- 27 Ekim 2017
- 8
- -1
- 28
-
- Konu Sahibi laphetossa
Tabi ki istemiyorsanız sonuna kadar reddedin. Bugün bunu ister yarın başka bir şeyyeni evliyim sevgiliykende istiyordu ama yapmıyordum şimdi ısrar ediyor ama ben tiksiniyorum yapmak istemiyorum normal ilişkimizde sıkıntı yok süre uzun oluyor zevk aldığını düşünüyorum ama onu yapmayınca bir yüzü düşüyor ne yapmam gerekiyor
Bunun için aldatan biri zaten eşiniz olmasın yani ne münasebet canım karşılıklı istek ile olucak şeyler bunlar zorlamanın ne manası varaldatma ne olur mu peki sırf bunu yapmadım diye
yaaa gerçekten bu adamların aldatmasından neden korkuyorsunuz. aldatacak adam bugün oral yapmadın diye aldatır yarın anal olmadı diye aldatır yüzün gülmüyodu der aldatır. adamın mayasında varsa sen ne yaparsan yap yine aldatır. aldatılan kadınlar eşlerinin istediğini yapmadığı için mi aldatılıyor. şu aldatılma olayında sürekli kadınlara pay çıkartmayı bırakın yaaldatma ne olur mu peki sırf bunu yapmadım diye
Aslında tiksinilecek bir şey değil, temiz olduktan sonra boynundan ağızdan tek farkı çok daha fazla sinir ağına sahip olması, istemiyorsan yapma ama kesinlikle yapmam da deme, yeni evliyseniz daha geçecek çok yolunuz var, zamanla değişebilirsiniz de.diğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
bunu yanlış anlamışsınız ben aldatacak adam bahane arar yine bulur diye demiştim yoksa aaa oral mi istedi yarında anal ister falan demedim. isteyen istediği şekilde sevişsin banane. aldatmaya kılıf bulmasınlar yeterBu gün onu isteyen yarın anal ister diye bir şey yok, bu tam bir saçmalık.
O acıdan zevk alan da var diyeceğim de sen eni konu ısırmaktan bahsediyorsun sanırımBence bir dene ama dişlerini kullan, canı acısın. Daha da demez
Yok sizin yazdığınıza değil sanırım, yorumcu isimlerine çok dikkat etmediğim için net cevap veremem, sanki tam olarak bunu söyleyen bir mesaj vardı.bunu yanlış anlamışsınız ben aldatacak adam bahane arar yine bulur diye demiştim yoksa aaa oral mi istedi yarında anal ister falan demedim. isteyen istediği şekilde sevişsin banane. aldatmaya kılıf bulmasınlar yeter