Yeni evliyim lütfen yardım!!!

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
31
merhaba

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim

Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.

Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım

Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Belkide bilemiyorum evet haklısınız hergün olucak diye bişey tabiki yok ama bu kadarıda anormal değil mi?

Keçiboynuzu pekmezini deneyeceğim cevabınız için teşekkür ederim

Valla canım her gun bırlıkte mı oluyormus yenı evlıler :) bence oyle bırsey yoktur yani balayında evet ama ıkı tarafta yogun calısıyorsa bu bıraz zor oluyor

Bilmiyorum belkide haklısınız çok canım sıkkın hormon testleride düşük çıktı zatenn.

Sizlere sormak istedim öyle bi konu ki en yakınına bile soramıyorsun

canim herkesin cinsel hayati degil baska hicbit seyiyle kendi evliliğini karsilastirmsn dogru degil bence. Herkesin iliskisinin dinamiği farkli.
Babasini kaybetmis olması onemli bi etken,birde cok soru sorma bu konu ile ilgili daha cok kafasina takip senden uzaklasabilir.
Burdaki evli hanimlarin mutlaka tavsiyeleri olacaktir :)

Teşekkür ederim tavsiyelerin için haklısın konuyu fazla gündemde tutmamak lazım

biraz zaman taniyin hemen paniklemeyin
evlenmeden once aktif bir cinsel hayati yoksa ondan da olabilir
hormonlarla.alakali.oldugunu sanmiyorum
insallah gecici bir durumdur
1 aya duzelmezsw psikologa yonlendirin

Daha 20 gundur evlisiniz 4 5 defa oldu diyorsunuz ki yasadigi uzucu stresli bir olay var. Bu kadar üstüne gitmeseniz ??? Hayat bundan ibaret degil. Fazla endise etmissiniz biraz gecsin bekleyin 20 gunde doktora gitmek nedir.esinizin zaten uzuntusu var siz bunun pesine dusmeyiverin simdi

biraz zaman taniyin hemen paniklemeyin
evlenmeden once aktif bir cinsel hayati yoksa ondan da olabilir
hormonlarla.alakali.oldugunu sanmiyorum
insallah gecici bir durumdur
1 aya duzelmezsw psikologa yonlendirin

İşte kan testlerinde hormon seviyesi biraz düşük çıktı evet evlenmeden önce kimseyle olmamış bundan olabilir belkide kimbilir

Bence tüm değerlerine baktırın. Eniştemde de cinsel sıkıntılar varmış. Böbrek hastası olduğunu öğrendiler, nakilden sonra düzelmiş. Tabi bu en kötü manzara. Sizden çekiniyor olabilir, alışamamış olabilir. Evlilikten önce de böyle bir problemi var mıymış?

Pek cok sebep olabilir adam babasini kaybetmis,hormonlari dusuk cikmis,kilolu olabilir,fazla calismaktan yorgun olabilir, evlilige ve duzenli cinsellige alisamamis olabilir. Beslenmeyle tabii alakasi var. Tahin-pekmez-ceviz-badem dayayin iyice alev alir o

Bir de yeni evli olan herkes her gun birlikte olmaz. Musluk mu ayol bu her actiginda su gelsin

Duzelir insallah kafaniza takmayin. Mutluluklar

Annem.hasta olur sk.sk .. Esim yanasinca bunu derim ki olumi dusunemiyorum... Opemezdim bile .. Kesinlikle bahane degil.lutfen anlayisli ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…