Eşin seni seviyor mu ?Merhaba arkadaşlar, henüz 6 aylık evliyim. Eşimle 8 sene çıktık, 9. senemizde evlendik. Çok zor kabul ettirdim aileme evlenirkende hiç destek olmadılar kendin ettin kendin bul diye haliyle ailem bilmiyor işsiz olduğunu sıkıntılarımı paylaşamıyorum annemde kalp rahatsızlığı var. İlk 2. Haftamızda işten çıkarıldı hala iş bulamadığı için psikolojisi bozuldu. Ben çalışıyorum fakat yetmiyo bi yere kadar idare edebiliyorum. Maddiyat yüzünden çıtırdamaya başladı bundan dolayı mutsuzum eşimi seviyorum fakar onun agrasif halleri beni çok üzüyor ve geriyor. Ondan uzaklaşmaya başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Önemli olan bunun cevabı
Evlilikte işsizlikler olur .İki kişi çalışıyorsa daha rahat atlatılır.Eşinin agresifliği sıkıntısından kaynaklanıyor olabilir.
Benim eşim de işsiz kaldı daha önce . Ben de eve baktım .Satınalma müdürü iken işten çıkarıldı minübüs şöförlüğü yaptı .Saçma sapan bir işti. Ama ona iyi gelmişti. Çok bunalmıştı bana yansıtıp sinir yapmadı hiç bir zaman ama "Allah'ım bu adam kendine bir şey yapmasın içine ata ata " diye düşündüğüm çok olmuştur.
Umarım aşarsınız ...