- 27 Şubat 2012
- 14.785
- 25.186
- 798
- Konu Sahibi eggplantlover
Günde 1 değil mi yani?Ya normalde sorun değil uzun sürmesi de günde 1kere olmadığında zor oluyor.
Ay ben size çok üzüldüm ya yada kendime mi üzülmem lazım acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 1 değil mi yani?Ya normalde sorun değil uzun sürmesi de günde 1kere olmadığında zor oluyor.
Yani biz de öyle yapıyoruz zaten de... Yani ben pasif halde oh rahat rahat sırt üstü yatsam o da üzerimde 1saat debelense keşke razıyım da öyle olmuyor, kolum ağrıyor, çenem pert oluyor, her tarafım ağrıyor. Yoruluyorum yani.nasil ki o sizden erken bosalinca sizi eliyle veya baska harici yerleriyle tatmin ediyorsa siz de oyle yapin.
Benim işim bittikten sonra gelen her caba amelelik gibi geliyor. o saatten sonra kim niye on dakika daha ustumde debelensin ki?
Bence bu süre çok iyi. Kimisi 3 dkda erken boşalıyor bu berbat bir durum. Ama siz yeter demenize rağmen devam edip umursamıyorsa bu bencillik işteMerhaba hanımlar, sizden tavsiye almak istiyorum. Eşim ile ilişkimiz aşırı uzun sürüyor, bazen 45dk bazen 1saat. Ön sevisme hariç. Bu normal mi hastalık mı bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Zevk aldığını da görüyorum ama bilmiyorum nedendir .
valla bilmiyorum kimse her ilişkide bosalmak zorunda degil. Böyle zamanlarda ben bittiysem bir bakiyorum karsi taraf finishe yakin mi diye, daha cok işi varsa kayiyorum kenara :) gece ikincisi olursa kismetse ikincide sansini denesin ama olmazsa da kendi bilir.Yani biz de öyle yapıyoruz zaten de... Yani ben pasif halde oh rahat rahat sırt üstü yatsam o da üzerimde 1saat debelense keşke razıyım da öyle olmuyor, kolum ağrıyor, çenem pert oluyor, her tarafım ağrıyor. Yoruluyorum yani.
İyi yapıyorsunuz ama aynı şeyi erkek kadına yapsa, boşaldı mı kenara çekilse bencil deriz adama?valla bilmiyorum kimse her ilişkide bosalmak zorunda degil. Böyle zamanlarda ben bittiysem bir bakiyorum karsi taraf finishe yakin mi diye, daha cok işi varsa kayiyorum kenara :) gece ikincisi olursa kismetse ikincide sansini denesin ama olmazsa da kendi bilir.
tatmin olduysam direkt çıkıyorum o moddan ya, gerisi beni cok da ilgilendirmiyor. memnun olmayan sorununu kendi çözsün. Keyif almak icin bir sey yasiyoruz onca ameleligi çekemem![]()
on dakikada bosalsa kenara cekilse bencil derim. adam 30 dakika kan ter gozyasi akita akita emek verdiyse ama kadin hala finale gelemediyse- gelecek gibi de durmuyorsa o da kadinin problemi bence.İyi yapıyorsunuz ama aynı şeyi erkek kadına yapsa, boşaldı mı kenara çekilse bencil deriz adama?
Adam işi bilmiyor demek ki.yoksa ben 3 saat sulu sulu performans gösterdiğimi bilirim.hafif hafif dokunuşlarla , boyna, enseye ve hassas noktalara nefesle ve dokunuşlarla destek sağladığın zaman çok uzun süre sulu kalmaya devam edebiliyorsun.yok öyle dediğin gibi hızlı hızlı üstünde debelenip duruyorsa 10 dakikada çorak araziler gibi kuruyup kalırsın tabi.bari böyle bir avantajı var tekniğini geliştirsin.niye haksizlik olsun ya, neden boyle düşünüyorsunuz ki?
siz daha varış cizgisine gelmeden eşinizin işi bitse o size haksizlik olmasin diye hala icinize bir seyler sokuşturmaya calisir mi? zaten fizyolojik olarak imkansiz.
o zaman size haksizlik olmuyor mu?
nasil ki o sizden erken bosalinca sizi eliyle veya baska harici yerleriyle tatmin ediyorsa siz de oyle yapin.
bir kere rahatlamissiniz ne guzel. hala daha devam devam, insan seviştiğinden de bir sey anlayamaz. Benim işim bittikten sonra gelen her caba amelelik gibi geliyor. o saatten sonra kim niye on dakika daha ustumde debelensin ki?
mantigima oturmuyor. erkeklerinki gibi bir yerimiz sönmedi- disaridan belli olmuyor diye zevk aliyor değiliz.
bence sen de ilk olarak kendi zevkini düşün. esini ornek al
bak esine, senin artik keyif almadigini, hattq rahatsiz oldugunu bile bile seyinin keyfinden geri kalmiyor - yeter demene ragmen devam ediyor. O boyle kendi keyfi icin rahatca bencillik yapabiliyorken sen niye yapamayasin?
ne alaka ya, 3 saat sevismek benim için amelelik. oraya hohla buraya hohla bilmemne. gormemisin oglu olmus gibi 3 saat yatakta ne işim var?Adam işi bilmiyor demek ki.yoksa ben 3 saat sulu sulu performans gösterdiğimi bilirim.hafif hafif dokunuşlarla , boyna, enseye ve hassas noktalara nefesle ve dokunuşlarla destek sağladığın zaman çok uzun süre sulu kalmaya devam edebiliyorsun.yok öyle dediğin gibi hızlı hızlı üstünde debelenip duruyorsa 10 dakikada çorak araziler gibi kuruyup kalırsın tabi.bari böyle bir avantajı var tekniğini geliştirsin.
evet bir sorun bu. bu arada 1 saate benım canım sıkılır noraml sohbet ederdım sanrısam:) olay dan kopar insan bi süreden sonra siz sonuna kadar odaklanabiliyormusunuz pekiMerhaba hanımlar, sizden tavsiye almak istiyorum. Eşim ile ilişkimiz aşırı uzun sürüyor, bazen 45dk bazen 1saat. Ön sevisme hariç. Bu normal mi hastalık mı bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Zevk aldığını da görüyorum ama bilmiyorum nedendir .
En çok sen sevişiyosun, en iyi sen sevişiyosun, en azgın kadın sensin , en libidosu yüksekte sensin, en kadın sensinAdam işi bilmiyor demek ki.yoksa ben 3 saat sulu sulu performans gösterdiğimi bilirim.hafif hafif dokunuşlarla , boyna, enseye ve hassas noktalara nefesle ve dokunuşlarla destek sağladığın zaman çok uzun süre sulu kalmaya devam edebiliyorsun.yok öyle dediğin gibi hızlı hızlı üstünde debelenip duruyorsa 10 dakikada çorak araziler gibi kuruyup kalırsın tabi.bari böyle bir avantajı var tekniğini geliştirsin.
Yok canım ya olaydan kopma neden olsun ki 1 saat süre içinde 2ve fazlasini yapıyordur normal aslındaevet bir sorun bu. bu arada 1 saate benım canım sıkılır noraml sohbet ederdım sanrısam:) olay dan kopar insan bi süreden sonra siz sonuna kadar odaklanabiliyormusunuz peki