- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
-
- Konu Sahibi mutsuzbirisiiiii
Tamam.İroni ne demek biliyorum ama sen yapamamışsın. Olmamış yani bu, bi daha yap.
Siz ne biçim insanlarsınız bebek supriz oldu öğrenince ağladım aldırmak istedim ama kıyamadım beklemiyordum ki benWaoww bu güzel evliligi bebekle taclandirmissin doğru soyle bebek olursa degisir zannettin demi.
Yerinde olsam bebegi aldirir düsurdum derim hizla arkama bakmadan o psikopattan kurtulurdum. Çünkü o bebek dogduguna pisman olacak bir aileye geliyor. 2 ayda adam seytana donusmus. Sana hakaret ettiği halde bogazina mesaj yapmak ne yahu . Bu kadar dayak siddetin arasında sevismissinizde.
Ailen Arkanda durucaksa bosan dogurmak istersende doğur siddete egilimli esin dogurdugun çocuğuna da şiddet uygulayacak.
Kurtulmalısınız,ayrılmalısınız mesela.Ben de size soruyorum aklım durdu 2 ayda cicim ayı filan görmedim ben bide aşık olarak evlendim evlenince içinden daha kötü bir insan çıktı
Yemin ederim öyle bise yok ben ertesi gün hapı biel kullandım supriz oldu bebek severek evlendim düzelir mi acaba düzeldi mi diye affetdikçe artık tak etti buraya yazmak istedim çaresisin lütfen acımasızca eleştirmeninBöyle bir evliliğe çat diye çocuk yapmasanız şaşarım zaten.
Ben artık kadınların ayrılmamaya bahane olsun diye hamile kaldığını düşünüyorum. Yoksa böyle bir adamdan çocuk yapmak akıl karı değil.
Bacım korunmak istiyormuşsun madem ne diye kendini kontrol altına almadın hayır birde bu adamla nasıl yatağa girdin kusura bakmada yazan kişi çok doğru yazmışSiz ne biçim insanlarsınız bebek supriz oldu öğrenince ağladım aldırmak istedim ama kıyamadım beklemiyordum ki ben
1 yil dolması gerek araştırdımhadi bi hata ettiniz evlendniz baktınız kadir kıymet bilmiyor boşanın sunlardan
2 aylik evliyken inanilmaz mutsuzdum. Hatta oyle mutsuzdum ki kv fotografimi gizlice cekip ogluna gostermisti "bak karın ne kadar mutsuz, teyzemler de bizi rezil etti." Diye. Hamile değildim. Ruh halim dengesizdi, ayrılık aklımdan geçmedi. Çünkü fiziksel değil psikolojik şiddet görüyordum. Dolayısıyla yaşadıklarımı anlamlandiramadim. Üzerine de çok düşünmedim zatenBen de size soruyorum aklım durdu 2 ayda cicim ayı filan görmedim ben bide aşık olarak evlendim evlenince içinden daha kötü bir insan çıktı
Bu adamı severek evlendim korundum hap kullandım adetim gecikince de bidaha gerek görmedim igne olmayı bekliyordum adetim olmayınca gittim geneyim ben ne yapayım bilmeden yargılamayın hep düzelir mi diye affetdikçe daha kötü olduBacım korunmak istiyormuşsun madem ne diye kendini kontrol altına almadın hayır birde bu adamla nasıl yatağa girdin kusura bakmada yazan kişi çok doğru yazmış
Yavrum bu adam zaten sana şiddet göstermiş hala neyin düzelmesini bekledinBu adamı severek evlendim korundum hap kullandım adetim gecikince de bidaha gerek görmedim igne olmayı bekliyordum adetim olmayınca gittim geneyim ben ne yapayım bilmeden yargılamayın hep düzelir mi diye affetdikçe daha kötü oldu
2 aylik evliyken inanilmaz mutsuzdum. Hatta oyle mutsuzdum ki kv fotografimi gizlice cekip ogluna gostermisti "bak karın ne kadar mutsuz, teyzemler de bizi rezil etti." Diye. Hamile değildim. Ruh halim dengesizdi, ayrılık aklımdan geçmedi. Çünkü fiziksel değil psikolojik şiddet görüyordum. Dolayısıyla yaşadıklarımı anlamlandiramadim. Üzerine de çok düşünmedim zaten
Şimdi düşünüyorum da sevgi dediğimiz şey sevildikçe ve değer gördükçe var. Keşke o zaman ayrılsaydım. O 2 ayın üzerinden geçen 1 küsür yıl beni enkaza cevirebilirdi.
Şuan naptiniz2 aylik evliyken inanilmaz mutsuzdum. Hatta oyle mutsuzdum ki kv fotografimi gizlice cekip ogluna gostermisti "bak karın ne kadar mutsuz, teyzemler de bizi rezil etti." Diye. Hamile değildim. Ruh halim dengesizdi, ayrılık aklımdan geçmedi. Çünkü fiziksel değil psikolojik şiddet görüyordum. Dolayısıyla yaşadıklarımı anlamlandiramadim. Üzerine de çok düşünmedim zaten
Şimdi düşünüyorum da sevgi dediğimiz şey sevildikçe ve değer gördükçe var. Keşke o zaman ayrılsaydım. O 2 ayın üzerinden geçen 1 küsür yıl beni enkaza cevirebilirdi.
Biz bu bicim insanlariz peki bize patlicaginiza oturup özelestirinizi yaptinizmi 2 aylık kocadan dayak yiyip hizmetini seksini eksik etmezssiniz gücunuz klavyeye yetiyor muhattap olamicam tabi suprizdir eminim.Siz ne biçim insanlarsınız bebek supriz oldu öğrenince ağladım aldırmak istedim ama kıyamadım beklemiyordum ki ben
Bademcigine wikis sürmüştümTai masajıdır, aroma masajıdır duydam da boğaza masaj yapıldığını ilk duydum orda takıldım kaldım
Biz bu bicim insanlariz peki bize patlicaginiza oturup özelestirinizi yaptinizmi 2 aylık kocadan dayak yiyip hizmetini seksini eksik etmezssiniz gücunuz klavyeye yetiyor muhattap olamicam biz