Yeni evliyim siddet goruyorum

24 yaşındasınız.
Korumaktan haberiniz vardır.
İlişkinin ilk anından itibaren şiddetle muhatapsınız. Ayrılmak, korunmak yerine bırakmışsınız kendinizi. Adamın yaptığı fiziksel şiddet, psikolojik şiddet eminim daha anlatamadığınız şeylerde vardır.
Yapılacak şey belli ama.
Hayatın başında böyle bir hayatı kendinize ve evladınıza reva görmeyin.

Siz ne biçim insanlarsınız bebek supriz oldu öğrenince ağladım aldırmak istedim ama kıyamadım beklemiyordum ki ben

Keşke çocuk yapmasaydınız bu adamdan artık ne yapacağımımı kalmış boşanacaksın kardeşim bu adamın ilk şiddetinde bitirmelisin Allah muhafaza yarın bir gün kendi çocuğuna da zarar verir böyle pislikler

Yemin ederim öyle bise yok ben ertesi gün hapı biel kullandım supriz oldu bebek severek evlendim düzelir mi acaba düzeldi mi diye affetdikçe artık tak etti buraya yazmak istedim çaresisin lütfen acımasızca eleştirmenin

Siz ne biçim insanlarsınız bebek supriz oldu öğrenince ağladım aldırmak istedim ama kıyamadım beklemiyordum ki ben
Bacım korunmak istiyormuşsun madem ne diye kendini kontrol altına almadın hayır birde bu adamla nasıl yatağa girdin kusura bakmada yazan kişi çok doğru yazmış

Ben de size soruyorum aklım durdu 2 ayda cicim ayı filan görmedim ben bide aşık olarak evlendim evlenince içinden daha kötü bir insan çıktı
2 aylik evliyken inanilmaz mutsuzdum. Hatta oyle mutsuzdum ki kv fotografimi gizlice cekip ogluna gostermisti "bak karın ne kadar mutsuz, teyzemler de bizi rezil etti." Diye. Hamile değildim. Ruh halim dengesizdi, ayrılık aklımdan geçmedi. Çünkü fiziksel değil psikolojik şiddet görüyordum. Dolayısıyla yaşadıklarımı anlamlandiramadim. Üzerine de çok düşünmedim zaten
Şimdi düşünüyorum da sevgi dediğimiz şey sevildikçe ve değer gördükçe var. Keşke o zaman ayrılsaydım. O 2 ayın üzerinden geçen 1 küsür yıl beni enkaza cevirebilirdi.

Reactions: The
Bacım korunmak istiyormuşsun madem ne diye kendini kontrol altına almadın hayır birde bu adamla nasıl yatağa girdin kusura bakmada yazan kişi çok doğru yazmış
Bu adamı severek evlendim korundum hap kullandım adetim gecikince de bidaha gerek görmedim igne olmayı bekliyordum adetim olmayınca gittim geneyim ben ne yapayım bilmeden yargılamayın hep düzelir mi diye affetdikçe daha kötü oldu

Çaresiz değilsin, Youtube’da o kadar başarılı kadınların videoları var ki, neden kendimizi bırakır üzerimizden tır geçmiş gibi davranırız anlamıyorum. Artık ev kadınları bile, üretip kazanıyorlar. Maddi gücün yoksa acilen bir şeyler yap.

Yavrum bu adam zaten sana şiddet göstermiş hala neyin düzelmesini bekledin

Biz bu bicim insanlariz peki bize patlicaginiza oturup özelestirinizi yaptinizmi 2 aylık kocadan dayak yiyip hizmetini seksini eksik etmezssiniz gücunuz klavyeye yetiyor muhattap olamicam tabi suprizdir eminim.

Biz cok calkantili bir iliski gecirdik evlenince düzelir daldığım hicbir şey düzelmedi bebeği fe hicbir zaman istemedim allah biliyor ama şuan kıyamıyorum intihar edecem kiyisindayim sizin gibi eleştiren insanlar beni ağlatıyor şuan ağlıyorum ben hep iyi niyetimin kurbanı oldum esligimi yapım dedim güzel davrandım ama olmadı karşındakine saydirin bana değil severek evlendim şimdi devlet 1 yıl geçmeden boşamıyor bile çaresiz kaldım buraya yazdım yine olmadı dayanamıyorum lütfen elestirmeyin

Esir degilsiniz, kendinizi kurban gibi gormek kolaya kacmak ama hayatinizi mahvedersiniz. Cocugu aldirin ve bosanin bu kadar basit.

hicbir sey siddeti hakli gostermez, anladigim kadariyla nerede ne konusulmasi gerektigini bilmeyen bi tipsiniz ama bunun yasadiginiz siddetle hic alakasi yok zerre alakasi yok..

bir de hamile kalmissiniz icinde siddet olan evlilikte.. su an gec degil ama cocuk dogduktan sonra siz bu girdaptan cikamaz hayatinizin sonuna kadar siddete mahkum ve asagilanarak yasarsiniz. O zavalli cocugu saymiyorum bile.. ozetle cocugu aldirin ve bosanin tek cozum bu

kimsenin sizi elestirdigini sanmiyorum yaptiginiz bi hata yok ama kurban gibi davrAnmayin kurtulmayi yasamayi secin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…