Yeni evliyim siddet goruyorum

Evlilik daha yeniyken ne acelen vardıda hemen hamile kaldın. Bi an önce kurtul bu adamdan şiddetin haklısı yoktur geleceğini iyice mahvetme bi an önce kurtul ruh hastası bu adam

Bile bile yanmak istemişsiniz resmen. 2 haftalik evliyken şiddet görüp korunmamiş hamile kalmışsınız. Onun ofke kontrol bozukluğu var, bazen siz de ne dediğinizi bilmiyorsunuz bence. Siddetin asla bir bahanesi olmaz. Hicbir sey yapmasanız da dövecek bu adam sizi.

Bu hayata bebeginizle birlikte razı olmak, Boşanıp bebeginizle ayri bir hayat kurmak, kiyabilirseniz yasal sure gecmediyse bebegi aldırıp yolunuza bakmak gibi secenekler var önünüzde.

Şiddet katlanarak artacak. geçecegini asla düşünmeyin.

Ya konu sahibine kıyamıyorum bende farklı değilim çünkü de sende çok tatlısın ya
Üzülerek yazıyorum aslında. 24 yaş sinik bir hayat. Senin konularını okudum bence oldukça güçlü bir kadınsın. Kocan da tam bir dümbük. Beben tamamen sana benzer inşallah

Olur öyle şeyler. Hangimizin boğazına evliliğin ilk ayında kocası çökmedi ki? Hangimiz sürüklenmedik. Hepimiz de paşalar gibi 2.aya hamile kaldık. Yolun sonu ışık

Değil boğazımı sıkmak, kolumu sıksa çeker giderim, onun gitmesini de beklemem. Annem beni elin oğlu kendine stres topu yapsın diye doğurmadı. “İletişim.” diye bir şey var, sesini yükseltebilir, tartışabiliriz ama eline, koluna sahip olacak. Olamayan adam da evlenmesin?! Şu olayı normalleştirmeyin, deliriyorum ya.

Hanımefendiciğim kelime dağarcığınıza yeni bir kelime kazandırayım. “İroni”

Boşanmalısındır mesela.

Senin yerinde olsam adamın ilk şiddetinde bırakırdım onu, adamın yerinde de olsam daha dün bir bugün 2 bana hasta olduğum için bakarken söylenen birini bırakırdım. Yok devenin hörgücü diyecekler için; bırakmadıkları halleri ortada diyorum. Gittikçe çirkinleşmiş olaylar. Sen şiddete susarsan arkası artarak devam eder. Bunu yapmasına izin vermemelisin. Kısa yoldan bitirmeye bak. Bir tavsiye de, dünyanın binbir türlü hali var eşin yatalak olabilir ve ona bakmak zorunda kalabilirsin, ya da aynı şekilde sen yatalak olabilirsin. Evlilik oyuncak değil bunun bilincinde olarak evleneceğin insanı seçmelisin boşanırsan da.

Sanırım ilk defa böyle bir mesaj atacağım.

Nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum? Ezilip büzülmeye değmeyecek insanlar için saçınızı süpürge etmeye razısınız ama birisi git çalış ayaklarının üstünde dur dese bitmek tükenmeyen bahaneleriniz olur.

Hala ne yapayım diye soruyorsunuz.
Bu arada söyleyeyim bunların hiç biri kader değil sizin bitmek tükenmeyen çileniz değil sizin seçmiş olduğunuz yaşam tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…