genel olarak çabalamadığı ve sizi tatmin etmek için uğraşmadığı için zaten ayrılmanız daha iyi olmuş
ama
kendinizi"klitoral orgazm oluyorum vajinal olamıyorum" diye şartlamayın, vajinal da oluyorsunuzdur daha size onu yaşatacak adam denk gelmemiş.
evet, vajinal orgazm bazı kadınlarda zor olabiliyor -ben de zor oluyorum, üstelik libidom yüksek, partnerimin de yüksek,1 saat ön sevişme de olsa olmuyorum (bazen) ya da ilişkinin kendisi 15 20 dk sürse de olmuyorum. olmadığım zamanlar oluyor yani.
ama hangi pozisyonda günün ne zamanı (ne kafada) sevişince daha rahat vajinal orgzm yaşıyorum bunu yaşaya yaşaya öğrendim, öğrendikçe daha kolay orgazm yaşamaya başladım mesela.
üstelik evli dğeilim, --yani evli olsam sürekli ilişkimiz olsa muhtemelen öğrenmesi daha basitti bunu. biz ilk zamanlar günde 5-6 ilişki yaşıyorduk oral da çok yapıyorduk, mesela ben eskiden çok isteyerek yapardım yapılmasını da isterdim şimdi o kadar önemsediğim bişey değil.
bana sorarsanız ilişki 1 kere olsun ama sağlam bir vajinal orgazmlı olsun derim. size de öğrenin derim. yaşayamıyorum demeyin. (ben de, ben olamıyorum diyordum çünkü)
partnerimden önce de ilişkim oldu, ama öğrenememişim bakın. (uzun süreli ve uyumlu ilişkiler değildi muhtemelen ben de her zaman aynı kafada olmuyorum).
kısacası, evet, birden öğrenilmiyor (yani benim anladığım kadarıyla!), ancak sekste uyumlu iseniz, adam da sizi dinleyen anlayan biriyse atla deve de değil.