- Konu Sahibi Sedefdiyebiri
Hiç kimse kayınvalidenizin yaptıkları doğru demiyor ama siz neden ses etmiyorsunuz, si kendinize insan olarak değer vermediğiniz sürece kimse sizi insan yerine koymaz. Sürekli yok şunu yaptı , yok bunu istedi. Tek soru kalıyor, yapmasaydınız , gitmeseydiniz, yorgunum deseydiniz. Kafanıza silah dayayıp yaptırmadılar sonuçta.Yeni hamilelikte ve sabahın 9’undan beri kendisine ve misafirlerine hizmet eden, artık çok yoruldum diyen gelininden bırakta kahve isteme. Daha sonra kalk kendin yap iç. Ne kv ne görümce bize gelmek için bile asla beni aramazlar, eşimi ararlar sadece. Görümcem benden 5 yaş küçük ve bana geldiğinde asla yerinden kalkmaz, çayını kahvesini önüne getirsin dur bi sefer ben kalkıp alayım demez. Yediği yemek sofrasından sonra bi tane tabak kaldırmaz. Kv asla kendi kızına kalk yardım et demez aynı ortamdayken bana der bi çay koyuversine diye. Kendi kızına gittiği zaman oturmaz iş yapmaktan bana gelince yerinden kalkmaz. Ramazanda bizi iftara çağırmaz ama kızını çağırır. Kv hastayken oğlunu arar ben hastayım acaba eşin gelip yardım mı etse der beni yine arayıp sormaz ama kızı söz konusu olunca aa yok ben iyiyim gelme der. Yemin ederim asla abartmıyorum ve daha neler var.