- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
- Konu Sahibi laphetossa
-
Yaa bu konuda müzdaribim aslında. Hemen geliyor bende ıslanma işi.Zevk suyunun tadı ve kokusu yok ki, ben çoğu zaman anlamıyorum bile geldiğini, hassasbir bünyeniz var demek ki
Kız bazen oluyor ben de eşime diyorum ne yedin tadı değişikti diyeZevk suyunun tadı ve kokusu yok ki, ben çoğu zaman anlamıyorum bile geldiğini, hassasbir bünyeniz var demek ki
Bak şimdi olmadıValla gül gibi adamın kıymetini bilmiyon.Temizliğinize dikkat ediyorsanız sağlıksız falan değil, yok adam dötünü bile yıkamıyorsa zaten normal birleşme bile sağlıksız.
Sigaradan dolayı o kadar nüansı ayıramıyor olabilirimKız bazen oluyor ben de eşime diyorum ne yedin tadı değişikti diye
Kız bazen oluyor ben de eşime diyorum ne yedin tadı değişikti diye
Bugün bunu istedi diye yarın ne isteyecek.absürd olmadığı sürece istekler söylenebilirTabi ki istemiyorsanız sonuna kadar reddedin. Bugün bunu ister yarın başka bir şey
Hiç alakası yok halbukiTabi ki istemiyorsanız sonuna kadar reddedin. Bugün bunu ister yarın başka bir şey
Yani bana kalkıp anal yapalım demedigi sürece sıkıntı yokBugün bunu istedi diye yarın ne isteyecek.absürd olmadığı sürece istekler söylenebilir
Başlangıç aşamasında mide bulantısı normalBen anlamıyorum oral yapmam, onu yapmam bunu yapmam diyenleri. Ve evet beklentileri karşılanmayan erkek ya da kadın fark etmez aldatma durumları olabilir.
Tabi kimse size zorla bir şey yaptıramaz, eşiniz dâhi; ama bence önyargılı olmayın. Bu düşünceyle öpüşmemeniz de lazım. Öptüğünüz ağız daha mı temiz?
Sevdiğim adamın her şeyini severim bana iğrenç gelmez. Eğer denemek isterseniz de duşta yapmayı deneyin, zamanla alışacaksınız.
Onlara ne? Kendilerine baksınlar. Özellikle kendilerine. Az bakıyorlar kendilerine, daha fazla baksınlar.O değilde bu sayfaya erkekler kesin giriyordur Hee. Şunlara bak bizden frnalar derler
Diğerlerine katılıyorum evet ama eşim bana oral yapmadı diye aldatma kısmına katılmıyorum aldatmanın hiç bir sebebi olamaz eğer ki beklentisini karşılayamıyorsam boşanirim olur biterBen anlamıyorum oral yapmam, onu yapmam bunu yapmam diyenleri. Ve evet beklentileri karşılanmayan erkek ya da kadın fark etmez aldatma durumları olabilir.
Tabi kimse size zorla bir şey yaptıramaz, eşiniz dâhi; ama bence önyargılı olmayın. Bu düşünceyle öpüşmemeniz de lazım. Öptüğünüz ağız daha mı temiz?
Sevdiğim adamın her şeyini severim bana iğrenç gelmez. Eğer denemek isterseniz de duşta yapmayı deneyin, zamanla alışacaksınız.
Aynen öyle. Her istediği olmayan aldatmaya kalksa piyyuuuu ortalık boşanmadan geçilmez. Ben biraz da erkeğin payı olduğunu düşünüyorum bu konuda kadını hazirlamiyorsun üstüne metazori yapıp onu yapmazsan su bu diyorsun sonra ondan performans bekliyorsunDiğerlerine katılıyorum evet ama eşim bana oral yapmadı diye aldatma kısmına katılmıyorum aldatmanın hiç bir sebebi olamaz eğer ki beklentisini karşılayamıyorsam boşanirim olur biter
Esin temiz olduktan sonra sorun olmamalı..ha kolunu öpüp dudağını opmussun. .ha orayı öpüp dudağını opmussun. .ne fark ederbende 2,5 yıllık evliyim . eşim ilk zamanlar evt teklif etmiyordu ama sonradan teklif etmeye başladı hayır diyince 1 ay sesi çıkmıyor tmm diyor 1 ay sonra yine soruyor kısır döngü devam ediyor bu şekilde. deneyim dedim 1 2 sefer yok devamı gelmiyor. alışmak için bi arkadaş prezervatif le deneyin demiş onu gördüm şimdi bu konuda. bilmiyorum yaa bana cazip gelmiyor . onu yaparsam dudağa geçemem :) sona bıraksan hiç olmaz gibi gibi şeyler
Onların konuşmaları yanında bizimkiler çok esprili ve kibar kalıyor. O kadar fırlamalık bizde de olsun bir zahmet. Ayrıca bu tecrübe ve fikir paylaşımıO değilde bu sayfaya erkekler kesin giriyordur Hee. Şunlara bak bizden frnalar derler
Sancı yapmadığı sürece gaz iyidirÇok pis gaza geldim a kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?