• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellikle ilgilo lütfen yargılamıcak olan soruma cevap versin

Topu topu iki defa beraber olmusunuz nerden biliyorsunuz adamın ön sevişmede iyi olmadığını, ayrıca anladığım kadarıyla öyle tecrübeli falan da degil. Bu konu bana biraz fake geldi 🤔
Ay yok delirmeyin yoksa yazmakla uğraşır mıyım. Cinsellik bir iki defa olduk yoksa sevişme öpüşme oldu tabiiki. Laflarıyla da belli edıyordu bir ayrılık lafı gecsın hemen derdi benden kilolusunu daha iyisini bulursun diye

Ön sevişmeyi yapamıyor mu siz mi etkilenmiyorsunuz ? Eğer gerçek bi ten uyumu bar ise öpüşmek bile insanı coşturur ten uyumunuz olmayabilir

canım bu saçmalık deneyimsiz olabilirsin ama erkekliğime zeval gelmesin diye düşünürsen üstünde tepinir inersin bu kötü bi şey ya bilemiyorum konuşarak atlatılabilir mi
konuşarak atlatılmaz canım ben sadece kendimi avutuyorum ama insanlar değişmez umudu kesmeliyım

haklisiniz ama onu özlüyorum iki senemi verdim iliskiye kafam cok karisik geri yazsam konusup halletsek desem degismez büyük ihtimalle
Geriye kalan ömrün o 2 yılla ölçülemeyecek kadar uzun, ders çıkarıp yoluna devam etmeye bak. Böyle pasif bir adamla ancak kadınlığından soğurdun.
tek suclamakla kalmadi ki üstüne cok bilgi sahibisin sen kesin benden önce de sevismissindir ikiden fazla kişiyle dedi boyle bisey yapmadigim halde
İnanmıyorsan ittir git diyemedin mi 🤬

Her insanın fantazi dünyası ve alışkanlıkları farklı. Oral dediğiniz oldukça geniş alanı kapsıyor aslında. Ama anladığım kadarı, iki cinsin de cinsel organlarının ağız - dil teması. Bunu bazı insanlar istemeyebiliyor. Erkek için çok sorun olmasa da kadının ilişkiye hazırlık süreci için önemli. Bir orta yol bulunur karşılıklı dialog ile. Olmazsa gerisi size kalmış artık..

Kızlar ikimizinde evlenmeyi düşündüğümüz bir ilişkim var. Cinsellik bir iki defa yaşadık .Bir senedir iliski yasamadik. Neyse bugün bana gelip dedi ki ben evlenince oral yapmak istemiyorum. Kizlar boyle demesi beni çok soğuttu çünkü resmen bu kendini düşünmek değil mi sadece? Bende dedim sen yapmiyorsan bende yapmam e zaten on sevismede cok bisey yok biz 60 yasinda dede nene miyiz sadece gir çık yasicaz dedim? Sende yapma diyor ama ben evleneceğim insanla bunlari yasamak istiyorum zaten biliyorsunuz ki cogumuz cinsel ilişkide orgazm olamiyoruz cogumuz klitoris oluyoruz e o da olmayinca ben bez bebek miyim sadece durucam cinsel ilişkide dedim ve ayrildim ve hic bisey söylemedi kendin bilirsin dedi. Ben mi yanlış düşünüyorum fikri olan dusuncesi olan yazabilir mi? cinsellik yasarken de kendisine yaptiriyordu bana gelince o kadar istemeyerek yapiyordu ki. ( bu arada temizdim yani titizlik hastasiyim zaten kendisi de genel sadece senin icin degil diyor bende dedim o zaman kendi kafana gore birini bul yani)
Hemen kendin bilirsin dediğine göre yeterince sevmiyormuş.sorun cinsel meseleden öte sevgi meselesi bence.bu adamın hâli tavrı hiç hoşuma gitmedi.ayrıldığın iyi olmuş.

Back
X