• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellikle ilgilo lütfen yargılamıcak olan soruma cevap versin

Ten uyumu yok aranızda. Allame-i cihan olsa yine olmaz. Zorlama.
Ten uyumu olunca daha dokunmadan ürperiyorsun. Elimi eşimin elinin yanına koysam içim hoş olur. 9 yıldır beraberiz. Birbirimize dokunmaya doyamayız. Hele sevgiliyken, bırak dokunmayı, karşıdan geldiğini görmek yeterdi etkilenmek için.

İlişkimizde türlü türlü sorun yaşadık ama şu çekim hepsine üstün geliyor.

Evlenmek için ilk şart ten uyumu. Dokununca için titremiyorsa ilişki yürümez, yürüse de tat vermez.
haklisiniz ama onu özlüyorum iki senemi verdim iliskiye kafam cok karisik geri yazsam konusup halletsek desem degismez büyük ihtimalle

Ten uyumu yok aranızda. Allame-i cihan olsa yine olmaz. Zorlama.
Ten uyumu olunca daha dokunmadan ürperiyorsun. Elimi eşimin elinin yanına koysam içim hoş olur. 9 yıldır beraberiz. Birbirimize dokunmaya doyamayız. Hele sevgiliyken, bırak dokunmayı, karşıdan geldiğini görmek yeterdi etkilenmek için.

İlişkimizde türlü türlü sorun yaşadık ama şu çekim hepsine üstün geliyor.

Evlenmek için ilk şart ten uyumu. Dokununca için titremiyorsa ilişki yürümez, yürüse de tat vermez.
haklisiniz ama onu özlüyorum iki senemi verdim iliskiye kafam cok karisik geri yazsam konusup halletsek desem degismez büyük ihtimalle
Oral ilişkinin dışında adam çabasızmış zaten böyle biriyle evlendikten sonra penetrasyonda bile zevk almayabilirdiniz ve kendi beceriksizliğini örtpas için sizi manipüle edip suçlamaya devam ederdi. Ayrılmanız iyi olmuş.
penetrasyon ne demek kusura bakmayin

Oral ilişkinin dışında adam çabasızmış zaten böyle biriyle evlendikten sonra penetrasyonda bile zevk almayabilirdiniz ve kendi beceriksizliğini örtpas için sizi manipüle edip suçlamaya devam ederdi. Ayrılmanız iyi olmuş.
tek suclamakla kalmadi ki üstüne cok bilgi sahibisin sen kesin benden önce de sevismissindir ikiden fazla kişiyle dedi boyle bisey yapmadigim halde

penetrasyon ne demek kusura bakmayin
cinsel birleşmede penisin vajinaya girmesi ve gitgel kısmına deniyo

Kızlar ikimizinde evlenmeyi düşündüğümüz bir ilişkim var. Cinsellik bir iki defa yaşadık kendisi namaz kilan biri ve kendini kotu hissedip tövbe etmisti. Bir senedir iliski yasamadik. Neyse bugün bana gelip dedi ki ben evlenince oral yapmak istemiyorum. Kizlar boyle demesi beni çok soğuttu çünkü resmen bu kendini düşünmek değil mi sadece? Bende dedim sen yapmiyorsan bende yapmam e zaten on sevismede cok bisey yok biz 60 yasinda dede nene miyiz sadece gir çık yasicaz dedim? Sende yapma diyor ama ben evleneceğim insanla bunlari yasamak istiyorum zaten biliyorsunuz ki cogumuz cinsel ilişkide orgazm olamiyoruz cogumuz klitoris oluyoruz e o da olmayinca ben bez bebek miyim sadece durucam cinsel ilişkide dedim ve ayrildim ve hic bisey söylemedi kendin bilirsin dedi. Ben mi yanlış düşünüyorum fikri olan dusuncesi olan yazabilir mi? cinsellik yasarken de kendisine yaptiriyordu bana gelince o kadar istemeyerek yapiyordu ki. ( bu arada temizdim yani titizlik hastasiyim zaten kendisi de genel sadece senin icin degil diyor bende dedim o zaman kendi kafana gore birini bul yani)
Bu kadar hpv falan varken yok esim alim de olsa istemiyorum ki yapmadim da zaten hijyenik değil diye esimden de beklemedim cinsellige yemek yediğim organi dahil edemem imkani yok ama sizin isteginiz farkli o yüzden ayrilmaniz iyi olmuş

Bu kadar hpv falan varken yok esim alim de olsa istemiyorum ki yapmadim da zaten hijyenik değil diye esimden de beklemedim cinsellige yemek yediğim organi dahil edemem imkani yok ama sizin isteginiz farkli o yüzden ayrilmaniz iyi olmuş
yorumunuz icin tesekkurler. Ten uyumumuz yoktu ben hic bi zaman kendime dürüst olamadim onun yüzünden hep kendimi sucladim burdaki cogu insan bana yardımcı oldu sağolun. Bir seyleri yeni idrak etmeye basladim

Size dokunduğunda içiniz titremiyorsa gerçekten ayrılmakla çok iyi yapmışsınız. İnsanın sevdiği arzu duyduğu kişi dokununca içi kıpırdıyor. Eşim beni öpünce bile içimde bir takım şeyler uçuşuyor hshshshd

Size dokunduğunda içiniz titremiyorsa gerçekten ayrılmakla çok iyi yapmışsınız. İnsanın sevdiği arzu duyduğu kişi dokununca içi kıpırdıyor. Eşim beni öpünce bile içimde bir takım şeyler uçuşuyor hshshshd
ayyy sizin adiniza cok sevindim umarim bende doğru kisi karsima cikinca yasarim

yani oral icin cabalama degil genel iliskimiz icin cabalama gormek istedim ama goremedim
genel olarak çabalamadığı ve sizi tatmin etmek için uğraşmadığı için zaten ayrılmanız daha iyi olmuş

ama

kendinizi"klitoral orgazm oluyorum vajinal olamıyorum" diye şartlamayın, vajinal da oluyorsunuzdur daha size onu yaşatacak adam denk gelmemiş.

evet, vajinal orgazm bazı kadınlarda zor olabiliyor -ben de zor oluyorum, üstelik libidom yüksek, partnerimin de yüksek,1 saat ön sevişme de olsa olmuyorum (bazen) ya da ilişkinin kendisi 15 20 dk sürse de olmuyorum. olmadığım zamanlar oluyor yani.

ama hangi pozisyonda günün ne zamanı (ne kafada) sevişince daha rahat vajinal orgzm yaşıyorum bunu yaşaya yaşaya öğrendim, öğrendikçe daha kolay orgazm yaşamaya başladım mesela.

üstelik evli dğeilim, --yani evli olsam sürekli ilişkimiz olsa muhtemelen öğrenmesi daha basitti bunu. biz ilk zamanlar günde 5-6 ilişki yaşıyorduk oral da çok yapıyorduk, mesela ben eskiden çok isteyerek yapardım yapılmasını da isterdim şimdi o kadar önemsediğim bişey değil.

bana sorarsanız ilişki 1 kere olsun ama sağlam bir vajinal orgazmlı olsun derim. size de öğrenin derim. yaşayamıyorum demeyin. (ben de, ben olamıyorum diyordum çünkü)

partnerimden önce de ilişkim oldu, ama öğrenememişim bakın. (uzun süreli ve uyumlu ilişkiler değildi muhtemelen ben de her zaman aynı kafada olmuyorum).

kısacası, evet, birden öğrenilmiyor (yani benim anladığım kadarıyla!), ancak sekste uyumlu iseniz, adam da sizi dinleyen anlayan biriyse atla deve de değil.

ya sevgililikte onemli degil ama evlilikte tabi onemli. İlla ön sevismede oral
olcak diye bisey yok ama ön sevismesi o kadar kotu ki onlar da olmayinca hic bisey kalmamis gibi hissettim ona da düzgünce dedim ki bak ben vajinal orgazm yasayamiyorum o yüzden klitorisimden zevk aliyorum bu çok normal bir sey her kadinda olabilir dedim.Bana diyor ki hayir vajinal orgazm yasayamaman senin sucun diyor bunlari diyince şok oldum
İnsana evrilmemiş bu gorille nasıl seviştin ? 😂
Neyse ki doğru olanı yapmışsın. Çükü kalkmayınca da seni suçlardı bu kesin.

genel olarak çabalamadığı ve sizi tatmin etmek için uğraşmadığı için zaten ayrılmanız daha iyi olmuş

ama

kendinizi"klitoral orgazm oluyorum vajinal olamıyorum" diye şartlamayın, vajinal da oluyorsunuzdur daha size onu yaşatacak adam denk gelmemiş.

evet, vajinal orgazm bazı kadınlarda zor olabiliyor -ben de zor oluyorum, üstelik libidom yüksek, partnerimin de yüksek,1 saat ön sevişme de olsa olmuyorum (bazen) ya da ilişkinin kendisi 15 20 dk sürse de olmuyorum. olmadığım zamanlar oluyor yani.

ama hangi pozisyonda günün ne zamanı (ne kafada) sevişince daha rahat vajinal orgzm yaşıyorum bunu yaşaya yaşaya öğrendim, öğrendikçe daha kolay orgazm yaşamaya başladım mesela.

üstelik evli dğeilim, --yani evli olsam sürekli ilişkimiz olsa muhtemelen öğrenmesi daha basitti bunu. biz ilk zamanlar günde 5-6 ilişki yaşıyorduk oral da çok yapıyorduk, mesela ben eskiden çok isteyerek yapardım yapılmasını da isterdim şimdi o kadar önemsediğim bişey değil.

bana sorarsanız ilişki 1 kere olsun ama sağlam bir vajinal orgazmlı olsun derim. size de öğrenin derim. yaşayamıyorum demeyin. (ben de, ben olamıyorum diyordum çünkü)

partnerimden önce de ilişkim oldu, ama öğrenememişim bakın. (uzun süreli ve uyumlu ilişkiler değildi muhtemelen ben de her zaman aynı kafada olmuyorum).

kısacası, evet, birden öğrenilmiyor (yani benim anladığım kadarıyla!), ancak sekste uyumlu iseniz, adam da sizi dinleyen anlayan biriyse atla deve de değil.
nasil bir saat ön sevisme ya suan soktayim bizim on sevisme cinsellik toplam 1 saat etmiyordu.

haklısınız ama onu özlüyorum iki senemi verdim iliskiye
Böyle diyenler için "şu kadar seneni verdin ama ömrünü vermekten kurtuldun" derler. Boşver giden yıllar olsun çok uzun zaman boyunca mutsuz olmaktan kurtuldun. Şu kadar sene emek verdim devam ettireyim diye düşünme derim ben. Yatakta anlaşmak da çok önemli.

ön sevisme hic iyi yapamiyor bari bu olsun diye düşünmüştüm

Topu topu iki defa beraber olmusunuz nerden biliyorsunuz adamın ön sevişmede iyi olmadığını, ayrıca anladığım kadarıyla öyle tecrübeli falan da degil. Bu konu bana biraz fake geldi 🤔

Ön sevişmeyi yapamıyor mu siz mi etkilenmiyorsunuz ? Eğer gerçek bi ten uyumu var ise öpüşmek bile insanı coşturur ten uyumunuz olmayabilir belki de… ten uyumu yok ise dünya yapsa olmaz bence sizin bunu farketmiş olmanız gerek

nasil bir saat ön sevisme ya suan soktayim bizim on sevisme cinsellik toplam 1 saat etmiyordu.
her zaman 1 saat ön sevişme yaşamıyoruz biz de
ama öyle yaşadığım zamanlar da olmuştur :D
demek istediğim çok iyi (uzun) bir ön sevişme olur da, çoook ıslanırsın da, illa öyle vajinal orgazm olur diye de bir kaide yok yani. (bence)
5 dakika ön sevişmeyle de yeterli ıslanma olduysa , ilişkiye de hazırsan orgazm da olabiliyorsun, oluyorum yani.

okuduklarınızda böyle şeyler yazıyor diye düşünüyorum işte ön sevişmeyi uzun tutun filan. çünkü ben de neden olamıyorum diye çok okuyordum. uzun süre hayatımda kimse de yoktu.

okuyun araştırın elbette
iyidir
ama en önemli şey uyumlu, hevesli partner.

Ön sevişmeyi yapamıyor mu siz mi etkilenmiyorsunuz ? Eğer gerçek bi ten uyumu bar ise öpüşmek bile insanı coşturur ten uyumunuz olmayabilir
ya sevgililikte onemli degil ama evlilikte tabi onemli. İlla ön sevismede oral
olcak diye bisey yok ama ön sevismesi o kadar kotu ki onlar da olmayinca hic bisey kalmamis gibi hissettim ona da düzgünce dedim ki bak ben vajinal orgazm yasayamiyorum o yüzden klitorisimden zevk aliyorum bu çok normal bir sey her kadinda olabilir dedim.Bana diyor ki hayir vajinal orgazm yasayamaman senin sucun diyor bunlari diyince şok oldum
canım bu saçmalık deneyimsiz olabilirsin ama erkekliğime zeval gelmesin diye düşünürsen üstünde tepinir inersin bu kötü bi şey ya bilemiyorum konuşarak atlatılabilir mi

Back
X