Yeni evliyim lütfen yardım!!!

Söylediklerinizi dikkate alıcam çok teşekkürler cevabını için

Yeni evliler hergun birlikte mi oluyormuş. Biz ilk 3 ay alişamadik bes parmagin beşi kadar olmadi toplasan. Sonra duzene girdi. Bence normal abartmayin akisina birakin biraz esinizi baski altina koyarsaniz daha kotu olabilir..

Ben vajinismus yaşayan biri olarak diyorum eşimin anlayışlı olması beni pozitif olarak çok etkiledi ve kısa sürede yendik... Daha sonra esimde bu yönde sıkıntı oldu. Stresli bı dönemdi ve kilo alınca da oluyor bu sen anlayışlı ol geçer o çok kafanı yorma. Çünkü çok takıyorlar bu konuda hassaslar

Aktardan deve dikeni (çobançökerten) otunu alin. Her aksam kaynatip suyunu icir esine. Yaklasik 10 gun sonra bana dua edersin insAllah

Babasından kaynaklı değildir bence öyle olsa hormon düşük çıkmaz. Evlenmişsiniz artık bir süre bu konuya odaklanmadan devam edin. 4-5 kez tatmin edici oluyorsa güzel bir başlangıç gibi :) herkesin kocası bir olmak zorunda değil arkadaşlarınızı boşverin.

Ne biçim arkadaş grubunuz varmış öyle ya. Hangi gün kaç kere ilişki yaşadığını mı anlatıyor millet. Töbe töbe. Performans degerlendirmesi mi yapılıyor nedir olay? Mümkünse sormayın da zaten. Eşinizle ilişkiniz sadece sizin aranızda olmalı. İnternete ereksiyon sorunu için neler yapılmalı yazın okuyun. Annenize filan gerek yok yani.

esiniz kaç yasinda
illk ilsikiyi geç yasta yaapanlarda boyle sirunlar olbailiyirmus,beslenmeye dikkat edin dr un dedigi gibi

fazla yapacak bisey yok, esiniz ilaç kullanmayi sevmiyorsa size yalan soylemis olablir,dr un dedikleri konusunda
ben olsam kesinliklle oyle yaprdim ilaç kullanmasini hiç sevmemde :))

soylediginiz sayi da az deil de sizin derdiniz daha çok ereksiyon suresi galiba, biraz zaamana birakin..

31 yaşında daha öncede deneyimi olmamış.

Eşim yalan konuşmaz bende onla hastanedeydim.
Doktor bi kağıda yazıp bi ilaç vermiş ilişkiden 1 saat önce al demiş o kdar ilaçvericek olsa söyler ve kullanırdı muhakkak ondan şphem yok

Evet internetten arastırıyo bak şöyleymiş bak böyleymiş zavallı kocam ya çok üzülüyo

Evleneli 20 gün olmuş, adamı doktora götürüyor. Bu ne sabırsızlık. :/

evet yasi pek az deilmis
beyaz yalan oluyor bvu birazcik ebnde yalanci çoban deilimde :)
neysee uzulme sen biraz zamaaana birak,inan su an yapacak bisey yok
ha bide bu konuyu çok açip konusma daha çok uzulmesin yzik

İnsan bu makine değil ya, canı istemeyebilir, her gün libidosu yüksek olmayabilir, alışkın olmadığı için heyecanlanıyor olabilir, yani olabilir böyle şeyler. Her gün görev gibi sizinle birlikte olmak zorunda değil. Bir soluklanın. Zamanla düzelir. Ayrıca siz o her gün birlikte olduğunu söyleyenlere bakmayın. Kimisinin ereksiyon problemi var kimisinin erken boşalma problemi var, vajinismus olanı var. Güzel ülkemde herkesin bir cinsel problemi var illaki.

Bu kadar gitmeyin konunun üstüne düzenli olmaya başladıkça bence sorun kalmaz burda iş sizde az anlayışlı erkek daha önce kimseyle olmamışsa kendi başına halletmeye alismistir evlenince de o yüzden böyle olur sen daya mesir macunu keçi boynuzu bal kaymak fındık fıstık birde hemen olmaz bu iş böyle biraz zaman alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…