- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
-
- Konu Sahibi laphetossa
Ver gazı sen deÇift olarak duş almış olunca bence çok zevkli. Ama istemiyorsanız zorla yapılacak birşey de değil,kusabilirsiniz bile
olmaz.aldatma ne olur mu peki sırf bunu yapmadım diye
Bu çok küçük bir detay, bunun yüzüne kimse kimseyi aldatmaz. Bu şekilde düşünmeniz çok büyük bir yanlışaldatma ne olur mu peki sırf bunu yapmadım diye
Bunu dese ağzını yırtarım onlardan birini al derdim.. gerizekalı mı ne banane senin geçmişte kimle ne yaptığındanBence bir dene ama dişlerini kullan, canı acısın. Daha da demez
Ayrıca en tiksindigim şey yatak odasında geçmişteki insanların konusunu açmaktır. Nikahlı karısına ne eski sevgililerinin oralindan? Densiz, terbiyesiz bir kocan var
Allah sabır versin
Ateşe bir odun da ben atayım dedimVer gazı sen deoral deyince ağıza boşalmak şart değil bence ya, o kısma gelirse pek çok kadın kusabilir. Oyunun bir parçası haline getirip finali pekala başka bir pozisyonda yapabilirler. Ben şahsen adet döneminde değilsem sadece oralla rahatlatmayı asla düşünmem, o zaman ben eksik kalıyorum çünkü
Ateşe bir odun da ben atayım dedimyok alışkın olmayanlara yada tiksinc bulanlara boşalma da şart değil,ağzına aldığı an kusabilir. Ben oralı ilişkinin ortalarında seviyorum,şöyle yarım saat oynasmisim artık helva kivamindayim sonra birkaç fırça darbesi ve final soundtrack
Zemheri sen misinüslubun beni benden alıyor vallahi
ver odunu
tiksiniyorsa her koşulda kusar evet. Alışmak için zaman lazım, hemen her şeyi yapacak kapasiteye çıkmıyor insan
Cümle aleme duyurdum sen kaçırdın mı kızZemheri sen misinnick mi değiştin yoksa tesadüf mü
Kendim gibi alaylı sanmamaliyim,oh nööüslubun beni benden alıyor vallahi
ver odunu
tiksiniyorsa her koşulda kusar evet. Alışmak için zaman lazım, hemen her şeyi yapacak kapasiteye çıkmıyor insan
Tabi ki yorumlardan tanıdım seni uzun zamandır da yoktunCümle aleme duyurdum sen kaçırdın mı kıznereden tanıdın böyle bir anda.
Eşim nickimi görünce tedbir almak istedim, değiştirdim. Burayı çözüp de bu kadar üyenin içinde beni bulması zor ama risk almaya değmezdi
Sadece bu yorum yetti banaO acıdan zevk alan da var diyeceğim de sen eni konu ısırmaktan bahsediyorsun sanırım
denedniz mi? denemeden kesin hukum vermeyin guzel temızlesin bakalm belkı farklı hıssedersınz. illa yapmam dıyorsanız bu sebeple aldatmak olmaz tbıkı daha nelet yani.diğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
Eski sevgiliyle kıyaslanmak gerçekten kötü, adam buradan sopayı hakediyor, yapacağın varsa da bunu duyunca yapmayacağın tutar. Anlamıyorum bu adamları, karısı kıyaslasa boşamaya kalkar ama kendi anlatıyor.Kendim gibi alaylı sanmamaliyim,oh nööama konu sahibinin oral seksten önce başka bir sorunu var, esinin eski sevgilileriyle yaşadıklarını karısına anlatması.. herşeyden soğutur insani
Ne geyik dönmüştü o konudaSadece bu yorum yetti bana