor ki gidecek yerim olsa 1 dk durur muyum herkes eleştiriyor ama kimse anlamıyor 😪😪😪😪
O zaman kadin siginma evine git.. dik dur bu isler aglamakla olmaz.. guclu olmalisin..

Anladığım kadarıyla Hatay civarında yaşıyorsunuz , çünkü o sıçana cardın dendiğini duymuştum .
Bebeği aldırın bence , sonrasında da yatılı bakıcı ilanlarına bakın . Hasta bakıcılık olur , çocuk bakıcılığı olur . Böylelikle ailenize de muhtaç olmamış olursunuz . Zaman içinde birikim yaparsınız . Paranız oldukça tatile gidersiniz , gezip tozup kafa dağıtırsınız . Sonrasında hayata bakış açınız değişecek ve daha mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurabileceksiniz .
Hiç olmadı Mersin , Antalya taraflarına gidin , otel ve pansiyonlarda çalışmaya başlayın . Temizlik , bulaşık vs ne iş olursa yapın . Ama muhakkak kendi kendine yetecek biri haline gelin . Bunu ilk yaşayan siz değilsiniz , son yaşayacak kişi de maalesef siz olmayacaksınız . Çözüm basit . Öyle ağlamakla , kötü kötü şeyler düşünmekle yol alamazsınız . Takıların duruyordur , al onları yanına çık git o pisliğin hayatından .

Merhaba, size içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. 2 aylik evliyim bundan öncesinde 4 yıllık çalkantili bir ilişkim vardı. Evlendigimden 2 hafta sonra eşim hasta oldu ve hastayken çocuk gibi mızmız davranıyordu ben de çok söylendim diye bana o...pu diye bağırdı yatağı yorganı dağıttı kendine vurdu ben şok içinde kaldım ama yine de boğazına masaj yaptım ağlaya ağlaya. Sonra yine no gerginlik oldu terlik fırlattı derken haftada 1 tartışır olduk kulağımı cirmaladi ben emir kipiyle cümle kursam sen kimsin dedi calismadigima her kavgada laf soktu vasıfsız diye ithamlarda bulundu. Kafama yastıkla vurdu sonra banyoda yer silerken tokat attı ama orada keşke senle değil eski erkek arkadaşlarımdan biriyle evlenseydim demistim o yüzden vurdu. Geçen hafta cuma da kafamı eliyle ezdi yatakta. Ben ailemden uzağa geldim burda arkadaşlarım yok ona siğindim kokuyorsun dese yikandim güzel olmak için hep makyajla bekledim onu bi dediğini iki etmemeye çalıştım her şiddetin arkasında bana hak ettin defi çok konuşuyorsun dedi. Evet çok konuşuyorum ama anlasilmadigim için çok konuşuyorum dün ailesinin yanında yerde cardon gördüm aşırı korktum ve tiksindim diye havaya zıpladım gidelim dedim çayımı içim öyle dedi ben gidelim diyorum hala çay diyor ya diye söylendim diye yolda bana bağırdı çağırdı boğazını sıkarım sen kimsin dedi evde de ben de hircinlastim diye ayağıyla beni yataktan itti bende onu ittim. Bu arada hamileyim cuma günü öğrendim bunu da bilmesine rağmen hamileligin arkasına sığınma diyor. Ben ne yapacagimi bilmiyorum özgüvenim bitti depresyondayım bazen intihar etmek ölmek istiyorum. Ben yalnizliga demir atmışım bu evin içinde bu memlekette çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Keyfine göre davranan işine gelince öpüp seven yorgunken suratı beş kat sürekli güçlüyüm kralım diyor beni gücüyle eziyor zaten al gücün senin olsun 24 yaşındayım ağlayarak geceleri gökyüzüne bakarak dua ediyorum artık yaşamak istemiyorum. Hamileyim de. Ne yapmalıyım bilmiyorum kimsesizim kimseye sorunlarımızı açma diyor isimsiz bir şekilde burada paylaşıyorum ben de dertlesecek kimsem yok bana bir fikir verin. Evlendigimden beri yüzüm gülmüyor artık eşimi sevmiyorum yeni evlendik ama böyle olacağını bilmiyorum 😪
Siz birde şiddetlerine bahaneler saymışsınız ya. Ailenize anlatın. Hala dinliyormusunuz o adamı. Sorunlarımızı açma diyormuş. Bunlar normal eş tartışması değil eş arasın da kalsın. Ailenize anlatın. Aileniz arkanızda durmuyorsa kadın sığınma evine gidin. Ve derhal boşanın.

İsterseniz bir de ustune ozur dilesin esinden konu sahibi, ne dersiniz? Pipisi olanlara alttan almak lazim ya size gore
Bol keseden sallayıp halimi anlamayanlari Allah'a havale ediyorum ben saygı Kuran'da geçiyor diye sayıyorum insnalik ediyorum hep iyi olacak diyen birine sevdiğim için inanıyorum ama sabrım kalmadı demek istiyorum anca yargilayin yaşamayan bolemez

Şuraya konu açana kadar boşanma dilekçenizi çoktan vermiş olmanızı dilerdim peki verdiniz mi tam okumadım konunun başlarında zaten terlik fırlattı yazmışsınız nokta

Bol keseden sallayıp halimi anlamayanlari Allah'a havale ediyorum ben saygı Kuran'da geçiyor diye sayıyorum insnalik ediyorum hep iyi olacak diyen birine sevdiğim için inanıyorum ama sabrım kalmadı demek istiyorum anca yargilayin yaşamayan bolemez
Ben yukardaki mesaji size yazmamistim ki, sizi alintilamamistim yani. Sonradan biz diger arkadasla konusup anlastik. Peki kuranda gecen kadina saygi ne olacak o zaman? hamile esine siddet uygulayan adama saygi mi gosterceksiniz bir de? Alin size de yazdim benzer mesaj

X