- 11 Aralık 2018
- 39.657
- 245.708
- Konu Sahibi laphetossa
Her erkekte aynı değil genital salgılar. Her kadında aynı olmadığı gibi.Zevk suyunun tadı ve kokusu yok ki, ben çoğu zaman anlamıyorum bile geldiğini, hassasbir bünyeniz var demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her erkekte aynı değil genital salgılar. Her kadında aynı olmadığı gibi.Zevk suyunun tadı ve kokusu yok ki, ben çoğu zaman anlamıyorum bile geldiğini, hassasbir bünyeniz var demek ki
Filmlerde mi yapiyorlar ki sadece?Kadına oral yapmazlar ama kendilerine oral yapılmasını isterler. Çoğu erkek böyle istemiyorsanız yapmayın başka tatmin şekilleri var. Ben bir karar aldım bana oral yapmayana bende yapmayacağım zaten mide bulandırıyor filmlerde kadınlar nasıl yapıyor hayret.
Evet zevk alan varyaa kızlar nolur yanlış anlamayın ama oral dan gerçekten zevk alan var mı yaa :) tabiki zevk meselesi ama bilmiyorum bana hiç cazip gelmiyor . evet eşler istiyor ama bne hoşuma gitmeyen şeyi neden yapayım ? arada benim eşimde dile getiriyor reddediyorum . tmm mutlu olsunlarda yani onlar mutlu olsun diye biz neden tiksinelim. bir kere diye başlar sonra hep istenir
Farkındaysanız kadın istemiyorum diyor niye zorlarsın ki ?Bugün bunu istedi diye yarın ne isteyecek.absürd olmadığı sürece istekler söylenebilir
Farkındaysanız adam istiyor niye yapmazsın kiFarkındaysanız kadın istemiyorum diyor niye zorlarsın ki ?
Herkesin isteği farklıdır demek ki siz o konularda tecrübelisiniz bu kadar savunduğunuza göre . Kocam istiyor diye her şeyi yapacağım mantığı olmamalıFarkındaysanız adam istiyor niye yapmazsın ki
E o zaman adamlar isteklerinizi yapmıyor diye söylenmeyin. Siz yapmayın o yapmasın. Somurtun da oturun karşı karşıya.Herkesin isteği farklıdır demek ki siz o konularda tecrübelisiniz bu kadar savunduğunuza göre . Kocam istiyor diye her şeyi yapacağım mantığı olmamalı
dünyanın güzel zevklerinden biri demişsiniz ama erkekler için olabilir de oral yapan bir bayan için zevkli olduğunu düşünmüyorumSu istemiyorsan yapma diyenlere hayret ediyorum yorumlardan bir tek KudrAlobar in yorumu mantikli geldi o oral yapmasın oteki opusmeyi sevmesin eee kocanizda ben sevismeyi sevmiyorum deyip direk olaya girsin kendi bosalsin sizi yarim biraksin o zaman onada soz soylemeye hakkimiz yok
Bence kendinizi zorlayin 3-5 dk lik isten kimse ölmez bence oral seks videolari izleyip biraz kendinizi gelistirin gırtlağıniza kadar sokmanizada gerek yok belkide sizi rahatsız eden sey odur
Ama bu sekilde istemem yapmam olayi bana cok abes geliyor aynı sekilde oda size yapsın oral seks bence dunyanin guzel zevklerinden birisi kiymetini bilmek lazim
Kisisel zevk meselesi bence tamamen.dünyanın güzel zevklerinden biri demişsiniz ama erkekler için olabilir de oral yapan bir bayan için zevkli olduğunu düşünmüyorum
Tecrübeli olduğum için utanmam mı gerekiyordu, anlamadım orasını?Herkesin isteği farklıdır demek ki siz o konularda tecrübelisiniz bu kadar savunduğunuza göre . Kocam istiyor diye her şeyi yapacağım mantığı olmamalı
Kim demiş?dünyanın güzel zevklerinden biri demişsiniz ama erkekler için olabilir de oral yapan bir bayan için zevkli olduğunu düşünmüyorum
dünyanın güzel zevklerinden biri demişsiniz ama erkekler için olabilir de oral yapan bir bayan için zevkli olduğunu düşünmüyorum
Konu sahibi de abartmasın.sonunda ölüm yok...aklıma bir arkadaşın dediği geldi..kocası dantelli çamaşır giymesini istiyor.bizim arkadaş istemiyor..kesinlikle karşı .yapilabilecek seylere .hayir hayir diyip sonrada kocam aldatir mi diye düşünmesin kimseFarkındaysanız kadın istemiyorum diyor niye zorlarsın ki ?
Eski sevgililerinin yaptığı detayını vermek zorunda mıymış acaba? İnsan sırf şu yüzden bir şey yapmak istemezdiğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
ona bişey demiyorum evet kişiden kişiye değişir de. neresi zevkli onu anlamıyorum. bunu da şundan yola çıkarak sordum erkeklerin kadınlara oral yapma aşkı yüzünden. yani tamam yapılan kişiyi anlıyorum ama erkekler de yapmak için ölüyor onu da anlamıyorum.Kisisel zevk meselesi bence tamamen.
Yoo kadin da erkek de partnerine yapmayi da sevebilir ayrica.Oral yapan kadina demedim zaten aksine yapilan kadina dedim kendisine yapilmasini kadinda sever erkekte
Ben seviyorum çokta hoşuma gidiyor oral yaparken hatta eşime bakarim zevk aldığıni görmek bana daha çok zevk verirdünyanın güzel zevklerinden biri demişsiniz ama erkekler için olabilir de oral yapan bir bayan için zevkli olduğunu düşünmüyorum