- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi laphetossa
Ben severim yapmayi. Neresi zevkli nasil anlatayim bilemedimona bişey demiyorum evet kişiden kişiye değişir de. neresi zevkli onu anlamıyorum. bunu da şundan yola çıkarak sordum erkeklerin kadınlara oral yapma aşkı yüzünden. yani tamam yapılan kişiyi anlıyorum ama erkekler de yapmak için ölüyor onu da anlamıyorum.
ben zevkli olmadığını düşünüyorumKim demiş?
Yoo kadin da erkek de partnerine yapmayi da sevebilir ayrica.
hmmm. olay bu diyosunBen seviyorum çokta hoşuma gidiyor oral yaparken hatta eşime bakarim zevk aldığıni görmek bana daha çok zevk verir
Çünkü insanlar sadece erojen bölgeleriyle sevişmezler. Öyle olsaydı öpüşmek dokunmak bi işe yaramazdı, kukumuzla pipileri birleştirir beş dakkada beşiktaş yapar çıkardık. Seks dediğimiz şey kukuya pipiye indirgenemez. Hem fiziksel hem ruhsal olarak bir çok etken girer işin içine.ona bişey demiyorum evet kişiden kişiye değişir de. neresi zevkli onu anlamıyorum. bunu da şundan yola çıkarak sordum erkeklerin kadınlara oral yapma aşkı yüzünden. yani tamam yapılan kişiyi anlıyorum ama erkekler de yapmak için ölüyor onu da anlamıyorum.
O sizin yanlış düşünceniz. Gayet zevkli.ben zevkli olmadığını düşünüyorum
iyi de sorumun cevabı bu değil ki. bu yazdıklarına bir diyeceğim yine yok :)Çünkü insanlar sadece erojen bölgeleriyle sevişmezler. Öyle olsaydı öpüşmek dokunmak bi işe yaramazdı, kukumuzla pipileri birleştirir beş dakkada beşiktaş yapar çıkardık. Seks dediğimiz şey kukuya pipiye indirgenemez. Hem fiziksel hem ruhsal olarak bir çok etken girer işin içine.
Beş dakkada besiktas buna güldüm ayolÇünkü insanlar sadece erojen bölgeleriyle sevişmezler. Öyle olsaydı öpüşmek dokunmak bi işe yaramazdı, kukumuzla pipileri birleştirir beş dakkada beşiktaş yapar çıkardık. Seks dediğimiz şey kukuya pipiye indirgenemez. Hem fiziksel hem ruhsal olarak bir çok etken girer işin içine.
Lolipop gibi düşüniyi de sorumun cevabı bu değil ki. bu yazdıklarına bir diyeceğim yine yok :)
karşımdakine oral yapmak aşırı zevk vermez yani. genel olarak öyle olduğunu düşünüyordum. şu başlığı okuyana kadar. çünkü ben sadece karşı taraf istiyor diye yapılır diye düşünüyorum ki tecrübemde o yönde olduğu için. extra yapan kişiye verdiği zevk kısmını anlamaya çalışıyorum
ay çok kıskandım. neyim eksik acaba ben alamadım o zevkiO sizin yanlış düşünceniz. Gayet zevkli.
Aslında cevap gayet açık da siz anlamak istemiyorsunuz. Daha açık anlatayım.iyi de sorumun cevabı bu değil ki. bu yazdıklarına bir diyeceğim yine yok :)
karşımdakine oral yapmak aşırı zevk vermez yani. genel olarak öyle olduğunu düşünüyordum. şu başlığı okuyana kadar. çünkü ben sadece karşı taraf istiyor diye yapılır diye düşünüyorum ki tecrübemde o yönde olduğu için. extra yapan kişiye verdiği zevk kısmını anlamaya çalışıyorum
çenede ağrı yapan lolipop mu olur yaLolipop gibi düşün
Şu bakış açınıza diyecek tek kelime bulamadım.diğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
Anacim cenen agriyacak kadar napiyon giiiçenede ağrı yapan lolipop mu olur ya
Su ana kadarki hicbir ilişkimde karsi tarafin istemesine gerek kalmadi. Hemen her seferinde bazen kisa bazen uzun yaparim.iyi de sorumun cevabı bu değil ki. bu yazdıklarına bir diyeceğim yine yok :)
tarif etseydin ben de bişeyler kapsaydım süper olurduSu ana kadarki hicbir ilişkimde karsi tarafin istemesine gerek kalmadi. Hemen her seferinde bazen kisa bazen uzun yaparim.
Aman adam nasil zevk aliyordan ziyade benim kendi hosuma gidiyor ama iste alinan zevkin niye alindigini nasil tariflesem bilemiyorum