Eşiniz sizi kesinlikle düşünmüyor. Maalesef ki sevmiyor. Tamamen anne bağımlısı biri. Üstelik hamilesiniz çok üzücü. Babanızı bu işe karıştırmak istemiyorsunuz ama onun kulağını çok sert çeken biri olmalı. Boşanmayı düşünmeden önce bunu bir deneyin derim. Yine düzelmezse duruma bakarsınız.
Benim kv bana çok yakın. Eşim yoğun çalışmıyorken haftada 1-2 defa görüşürdük. Sık görüşürüz. Ama hiç ama hiç aramam. Demez ki sen beni niye aramıyorsun. Ya da eşim demez ki annemi neden aramıyorsun. (Halbuki o benim annemi sık arar konuşur.) Çünkü çok iyi bilir ona severek gittiğimi, onunla sohbet etmeyi sevdiğimi çok iyi bilir. Evime annemden bir şey mi gelir. Ona iki katı koyarım. Çünkü bilirim onda pişen bize hep döner. Aile birliği çok kuvvetli. Oğlunu seven böyle olur.
Sizin kv deniz psikolojik sorunlu. Ciddiyim bu konuda. Hatta evladına kendini acındıran, diyet ödeten biri. Demek ki eski eşi dayanamayıp boşandı. Eşinizin karakteri oturmamış. Kimliği ipotek altında.
Evladınıza odaklanın. Ben olsam baba gel bu işe noktayı koy derim. Çünkü çocuk doğduktan sonra sorun iki katına çıkar. Bu kadının çenesi durmaz. Sizi üzer. Allah sizin yardımcınız olsun