Yeni evliyim lütfen yardım!!!

Pek cok sebep olabilir adam babasini kaybetmis,hormonlari dusuk cikmis,kilolu olabilir,fazla calismaktan yorgun olabilir, evlilige ve duzenli cinsellige alisamamis olabilir. Beslenmeyle tabii alakasi var. Tahin-pekmez-ceviz-badem dayayin iyice alev alir o :KK66:

Bir de yeni evli olan herkes her gun birlikte olmaz. Musluk mu ayol bu her actiginda su gelsin:deli:

Duzelir insallah kafaniza takmayin. Mutluluklar
ay bu musluk beni benden aldı çok yaşa vallahi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence de arkadaslarinizla paylasmayin ve anlatilanlara da inanmayin. Bir dizi var ufak tefek cinayetler orada kadinlarin ne kadar kotu olduklarini gorun yani yuzumuze gulup de bol keseden sallayan yalan yanlis anlatan... siz once birbirinize alisin esinize destek olun germeyin onu sozlerinizle rahatlatin.. tensel temas kurun sarilin öpusun basina kakarsaniz ters teper zaten makine gibi programlanamaz ki insanlar ben istedim hemen olacak diye bir sey yok. Burada en buyuk gorev sizin.. sabirla anlayisla sevgiyle cozeceksiniz.

merhaba

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim :KK43:

Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.

Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım

Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Keciboynuzu pekmezi yedir. Muzu dilimle ustune bal ceviz ekle.

Piskolojik olma ihtimalide var bir piskologa gidebilirsiniz. Ve bunu cok dile getirme bu sefer tedirginligi onu cok etkiler senden uzaklasır . Su hayattaölümden baska her seye care bulunur. Sevgi nizi yitirmeyin birlîkte asamayacagınız sorun yok. Zorlama bırak akısına sevginle hosgorunle destek olursan bunu cok kolay asarsınız.

merhaba

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim :KK43:

Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.

Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım

O hap sertlesmeye yardımcı oluyor. Benim esimde kullanmıştı. Psikolojik olabilir zamana bırak canım düzelir merak etme

Caksir suyu alin hergun 1 cay bardagi yariyariya suyla karistrp icsin.bide aksamlari bildircin yumurtali sut icsin.bunalrda o anlamda enerji ve istek veriyor

En az 6 ay boyunca bu durumun sürmesi gerekiyor sertleşememe tanısı koyabilmek için, bence doktor hap vermeye acele bile etmiş. Yeni evli olduğunuz için çevreden duyduğunuz rivayetlerle acele ediyorsunuz ama adam babasını kaybetmiş, odaklanamıyor olabilir hala üzgün olabilir, içten içe melankolik bir durumda olabilir. Üstüne size karşı mahcup olduğu için hiç olmuyor olabilir. Hani nasıl sınavda hoca kağıdınıza bakarken yapamazsınız ya onun gibi düşünün. Adamı zorlamayı bırakın buradan bile evhamınızı hissediyorum adama nasıl davranıyorsunuz kimbilir? Zaten zor günler geçirmiş destek olun. "Önemli değil sonradan daha iyi olur, yaşadığın zor günleri biliyorum bunu da atlatırız" diye sakinleştirmeye, rahatlatmaya çalışın. 6 aydan fazla sürerse o zaman bir doktorun ya da terapistin görmesinde yarar var.

Önceden öyle değilse pskolojik demekki .. Zaman â bırakın ve babasının ölümüne alışmasını bekleyin .. Başka yapicak bisey yok

Zaman tanı ona canım yargılama doktor doktor deme öp sarıl anla işte detaylandırtma bana :) zamanla düzeliyor yeni evliyken normal böyle olması sen üstüne gidersen daha çok kafasına takar

Yeni evliyken hergun falan yapmdk benim canim cok acidigi icin 1 ayi buldu tamamen iliski kurmamiz . Sabir canim bi birbirinize alisin ten uyumu yoktur belkide aranizda . Birbirinize alisin iliski oncesi yarim saat bi cilvelesin hemen mevzu yapmayin bence sen esini yonlendir onun ilaci sen ol ve kesinlikle acele etme onu motive et cok iyisin veya kokuna bayiliyirum vs. Konusturma beni iste bu seferde topa tutarla iliski dersi vermis diye sen cilveli ol cilveli giyin zamanla birbirinize alisyikca duzelir o zamanda bikarsin benden soylemesi

Akışına bırakın geçicidir umarım böyle büyük üzüntü streslerden sonra görülebiliyor malesef ama zamanla yoluna girer sabırlı olun eşinize destek olmanız çok önemli bu zamanda doktora gitmek onu daha da strese sokmuştur şimdi gezin tozun biraz kafa dağıtmasını sağlayın kimseyle de paylaşmayın sizin özeliniz bu evde sır kalmalı

merhaba

bence bu sıklıkta bırsey yok bızım bır ay sevısmedıgımız oluyor arada ev kosullarından yorgunluktan vs ama ereksıyon buyuk bır problem onun ıcınde doktora gıtmıssınız zaten bence cok ustune gıtmeyın doktoru dınleyın, beslenme duzenıne dıkkat etsın afrodızyak ıceren besınler yesın kecı boynuzu pekmezi bol fındık fıstık falan...
bırde psıkologa gıtmesını tavsıye ederım duygusal travmalar cınsel hayatı da sekteye ugratıyor....
bırde bu kadar heveslı olmayın daha yenı evlısınız sonrada ayy ben ıstemıyorum bu adam hep ıstıyor moduna gecersınız sıklıgınız gayet normal...

Bir de sıklığının az olduğunu söyledığın için herkes de ona göre cevap vermiş. Ama esas problem ereksiyonu surduremiyor demişsin. Açıkçası yeni karısına tam açılmamış gibi geldi

merhaba

siz yeni evli arkadaşlarınızla kaç kere birlikte olduğunuzu mu konuşuyorsunuz?
bu ne iştah bu ne açlık da her gün her gün birliktelik olacak?
böyle bir zaruret yok.
kocayı da böyle darlıyorsan adam kendini performans göstermeye zorunlu hissediyor o sebeple de sıkıntı yaşıyor olabilir.
biraz akışına bırakın.

X