- 30 Mayıs 2015
- 14.271
- 13.928
- Konu Sahibi Depresiff polianna
merhaba
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim
Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.
Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Üzerindeki psikolojiyi attıktan sonra düzelir canım dert etme. Babasını kaybetmiş üzgün..
Biraz daha zaman geçtikten sonra daha sık ilişkiye girdiğinizde düzelecektir bu durum. Az ilişki yaşandığı için olabiliyor böyle sorunlar.