Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

bende 2,5 yıllık evliyim . eşim ilk zamanlar evt teklif etmiyordu ama sonradan teklif etmeye başladı hayır diyince 1 ay sesi çıkmıyor tmm diyor 1 ay sonra yine soruyor kısır döngü devam ediyor bu şekilde. deneyim dedim 1 2 sefer yok devamı gelmiyor. alışmak için bi arkadaş prezervatif le deneyin demiş onu gördüm şimdi bu konuda. bilmiyorum yaa bana cazip gelmiyor . onu yaparsam dudağa geçemem :) sona bıraksan hiç olmaz gibi gibi şeyler

Benim şöyle baştan aşağı doğru geliyorum sonra ilişki sonra bitiş

valla canım başlangıçtan sonrası gelmiyor öyle diyim. görmek le uygulamak bir değilki

Pezerfatifi ilk kez duydum, poşet yahu çok iğrenç geldi :)

İkimizi kuduruk zannedecekler
İstediklerini zannetsinler. 13 yılda öyle çok evreden geçtim ki, kimseyle konuşamadığın sorunlarla cebelleşmek, merak ettiklerini soramamak nasıl bir şey çok iyi biliyorum. Eşimle her şeyi denemeyi severim, fikir almak isteyenlerden de fikrimi esirgemem. Bunlar herkesle konuşulamıyor o yüzden her duyulan önemli oluyor
Pis diye düşünme, ben yatağa girmeden önce bir şey yaşanacak olsun ya da olmasın mutlaka temizlenirim, eşim de bu konuda ekstra özenli, böyle düşününce rahatlıyor insan. Bir de bir sağlık personeli vücuttaki en pis organın ağız olduğunu söylemişti bana, diş aralarında kalan yiyecek artıkları mikroorganizmaların çoğalabileceği en iyi ortammış, bunu da duyduktan sonra hiç huzursuzlupum kalmadı benim

Ya temiz olmayınca opusmekte sağlıklı değil vücudunu öpmesi de sağlıklı değil. Bence oral yapın yaptırın
temizlik ayrı bi konu zaten. insan her zaman temiz olmalı kendisi için öncelikle . ama ne kadar kıl olarak temiz olursan ol orası zevk suyu üreten bi yer ilk başta yaptı yaptı sonra sı olmaz benim için :)

13 yıl dile kolay ben daha 2 yıllik k tecrübeliyim senin tecrubene her zaman ihtiyacım var ve önerilerin her zaman ise yaramıştır . Bende her pozisyona herşeye açığım tek istemediğim ters ilişki onu da eşim teklif bile etmez oda istemez onun dışında burası bana çok iyi şeyler katıyor bende o yüzden az çok yardımcı olacaksam yazıyorum

temizlik ayrı bi konu zaten. insan her zaman temiz olmalı kendisi için öncelikle . ama ne kadar kıl olarak temiz olursan ol orası zevk suyu üreten bi yer ilk başta yaptı yaptı sonra sı olmaz benim için :)
Hmm

aaa bak oda bende var dog pozisyonu olarak geçiyor bildiğin kadarıyla onuda ben tavsiye ederim zevk veriyor gerçekten. anala değil tabiki girişi vajinaya olacak

onu da istiyor ama ben yapma sağlıklı şeyler değil diyorum . ama bazen dinlemiyor :)
Valla gül gibi adamın kıymetini bilmiyon. Temizliğinize dikkat ediyorsanız sağlıksız falan değil, yok adam dötünü bile yıkamıyorsa zaten normal birleşme bile sağlıksız.

Zevk suyunun tadı ve kokusu yok ki, ben çoğu zaman anlamıyorum bile geldiğini, hassasbir bünyeniz var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…