Yeni evliyim siddet goruyorum

Merhaba, size içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. 2 aylik evliyim bundan öncesinde 4 yıllık çalkantili bir ilişkim vardı. Evlendigimden 2 hafta sonra eşim hasta oldu ve hastayken çocuk gibi mızmız davranıyordu ben de çok söylendim diye bana o...pu diye bağırdı yatağı yorganı dağıttı kendine vurdu ben şok içinde kaldım ama yine de boğazına masaj yaptım ağlaya ağlaya. Sonra yine no gerginlik oldu terlik fırlattı derken haftada 1 tartışır olduk kulağımı cirmaladi ben emir kipiyle cümle kursam sen kimsin dedi calismadigima her kavgada laf soktu vasıfsız diye ithamlarda bulundu. Kafama yastıkla vurdu sonra banyoda yer silerken tokat attı ama orada keşke senle değil eski erkek arkadaşlarımdan biriyle evlenseydim demistim o yüzden vurdu. Geçen hafta cuma da kafamı eliyle ezdi yatakta. Ben ailemden uzağa geldim burda arkadaşlarım yok ona siğindim kokuyorsun dese yikandim güzel olmak için hep makyajla bekledim onu bi dediğini iki etmemeye çalıştım her şiddetin arkasında bana hak ettin defi çok konuşuyorsun dedi. Evet çok konuşuyorum ama anlasilmadigim için çok konuşuyorum dün ailesinin yanında yerde cardon gördüm aşırı korktum ve tiksindim diye havaya zıpladım gidelim dedim çayımı içim öyle dedi ben gidelim diyorum hala çay diyor ya diye söylendim diye yolda bana bağırdı çağırdı boğazını sıkarım sen kimsin dedi evde de ben de hircinlastim diye ayağıyla beni yataktan itti bende onu ittim. Bu arada hamileyim cuma günü öğrendim bunu da bilmesine rağmen hamileligin arkasına sığınma diyor. Ben ne yapacagimi bilmiyorum özgüvenim bitti depresyondayım bazen intihar etmek ölmek istiyorum. Ben yalnizliga demir atmışım bu evin içinde bu memlekette çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Keyfine göre davranan işine gelince öpüp seven yorgunken suratı beş kat sürekli güçlüyüm kralım diyor beni gücüyle eziyor zaten al gücün senin olsun 24 yaşındayım ağlayarak geceleri gökyüzüne bakarak dua ediyorum artık yaşamak istemiyorum. Hamileyim de. Ne yapmalıyım bilmiyorum kimsesizim kimseye sorunlarımızı açma diyor isimsiz bir şekilde burada paylaşıyorum ben de dertlesecek kimsem yok bana bir fikir verin. Evlendigimden beri yüzüm gülmüyor artık eşimi sevmiyorum yeni evlendik ama böyle olacağını bilmiyorum 😪
Evlilik daha yeniyken ne acelen vardıda hemen hamile kaldın. Bi an önce kurtul bu adamdan şiddetin haklısı yoktur geleceğini iyice mahvetme bi an önce kurtul ruh hastası bu adam

Bile bile yanmak istemişsiniz resmen. 2 haftalik evliyken şiddet görüp korunmamiş hamile kalmışsınız. Onun ofke kontrol bozukluğu var, bazen siz de ne dediğinizi bilmiyorsunuz bence. Siddetin asla bir bahanesi olmaz. Hicbir sey yapmasanız da dövecek bu adam sizi.

Bu hayata bebeginizle birlikte razı olmak, Boşanıp bebeginizle ayri bir hayat kurmak, kiyabilirseniz yasal sure gecmediyse bebegi aldırıp yolunuza bakmak gibi secenekler var önünüzde.

Şiddet katlanarak artacak. geçecegini asla düşünmeyin.

Ya konu sahibine kıyamıyorum bende farklı değilim çünkü de sende çok tatlısın ya 😅😂😂
Üzülerek yazıyorum aslında. 24 yaş sinik bir hayat. Senin konularını okudum bence oldukça güçlü bir kadınsın. Kocan da tam bir dümbük. Beben tamamen sana benzer inşallah😍

Olur öyle şeyler. Hangimizin boğazına evliliğin ilk ayında kocası çökmedi ki? Hangimiz sürüklenmedik. Hepimiz de paşalar gibi 2.aya hamile kaldık. Yolun sonu ışık😍

Değil boğazımı sıkmak, kolumu sıksa çeker giderim, onun gitmesini de beklemem. Annem beni elin oğlu kendine stres topu yapsın diye doğurmadı. “İletişim.” diye bir şey var, sesini yükseltebilir, tartışabiliriz ama eline, koluna sahip olacak. Olamayan adam da evlenmesin?! Şu olayı normalleştirmeyin, deliriyorum ya.

Değil boğazımı sıkmak, kolumu sıksa çeker giderim, onun gitmesini de beklemem. Annem beni elin oğlu kendine stres topu yapsın diye doğurmadı. “İletişim.” diye bir şey var, sesini yükseltebilir, tartışabiliriz ama eline, koluna sahip olacak. Olamayan adam da evlenmesin?! Şu olayı normalleştirmeyin, deliriyorum ya.
Hanımefendiciğim kelime dağarcığınıza yeni bir kelime kazandırayım. “İroni”

Boşanmalısındır mesela.

Senin yerinde olsam adamın ilk şiddetinde bırakırdım onu, adamın yerinde de olsam daha dün bir bugün 2 bana hasta olduğum için bakarken söylenen birini bırakırdım. Yok devenin hörgücü diyecekler için; bırakmadıkları halleri ortada diyorum. Gittikçe çirkinleşmiş olaylar. Sen şiddete susarsan arkası artarak devam eder. Bunu yapmasına izin vermemelisin. Kısa yoldan bitirmeye bak. Bir tavsiye de, dünyanın binbir türlü hali var eşin yatalak olabilir ve ona bakmak zorunda kalabilirsin, ya da aynı şekilde sen yatalak olabilirsin. Evlilik oyuncak değil bunun bilincinde olarak evleneceğin insanı seçmelisin boşanırsan da.

Sanırım ilk defa böyle bir mesaj atacağım.

Nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum? Ezilip büzülmeye değmeyecek insanlar için saçınızı süpürge etmeye razısınız ama birisi git çalış ayaklarının üstünde dur dese bitmek tükenmeyen bahaneleriniz olur.

Hala ne yapayım diye soruyorsunuz.
Bu arada söyleyeyim bunların hiç biri kader değil sizin bitmek tükenmeyen çileniz değil sizin seçmiş olduğunuz yaşam tarzı.

X