Yeni evliyim lütfen yardım!!!

Kesinlikle yatak odası ilişkinizi 3.bir kişi ile paylaşmayın şuanda.
Acısı taze herşey olabilir zamana bırakın üstüne gitmeyin.
Aksine rahatlatın olabilir canım gibi.

Annenize, teyzenize veya başka birine söylemeyin zaten. Onları ilgilendirmez çiftlerin cinsel hayatı. Doktor yeteri kadar bilgilendirir.
Yeni evli olunca yatak odasından çıkmamazlık olmuyor merak etmeyin..

Kesinlikle yatak odası ilişkinizi 3.bir kişi ile paylaşmayın şuanda.
Acısı taze herşey olabilir zamana bırakın üstüne gitmeyin.
Aksine rahatlatın olabilir canım gibi.

Ben bu konuyu annemle bile paylaşmadım kimseye soramqdığım için buraya üye oldum konuyu açtım. Söylemem zatenn eşimi küçük düşürmem kşmsenin gözünğn önünde

Ben öyle bi zorunluluk var demedim. En azından haftada iki kere olsun ama o da yok doğru dürüsüt bunu söylemeye calısıyorum herkes farklı yöne çekiyo

bak kafanda kurduğun bu en azından haftada iki olsun demek bile karşıdakine bir zorunluluk hissettiriyor. bizim Türk erkekleri çok uçarım kaçarım gibi konuşsa da çoğunlukla onlar da çok deneyimli olmuyorlar ve evlendiklerinde kendilerinden çok şey beklendiğini düşünüp stres yaşıyorlar. sen de üzerine söylüyorsan neden olmuyor vs gibi iyice geriliyordur olmuyordur. sakin kalın aylarca bile olmayabilir. cinselliği daha yeni yeni yaşıyorsunuz. bunlar anormal değil ben de onu anlatmaya çalışıyorum.

depresyonda sanirim etkiler

İşte kan testlerinde hormon seviyesi biraz düşük çıktı evet evlenmeden önce kimseyle olmamış bundan olabilir belkide kimbilir

Bekarken ilişkisi olmaması ereksiyon süresini etkilemez..
Etkileyen şeyler
Psikolojik (stres, üzüntü, heyecan, öfke vs.)
Bir de bekarken çok yapılan düzensiz masturbasyon..

Kabak çekirdeğinin de faydalı olduğunu okumuştum..
Bir de kullanır mı bilmiyorum ama alkol bedeni gevşettiği için eğer psikoloji kaynaklıysa etkili olabiliyor. .

Teşekkür ederim

Haklısınız

Testosteronu en guzel artiran sey, spor. Bol bol spor yapsin. Fazla kilosu varsa da kilo versin.
Masturbasyon kesinlikle yapmasın. Babasi da yeni vefat etmiş zaten. Zamanla duzelir bence.
Ama siz de boyle oldu mu olmadi, ay niye olmuyor muhabbeti yapmayin. Istediginiz icin sevişin, olursa olur, olmazsa da sonra yaparsiniz.
Uzak durmayın, kendini iyice kotu hisseder. Siz her seferinde istekli olun.

Önerilerinizi dikakte alıcam tşkler

Canım çocuk babasını kaybetmiş sen neyin derdindesin zamanla düzelir. Bende evlendikten 10 gün sonra babamı kaybettim eşim bunun hesabına düşse çok ciddi tepki verirdim. İzin verin biraz toparlansın illaki normale döner. Dönmezse ozaman çare ararsınız. Baya acelecisiniz ama nihayetinde oda bir insan bazı şeyler hemencecik atlatılmıyor.

Cogunluga katiliyorum.
Esine zaman tani.

Zamanla bence duzelir zor zamanlar gecirmis.

Ayrica 20 gunluk evlisiniz diye hergun iliski yasamak zorunlulugu yok:)
Kendini zorunlu hissetme sayma yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…