Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Ben severim yapmayi. Neresi zevkli nasil anlatayim bilemedim

Çünkü insanlar sadece erojen bölgeleriyle sevişmezler. Öyle olsaydı öpüşmek dokunmak bi işe yaramazdı, kukumuzla pipileri birleştirir beş dakkada beşiktaş yapar çıkardık. Seks dediğimiz şey kukuya pipiye indirgenemez. Hem fiziksel hem ruhsal olarak bir çok etken girer işin içine.

Bence bu kadar net sinirlar cizmeyin. Evlilik uzun bir yol, duraganliktan iki taraf da sıkılır. Karsilikli isteklere iki taraf da acik olmali. Tabiiki cok ucuk isteklere karsi tavir farkli olabilir ama oral seks erkegi iliski sirasinda canlandirir, daha iyi sevismesi icin gaz verir yani sizin de isinize yarar

iyi de sorumun cevabı bu değil ki. bu yazdıklarına bir diyeceğim yine yok :)
karşımdakine oral yapmak aşırı zevk vermez yani. genel olarak öyle olduğunu düşünüyordum. şu başlığı okuyana kadar. çünkü ben sadece karşı taraf istiyor diye yapılır diye düşünüyorum ki tecrübemde o yönde olduğu için. extra yapan kişiye verdiği zevk kısmını anlamaya çalışıyorum

Beş dakkada besiktas buna güldüm ayol

Lolipop gibi düşün

Aslında cevap gayet açık da siz anlamak istemiyorsunuz. Daha açık anlatayım.

Ağzımız da erojen bölgedir, öpüşürken nasıl zevk alıyorsak, nefesimiz hızlanıyorsa oral seks yaparken de aynı şekilde zevk alırız. Bu tabi ki bir kadını orgazma götürmez ama zaten oral seks önsevişmeye dahildir genelde. Sekse hazırlık aşamasıdır. Nasıl önsevişme esnasında partnerimizle öpüşmekten, ona dokunmaktan, onun zevk almasından, nefesinin hızlanmasından zevk alıyorsak oral sekste de aynı mekanizma geçerli.

Su ana kadarki hicbir ilişkimde karsi tarafin istemesine gerek kalmadi. Hemen her seferinde bazen kisa bazen uzun yaparim.
Aman adam nasil zevk aliyordan ziyade benim kendi hosuma gidiyor ama iste alinan zevkin niye alindigini nasil tariflesem bilemiyorum

tarif etseydin ben de bişeyler kapsaydım süper olurdu
çünkü kendimi odun gibi hissetmeye başladım :)
yok şaka bir tarafa tamamen kişisel farklılıklar. herkesin libidosu ve aldığı zevkler farklı.
ama bir aydınlanma yaşamadım desem yalan olur neden dersen nette çok araştırma yaptım erkekler oral yapmaktan neden zevk alır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…