- 30 Mayıs 2015
- 14.271
- 13.928
-
- Konu Sahibi Depresiff polianna
merhaba
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim
Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.
Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Daha 20 gundur evlisiniz 4 5 defa oldu diyorsunuz ki yasadigi uzucu stresli bir olay var. Bu kadar üstüne gitmeseniz ??? Hayat bundan ibaret degil. Fazla endise etmissiniz biraz gecsin bekleyin 20 gunde doktora gitmek nedir.esinizin zaten uzuntusu var siz bunun pesine dusmeyiverin simdi
Üzerindeki psikolojiyi attıktan sonra düzelir canım dert etme. Babasını kaybetmiş üzgün..
Biraz daha zaman geçtikten sonra daha sık ilişkiye girdiğinizde düzelecektir bu durum. Az ilişki yaşandığı için olabiliyor böyle sorunlar.
buyuk bir ihtimalle bundanİşte kan testlerinde hormon seviyesi biraz düşük çıktı evet evlenmeden önce kimseyle olmamış bundan olabilir belkide kimbilir
Annem.hasta olur sk.sk .. Esim yanasinca bunu derim ki olumi dusunemiyorum... Opemezdim bile .. Kesinlikle bahane degil.lutfen anlayisli ol..
buyuk bir ihtimalle bundan
erkeklee icin fazla stresli bir durum
biraz zaman verin
merhaba
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim
Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.
Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Bakın cenaze olduğu için 3 ay düğün erteledik babası vefat edeli 3 ay oldu. Bende daha acemiyim bilemiyorum bu üstüne gitme meselesi değil hatta doktora gitmeyi kendisi istedi bi anormallik olduğunu düşündüğü için ben baskı yapmadım
Pek cok sebep olabilir adam babasini kaybetmis,hormonlari dusuk cikmis,kilolu olabilir,fazla calismaktan yorgun olabilir, evlilige ve duzenli cinsellige alisamamis olabilir. Beslenmeyle tabii alakasi var. Tahin-pekmez-ceviz-badem dayayin iyice alev alir o
Bir de yeni evli olan herkes her gun birlikte olmaz. Musluk mu ayol bu her actiginda su gelsin
Duzelir insallah kafaniza takmayin. Mutluluklar
İşte kan testlerinde hormon seviyesi biraz düşük çıktı evet evlenmeden önce kimseyle olmamış bundan olabilir belkide kimbilir
hangi bölüme doktora gittiniz?
ne hormonu düşükmüş?