Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

laphetossa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
8
-1
28
yeni evliyim sevgiliykende istiyordu ama yapmıyordum şimdi ısrar ediyor ama ben tiksiniyorum yapmak istemiyorum normal ilişkimizde sıkıntı yok süre uzun oluyor zevk aldığını düşünüyorum ama onu yapmayınca bir yüzü düşüyor ne yapmam gerekiyor

Tabi ki istemiyorsanız sonuna kadar reddedin. Bugün bunu ister yarın başka bir şey

Ay tek düşen yüzü olsun boşverin. İstemediginiz şeylerden taviz vermeyin. Hayır deyip kestirip atmayı bilin. Sonrasında nasılsa dedigimi bir şekilde yaptırıyorum diyerek zıvanadan cıkıyorlar. Acımayın su erkek milletine

Ee evlenmeden önce bunlar bilinmesine ragmen adım atmıs esiniz. Ne diye yüzü düsüyor?

Yeni evlisiniz başta ben de sizin gibi düşünüyor ve yapamayacağımı söylüyordum.Zamanla kendiliğinden gelişti bu süreçte baskı altında hissederseniz zaten yapmak istemezsiniz.Esinizin isteğini belirtmeye hakkı var aynı şekilde sizin de tabi.Ben kendi adıma yeni evli iken hiç bir zevk almıyorudum o yüzden iğrenç gelirdi.Sevismek hoşunuza gittiği zaman iğrenç gelmiyor

aldatma ne olur mu peki sırf bunu yapmadım diye
yaaa gerçekten bu adamların aldatmasından neden korkuyorsunuz. aldatacak adam bugün oral yapmadın diye aldatır yarın anal olmadı diye aldatır yüzün gülmüyodu der aldatır. adamın mayasında varsa sen ne yaparsan yap yine aldatır. aldatılan kadınlar eşlerinin istediğini yapmadığı için mi aldatılıyor. şu aldatılma olayında sürekli kadınlara pay çıkartmayı bırakın ya

Zorla yaptıramaz zamana bırakın daha yeni evlisiniz zamanla herşey kendiliginden olusacakdir

Bence denemek istiyorsan kondomla deneyebilirsiniz Arkadaslarim yapamadiklarini soyluyordu cozum olarakta bunu bulmuslardi.

diğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
Aslında tiksinilecek bir şey değil, temiz olduktan sonra boynundan ağızdan tek farkı çok daha fazla sinir ağına sahip olması, istemiyorsan yapma ama kesinlikle yapmam da deme, yeni evliyseniz daha geçecek çok yolunuz var, zamanla değişebilirsiniz de.

Bu gün onu isteyen yarın anal ister diye bir şey yok, bu tam bir saçmalık.

Bunu yapmıyorsunuz diye kocanızın sizi aldatacağını sanmıyorum ama yatakta aktif değilseniz ona eksik geliyor olabilir. Daha aktif olmaya çalışın, ağzınızla uyarmak istemiyorsanız elinizle uyarın o bölgeyi, zevk veren dokunuşlar konusunda yetersiz olduğunuzu düşünüyorsanız araştırma yapıp uygulayın, belki bu isteği unutturmanın yolunu bulursunuz

Bu gün onu isteyen yarın anal ister diye bir şey yok, bu tam bir saçmalık.
bunu yanlış anlamışsınız ben aldatacak adam bahane arar yine bulur diye demiştim yoksa aaa oral mi istedi yarında anal ister falan demedim. isteyen istediği şekilde sevişsin banane. aldatmaya kılıf bulmasınlar yeter

Bence bir dene ama dişlerini kullan, canı acısın. Daha da demez
O acıdan zevk alan da var diyeceğim de sen eni konu ısırmaktan bahsediyorsun sanırım
Yok sizin yazdığınıza değil sanırım, yorumcu isimlerine çok dikkat etmediğim için net cevap veremem, sanki tam olarak bunu söyleyen bir mesaj vardı.

Istemiyorsaniz yapmayin. Ama biraz bile bile lades olmus.

Oral yapmadiniz diye aldatir diyemez kimse. Ama ben sahsim adina isteklerimin karsilanmadigi bir evliligi cok fazla uzatmam.

Onyargili olmayin, asla yapmam diye bakmayin. Bir sure rafa kaldirin, zamanla kendiliginden gelisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…