Yeni evliyim lütfen yardım!!!

Üzerindeki psikolojiyi attıktan sonra düzelir canım dert etme. Babasını kaybetmiş üzgün..
Biraz daha zaman geçtikten sonra daha sık ilişkiye girdiğinizde düzelecektir bu durum. Az ilişki yaşandığı için olabiliyor böyle sorunlar.

Bakın cenaze olduğu için 3 ay düğün erteledik babası vefat edeli 3 ay oldu. Bende daha acemiyim bilemiyorum bu üstüne gitme meselesi değil hatta doktora gitmeyi kendisi istedi bi anormallik olduğunu düşündüğü için ben baskı yapmadım

Sahsen butun sorunun psikolojik oldugunu dusunuyorum bazi insanlarin cinsel hayatini yasadiklari etkilemez fakat bazilari cok etkilenir esimin iş sıkıntısı oldugu zamanla normal zamanlardaki keyifli hali arasinda daglar kadar fark vardir cunku esim herseyi kafasina takan bi insan

Esin birde bu durumu takinti edip kendini eksik hissedip dahada dibe cokebilir bu konu uzerine cok gitme bence ve arkadaslarin dedigi gibi herkesin yasantisi bu konuda farklidir kimseyle kiyaslama sorma cunku bu seni uzmekten acaba bizdemi bi sorun var diye dusunmekten oteye goturmez

Çok üzerine gitmeyin bi 4-5 ay sabredin, babasını kaybetmiş. Sohbetiniz eksik olmasın, şakalaşın sarılın film izleyin öpüşün arada elleşin. Ve masraflı olacak ama bol bol kırmızı et, bal badem ceviz fındık keçiboynuzu pekmezi yesin düzenli olarak. Çok üzerine gitmeyin bi de sakın bu konuda onu yetersiz hissettirecek bir şey söylemeyin aman, çok daha kötü olur. Hala bi düzelme yoksa başka bi doktora daha gidin.

Sizin yine iyi bide babası vefat etmiş bizim hersey yolunda olmasına rağmen ilk bir sene ayda bir oldu diyebilirim kardes kardes takıldık cocugumuz oldu simdi daha yeni yeni düzene girdi oda 2 haftada bir

Valla ben 6 ay yapamadım
Adam ne güzel doktora da gitmiş, lütfen baskı yapmayın. Psikolojik olarak motive edin, olsun daha yeni evliyiz ben de erkek olsam aynı şeyi yaşayabilirdim heyecandan falan deyin. Destek olun yani. Yargılamayın, incitmeyin

3 ay uzun bir sure degil anne baba vefat ettiginde. Fazla empati yaptim sanirim. Esimin annesi vefat ettiginde benzer sorunlari yasamistik uzunca bir sure. Ama aklimin ucunda bile gecmedi esimin de gecseydi utanirdim bunun pesinde kosturmaya bi dur otur sirasi degil derdim.

Farkli anlayabilirsiniz yorumumu sevmeyebilirsiniz belki ama bu da bir tavsiye esinize destek olacak sakinlestirecek sizsiniz.acemisiniz ya ondan diyorum. Arkdaslariniz hergun birlikteymis siz 4 5 gunde bir..bu bile baskici sabirsiz oldugunuzu gosteriyor

Ya konuyla alakasiz ama fazlasi da beni skiyor .. 4 5 gayet iyi bence ..ciddi soyluyorumozenilecek bisey yok .sirf lohusa olucam 40 gun diye dogumu bekledim gule oynaya hatta esime yasasinnnn lohusa olucam dedimbaya bozulmus tu

musluk hahaah sesli güldüm cocuk korktu.

ins düzelir ay eskiden hergün hergün isterken icimden cinnet geciriyordum. 20 günde 4-5 defa iyi aslinda az degilki, hele alisik degilse. fantezi hosuna gider belki.

erkekler stres ve uzuntuden cok etkılenıyor
babası vefat etmıs
daha yenı evlısınız duzene gırer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…