Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Erkeklerin cinsel organı yapı itibariyle kadınlarınkinden daha temizdir. Biz idrar yaptığımızda vajinamıza bulaşır. Onların penisinde bir kanaldan çıktığı için kirlenmez.
Beraber olduğum erkeklerin neredeyse tamamı oral sex seviyordu ve bu sayede daha hızlı ereksiyon oluyordu.
Partnerimizi mutlu etmek için hoşlanmasak bile bazı şeyleri yapmamız gerektiğini inanıyorum.
Onu yapmam, bunu yapmam deyince çiftler uzaklaşıyor. Bende eşimi yönlendiriyorum. Bunu istiyorum diye. O da bana aynısını yapsa acayip hevesim kaçar.
Benim 2 kırmızı çizgim var. Anal ve grup seks. Onları sapıkça bulduğum için yapmam. Onun dışında benimle rahatça konuşsun isterim. Kişisel bakımına özen gösterdiği müddetçe isteklerini yapmaya çalışırım. Etek traşı yapmamış, kıl içinde yüzüyorsa, yatağa duş almadan, dişlerini fırçalamadan girmişse hiç kusura bakmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Filmlerde mi yapiyorlar ki sadece?
Hayretlik degil bence, ben severim mesela.

Evet zevk alan var

Konu sahibi esiniz sizin tutumunuzu bile bile lades demis, baski yapmasi dogru degil ama bazi seyler iliskide kirilma noktasi olabiliyor. Benim hayatima da sekste kendine odaklanip benim istedigim hicbir seyi yapmayan bir adam girdiginde "bu boyle olmaz" diye kapatmıştım defteri. Istemiyorsaniz tabii ki hicbir seyi zorla yapmayin, bu iste zorlama olmaz ama belki deneyebilirsiniz en azindan.

Herkesin isteği farklıdır demek ki siz o konularda tecrübelisiniz bu kadar savunduğunuza göre . Kocam istiyor diye her şeyi yapacağım mantığı olmamalı
E o zaman adamlar isteklerinizi yapmıyor diye söylenmeyin. Siz yapmayın o yapmasın. Somurtun da oturun karşı karşıya.

Su istemiyorsan yapma diyenlere hayret ediyorum yorumlardan bir tek KudrAlobar in yorumu mantikli geldi o oral yapmasın oteki opusmeyi sevmesin eee kocanizda ben sevismeyi sevmiyorum deyip direk olaya girsin kendi bosalsin sizi yarim biraksin o zaman onada soz soylemeye hakkimiz yok

Bence kendinizi zorlayin 3-5 dk lik isten kimse ölmez bence oral seks videolari izleyip biraz kendinizi gelistirin gırtlağıniza kadar sokmanizada gerek yok belkide sizi rahatsız eden sey odur

Ama bu sekilde istemem yapmam olayi bana cok abes geliyor aynı sekilde oda size yapsın oral seks bence dunyanin guzel zevklerinden birisi kiymetini bilmek lazim

dünyanın güzel zevklerinden biri demişsiniz ama erkekler için olabilir de oral yapan bir bayan için zevkli olduğunu düşünmüyorum

Herkesin isteği farklıdır demek ki siz o konularda tecrübelisiniz bu kadar savunduğunuza göre . Kocam istiyor diye her şeyi yapacağım mantığı olmamalı
Tecrübeli olduğum için utanmam mı gerekiyordu, anlamadım orasını?

Kocanız da sizin istediklerinizi yapmasın o zaman, sonra buraya konu açın “cinsil ilişkidin zivk ilimiyirim” diye

Farkındaysanız kadın istemiyorum diyor niye zorlarsın ki ?
Konu sahibi de abartmasın.sonunda ölüm yok...aklıma bir arkadaşın dediği geldi..kocası dantelli çamaşır giymesini istiyor.bizim arkadaş istemiyor..kesinlikle karşı .yapilabilecek seylere .hayir hayir diyip sonrada kocam aldatir mi diye düşünmesin kimse

Kisisel zevk meselesi bence tamamen.
ona bişey demiyorum evet kişiden kişiye değişir de. neresi zevkli onu anlamıyorum. bunu da şundan yola çıkarak sordum erkeklerin kadınlara oral yapma aşkı yüzünden. yani tamam yapılan kişiyi anlıyorum ama erkekler de yapmak için ölüyor onu da anlamıyorum.

dünyanın güzel zevklerinden biri demişsiniz ama erkekler için olabilir de oral yapan bir bayan için zevkli olduğunu düşünmüyorum
Ben seviyorum çokta hoşuma gidiyor oral yaparken hatta eşime bakarim zevk aldığıni görmek bana daha çok zevk verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…