- 30 Haziran 2024
- 87
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi sevgidemdt
istiyorkendini ön sevisme icin gelistirse öyle de kabul ederim ama adam koltukta otursun ben onun ustunde olayim hep istiyorum bak size anlattikca aklima yaptiklari geliyor ahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istiyorkendini ön sevisme icin gelistirse öyle de kabul ederim ama adam koltukta otursun ben onun ustunde olayim hep istiyorum bak size anlattikca aklima yaptiklari geliyor ahahaha
İlk ilişkiden önce yakınlaşmanız olmadı mı? Adım adım ilerler ya bu işler. Ön sevişme bilmeyen adam (ki aslinda sevişmenin ta kendisi bu, ön sevişme sevişmeye kadar geçen kur süresi) bu yakınlaşmalarda ne yaptı?ay valla aslinda gidip yazicaktim oral olmasin tamam ama ikimizde on sevismeyi guzel yapmak icin cabalayalim büyük ihtimalle tamam diyip gene ugrasmicak![]()
Kesinlikle geri yazmayın hiç uğraşmaya değmez. Kendisi "hep bana hep bana" diyormuş bencil ve cahil bu konudaay valla aslinda gidip yazicaktim oral olmasin tamam ama ikimizde on sevismeyi guzel yapmak icin cabalayalim büyük ihtimalle tamam diyip gene ugrasmicak![]()
aglarken güldürdunuz beni ahahajaHızlı ve imanlı shsjdndn
Yani o düz yatacak keyfine bakacak hiç efor sarfetmeden tatmin olmayı istiyor sen hep üstte duracaksın , cinselliği senin yönetmeni istemiş. Pasif birisikendini ön sevisme icin gelistirse öyle de kabul ederim ama adam koltukta otursun ben onun ustunde olayim hep istiyor bak size anlattikca aklima yaptiklari geliyor ahahaha
Niye ağlıyorsun bebişim ya, oral yapması şart değil? Ha yapsa da olur tabi belki denese hoşuna gidecek ve kendisi isteyecekaglarken güldürdunuz beni ahahaja
evet hep istediği buydu bunu lafla demezdi ama cinsellik yasarken hareketleri hep belli ettiYani o düz yatacak keyfine bakacak hiç efor sarfetmeden tatmin olmayı istiyor sen hep üstte duracaksın , cinselliği senin yönetmeni istemiş. Pasif birisi
olay o degil ki kuzucum keske cabalayan bir insan olsaydi buna üzülüyorumNiye ağlıyorsun bebişim ya, oral yapması şart değil? Ha yapsa da olur tabi belki denese hoşuna gidecek ve kendisi isteyecek
yani oral icin cabalama degil genel iliskimiz icin cabalama gormek istedim ama goremedimNiye ağlıyorsun bebişim ya, oral yapması şart değil? Ha yapsa da olur tabi belki denese hoşuna gidecek ve kendisi isteyecek
olay o degil ki kuzucum keske cabalayan bir insan olsaydi buna üzülüyorum
En nefret ettiğim erkek tiplerinden birisi. Libidosu yüksek ve karakteri güzel erkekler gibisi yok. Bu aşamada ön sevişme hiç mi olmuyordu kısa mi sürüyordu orayı tam anlayamadım? Yani direkt gir çık olmaz bu işler biliyorsunuz. Öpüşmek, elleşmek, sarılmak, boynunu memeyi öpmek emmek falan?evet hep istediği buydu bunu lafla demezdi ama cinsellik yasarken hareketleri hep belli etti
bu konulardan anliyorsunuz gibi geldi o yüzden bir sey daha demek istiyorum kendisi normal iliskide de cok pasifti yani suan populer olan bir kelime var ya erillik iste onda o hic bi zaman yoktu. Evdeki annesi aşırı yoneten bir insan evin erkegi gibi yani bazen düşünüyorum evde bunu gördüğü icin mi hep boyle her sey de pasif kaldiYani o düz yatacak keyfine bakacak hiç efor sarfetmeden tatmin olmayı istiyor sen hep üstte duracaksın , cinselliği senin yönetmeni istemiş. Pasif birisi
opusuyoruz ellesiyorduk da ama ben hiç bisey hissedemiyodum. İnsan sevdigi ona dokununca vücudu tuhaf mi olur bilmiyorum ama bende hic bisey olmuyordu icim hic bi zaman ona dokununca ya da o bana dokununca titremediEn nefret ettiğim erkek tiplerinden birisi. Libidosu yüksek ve karakteri güzel erkekler gibisi yok. Bu aşamada ön sevişme hiç mi olmuyordu kısa mi sürüyordu orayı tam anlayamadım? Yani direkt gir çık olmaz bu işler biliyorsunuz. Öpüşmek, elleşmek, sarılmak, boynunu memeyi öpmek emmek falan?
Ailenin yetiştirme şekli, inanç, cinselliğe bakış açısı, geçmiş deneyimler vb birçok şey etkileyebilir bu durumu. Konunun başında birkaç kere cinsellik yaşadık tövbe etti yazmıştınız. Cinsellik konusunda sizin kadar açık görüşlü ve rahat değil. Sürekli annesi tarafından yönetilen erkekler genelde anne kuzusu ve bağımlı oluyor, cinsellikte de pasif kalanlar olabilir evet. Ama annesi tarafından yönetilen her erkek böyledir diyemeyizbu konulardan anliyorsunuz gibi geldi o yüzden bir sey daha demek istiyorum kendisi normal iliskide de cok pasifti yani suan populer olan bir kelime var ya erillik iste onda o hic bi zaman yoktu. Evdeki annesi aşırı yoneten bir insan evin erkegi gibi yani bazen düşünüyorum evde bunu gördüğü icin mi hep boyle her sey de pasif kaldi
opusuyoruz ellesiyorduk da ama ben hiç bisey hissedemiyodum. İnsan sevdigi ona dokununca vücudu tuhaf mi olur bilmiyorum ama bende hic bisey olmuyordu icim hic bi zaman ona dokununca ya da o bana dokununca titremedi
yani cok uzun sure hic sevismemistik bi o zaman biraz heyecanlanmistimEn nefret ettiğim erkek tiplerinden birisi. Libidosu yüksek ve karakteri güzel erkekler gibisi yok. Bu aşamada ön sevişme hiç mi olmuyordu kısa mi sürüyordu orayı tam anlayamadım? Yani direkt gir çık olmaz bu işler biliyorsunuz. Öpüşmek, elleşmek, sarılmak, boynunu memeyi öpmek emmek falan?
O zaman ten uyumu yokmuş ya da yeterince sevgi yok aranızdaopusuyoruz ellesiyorduk da ama ben hiç bisey hissedemiyodum. İnsan sevdigi ona dokununca vücudu tuhaf mi olur bilmiyorum ama bende hic bisey olmuyordu icim hic bi zaman ona dokununca ya da o bana dokununca titremedi
cok tesekkurler yorumunuz icinAilenin yetiştirme şekli, inanç, cinselliğe bakış açısı, geçmiş deneyimler vb birçok şey etkileyebilir bu durumu. Konunun başında birkaç kere cinsellik yaşadık tövbe etti yazmıştınız. Cinsellik konusunda sizin kadar açık görüşlü ve rahat değil. Sürekli annesi tarafından yönetilen erkekler genelde anne kuzusu ve bağımlı oluyor, cinsellikte de pasif kalanlar olabilir evet. Ama annesi tarafından yönetilen her erkek böyledir diyemeyiz
Ten uyumu yok aranızda. Allame-i cihan olsa yine olmaz. Zorlama.opusuyoruz ellesiyorduk da ama ben hiç bisey hissedemiyodum. İnsan sevdigi ona dokununca vücudu tuhaf mi olur bilmiyorum ama bende hic bisey olmuyordu icim hic bi zaman ona dokununca ya da o bana dokununca titremedi